Odlazi sa foruma. Ja mislim da je zbog Ljiljana.Belmin6 je napisao/la:Gdje ce nam ovo @Narin ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Odlazi sa foruma. Ja mislim da je zbog Ljiljana.Belmin6 je napisao/la:Gdje ce nam ovo @Narin ?
sigurno je balet uvertira za Sabana.Heller je napisao/la:Joj ljudi hocu da idem na balet, da kupim kartu, nestalo U BOSNI NESTALO KARATA ZA BALET![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eno pukla ljubav u SBK,dugo je i trajala.Da li je moguće da se desi čudo i da brzo formiraju vlast na svim nivoima![]()
![]()
Kad sam ja neki dan ovdje spominjao ljudi mi se smijaliHeller je napisao/la:Joj ljudi hocu da idem na balet, da kupim kartu, nestalo U BOSNI NESTALO KARATA ZA BALET![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ides li?DukeOfWellington je napisao/la: Kad sam ja neki dan ovdje spominjao ljudi mi se smijali
Naravno.samo_lijevo je napisao/la: ides li?
DukeOfWellington je napisao/la:Naravno.samo_lijevo je napisao/la: ides li?
Da ćeš ići na balet il da je u BiH nestalo karata za baletDukeOfWellington je napisao/la:Kad sam ja neki dan ovdje spominjao ljudi mi se smijaliHeller je napisao/la:Joj ljudi hocu da idem na balet, da kupim kartu, nestalo U BOSNI NESTALO KARATA ZA BALET![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Činjenica da neko uopšte ide na balet bila je smiješna nekolicini ovdje.Heller je napisao/la: Da ćeš ići na balet il da je u BiH nestalo karata za balet
Ja još ne mogu da vjerujem da je nestalo karataDukeOfWellington je napisao/la:Činjenica da neko uopšte ide na balet bila je smiješna nekolicini ovdje.Heller je napisao/la: Da ćeš ići na balet il da je u BiH nestalo karata za balet
Sad više nije smiješno
kako bi se onda razocarao zbog odnosa ljudi prema pozoristu.Karta besplatna a skupi se jedva 50 ljudi.Zato je sve jedno na drugom kada dodje gile i ona sto pjeva "ja bih se s tobom topila" .Otelo je napisao/la:I meni se ide.
Sreca pa ne zivim u gradu sa pozoristem, inace bih svakom prilikom visio u istom
Ne diraj Miu!samo_lijevo je napisao/la:kako bi se onda razocarao zbog odnosa ljudi prema pozoristu.Karta besplatna a skupi se jedva 50 ljudi.Zato je sve jedno na drugom kada dodje gile i ona sto pjeva "ja bih se s tobom topila" .Otelo je napisao/la:I meni se ide.
Sreca pa ne zivim u gradu sa pozoristem, inace bih svakom prilikom visio u istom
Mene je pozitivno iznenadilo s obzirom gdje zivimo.DukeOfWellington je napisao/la:Mene ne iznenađuje, dolazi jedna renomirana ruska baletna kompanija u grad sa kulturnom tradicijom. Uglavnom ozbiljna šamarčina krkanluku, što me posebno raduje.
Pa dolazim zbog sebe ne zbog drugih.samo_lijevo je napisao/la:kako bi se onda razocarao zbog odnosa ljudi prema pozoristu.Karta besplatna a skupi se jedva 50 ljudi.Zato je sve jedno na drugom kada dodje gile i ona sto pjeva "ja bih se s tobom topila" .Otelo je napisao/la:I meni se ide.
Mia,eh ta.arelinho je napisao/la: Ne diraj Miu!
govorim iz ugla glumaca i ostalog osoblja.Nije svejedno kada godinama osvajas nagrade i onda publika iz tvog grada ne prepozna to.Izgubis volju za rad.Posebno kada si amater,znaci radis to iz ljubavi a ne zbog novca.Pa dolazim zbog sebe ne zbog drugih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.