Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
zemljo otvori se,stavljaju jednu ludu u rang s cechom koji je klasa iznad poljaka .imate na metrou prije 2 ili 3 tjedna podatke da je poljak za ovu sezonu 4.kiksara po obrambenim greskama.prva je lovren.
Al vi ne razumijete bitnu stvar tj. razumijete ali previše se hvatate za jednu stvar.
Jel vi vidite kakva nama odbrana igra ove sezone,pa osvrni se na Keylora Navasa,Brava svi su primali bogbožji golova i imali kikseva a kupiše ih Barca i Real.Jer jedan Levante i Arsenal dozvole po utakmici 20 šuteva,10 u okvir i tebe nema nigdje,jedna ide iza leđa a Wojciech je to super odrađivao u zadnji sezonu i pol.Kikseve smanjio totalno ali ove sezone je takva situacija da on u utakmicu uđe znajuć da je rezultat na njemu,da će Nacho i Mert pustit barem 2 ili 3 puta igrača u čistu šansu,pritisak je to
Jel vi vidite kakva nama odbrana igra ove sezone,pa osvrni se na Keylora Navasa,Brava svi su primali bogbožji golova i imali kikseva a kupiše ih Barca i Real.Jer jedan Levante i Arsenal dozvole po utakmici 20 šuteva,10 u okvir i tebe nema nigdje,jedna ide iza leđa a Wojciech je to super odrađivao u zadnji sezonu i pol.Kikseve smanjio totalno ali ove sezone je takva situacija da on u utakmicu uđe znajuć da je rezultat na njemu,da će Nacho i Mert pustit barem 2 ili 3 puta igrača u čistu šansu,pritisak je to

Ne mogu da vjerujem šta ovdje ljudi pišu, pored tolikih problema u odbrani, venom redu, mi se brinemo o golmanu.
Zadnja izmjena: anell, dana/u 21 nov 2014, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jel` igra Welbeck protiv Uniteda? Negdje sam procitao da bi mogao preskociti ovaj mec zbog povrede, ako je tacno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Igra, protiv Uniteda neće biti Kosscielnog, Ozila, Ospine, hafiza, Debushya i WalcottaRooney88 je napisao/la:Jel` igra Welbeck protiv Uniteda? Negdje sam procitao da bi mogao preskociti ovaj mec zbog povrede, ako je tacno.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
"Mislim da je Engleska jedino mjesto gdje bih mogao raditi, naravno osim Njemačke. To je jedina zemlja čiji jezik dovoljno poznajem, a za rad u klubu to je jako bitno", izjavio je Klopp.
"Ako je ko zainteresovan onda možemo razgovorati"
Evo čovjeka, makni.više starca s klupe, izgubio je konce, nema ambicije nikakve ili ih ima al blage nema sta su mu slabosti ekipe
"Ako je ko zainteresovan onda možemo razgovorati"
Evo čovjeka, makni.više starca s klupe, izgubio je konce, nema ambicije nikakve ili ih ima al blage nema sta su mu slabosti ekipe
Re: $: Arsenal
Bice i Theo.anell je napisao/la:Igra, protiv Uniteda neće biti Kosscielnog, Ozila, Ospine, hafiza, Debushya i WalcottaRooney88 je napisao/la:Jel` igra Welbeck protiv Uniteda? Negdje sam procitao da bi mogao preskociti ovaj mec zbog povrede, ako je tacno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Re: $: Arsenal
Wenger says he doubts Walcott will face Man Utd...Valjda ima neki problem sa mišićemGunner4 je napisao/la:Bice i Theo.anell je napisao/la:Igra, protiv Uniteda neće biti Kosscielnog, Ozila, Ospine, hafiza, Debushya i WalcottaRooney88 je napisao/la:Jel` igra Welbeck protiv Uniteda? Negdje sam procitao da bi mogao preskociti ovaj mec zbog povrede, ako je tacno.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Danas je na arsenal.com bilo da je spreman. Ali tko ce znati to se kod nas mjenja iz sata u sat.
Ma vjeruj da se ne bi iznenadio kad bi Wenger izjavio da je doživo setback i da ga neće do Januara.Gunner4 je napisao/la:Danas je na arsenal.com bilo da je spreman. Ali tko ce znati to se kod nas mjenja iz sata u sat.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa Arsenal tradicionalno spusta gace u derbijima. Ne samo sa Unitedom. .. Nema tu nista novo.
pi.
Mah nije ova statistika uopste bitna danas. Alexis moze vrlo lako biti prevaga za Arsenal,u strasnoj je formi i ide na odbranu Uniteda koja je ionako osakacena povredama, dodaj toma Unitedove rezultate na strani do sada i ova statistika odmah prestaje bit' bitna.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Tako i prošle godine nije bili bitna
Ne znamo igrat protiv vas i tu sva priča završava

Ne znamo igrat protiv vas i tu sva priča završava

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Bolje rečeno, u susret idu bez gaća, gologuziTweeds_10 je napisao/la:Pa Arsenal tradicionalno spusta gace u derbijima. Ne samo sa Unitedom. .. Nema tu nista novo.

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
I gologuzi veci klub od maleckog tereka london. 

- Marsal
- Kontakt:
Ima li neka dobra dusa da bi mi javila rezultat tekme i strijelce kad ista zavrsi jer necu moci da ispratim tekmu zbog idiotizama mojih prijatelja?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
@ marsal
Reci kako i ja te obradujem na kraju.
Reci kako i ja te obradujem na kraju.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nećemo te razočarati sa vijestima, neće bit ko kad smo mi čekali tvoj rezultat u vezi one trebe 
Obradovace te babuka Alexis

Obradovace te babuka Alexis

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.