prije neki dan, ali po meni promaseno pojacanje jer njima treba play, a to on nijemirzatele je napisao/la:Kad Nedovic predje u Valenciu jbt
Euroliga 2014/15
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2014/15
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Van Rossom nije los play.. Ne znam cime Crnogorci hrane ove centrenerminh74 je napisao/la:prije neki dan, ali po meni promaseno pojacanje jer njima treba play, a to on nijemirzatele je napisao/la:Kad Nedovic predje u Valenciu jbt
Nevjerovatno koliku slobodu Bertans ima u Laboralu covjek po utakmici 10 suteva za 3 ali kakve koristi kad i 1 ili 2 trojke udju
Zalgiris vrlo blizu pobjede protiv reala,anderson odlican
P.s.kako ja ovo napisa lull i nocioni zabise trojke
P.s.kako ja ovo napisa lull i nocioni zabise trojke
sta ovo iuradise na sportklubu,smanjise sliku zavrsnice tekme galata-zvezda,a unicaja-cedevita tek pocela na većini ekrana,niđe veze,nisu normalni
HAHAHA
Erceg
Erceg
a ja kretena na sportklubu
Novi produžetak.....joj lude utakmice.
A neke vas hebe SK1 (hr)
?
A neke vas hebe SK1 (hr)
hilmo je napisao/la:Novi produžetak.....joj lude utakmice.![]()
![]()
A neke vas hebe SK1 (hr)?
ma ja,u dnu tv se vidi galata-zvezda,drugim riječima ne vidi se skoro nista
Kakva trojka Ercega.. Kasnije Arroyo u svom stilu, doktor za završnicu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
zna li ko gdje je erazem lorbek?
Nesretan poraz za Zvezdu.Radonjic je krivac!
Pobjedaaaa
A jes krivo ovom komentatoru na Sport Klubu

A jes krivo ovom komentatoru na Sport Klubu
hilmo je napisao/la:Pobjedaaaa![]()
![]()
A jes krivo ovom komentatoru na Sport Klubu![]()
![]()
logicno da mu je krivo,iz srbije je
Krivac ne postoji u ovakvoj utakmici.
Mada flop Aroya i onaj nepostojeći faul kad je Ercegu ispala lopta su prelomilil drugi OT.
Williams se propisno ispromašivao,ali je podijelio 15-ak assista od koji su 3-4 umjetnost.
Mada flop Aroya i onaj nepostojeći faul kad je Ercegu ispala lopta su prelomilil drugi OT.
Williams se propisno ispromašivao,ali je podijelio 15-ak assista od koji su 3-4 umjetnost.
A.F.C. Bournemouth!
Radonjica sam dosta osudjivao prosle sezone, ali mislim da nije on kriv. Nekoliko igraca Zvezde je pravilo glupe greske, a i Galata je samo pukom srecom dosla u situaciju da igra produzetke jer je Erceg opalio trojku sa deset metara.. Da je prisao jos metar-dva ne sumnjam da bi bio fauliran.lumani je napisao/la:Nesretan poraz za Zvezdu.Radonjic je krivac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.