This is copy/paste from my mail and from a guy who send me his tips on a secret forum:
its on serbian so i guess no need to translate
Kao sto sam vam najavio pocetkom meseca par ljudi je bilo na probi za novog insajdera u nasem timu i sto se mene tice jedan je zadovoljio sa po meni fantasticnim informacijama koje su cesto stizale i po 12h ranije pre nego sto bi kladionice uspele reagovati - cak je bio brzi od Bet365 po nekoliko sati a verujem da svi znate koliki je to podvig.
On ce od 1.12. definitivno uci u nasu ekipu i postati izvor za nize lige Ceske i Madjarske ali i za Afriku, gde imam samo jednog coveka vec skoro 10 meseci a i on pokriva samo zemlje Magreba.
Na forumu ce biti registrovan sa nickom AFRICA GATE pa mu mozete postaviti pitanja vezana za njegovu specijalnost ako bude potrebe.
Naravno zauzvrat koristice nase tipove gratis i imati nesmetan pristup svim insajderima
Dok ne ozvanicimo saradnju ja cu objavljivati njegove tipove i u pocetku cemo ih igrati sa nisko/srednjim ulozima.
DOUBLE:
Uganda Premier
21.11.2014, 14:30 CET
SC VILLA - KIRA YOUNG
Tip 1@1,8
7/10 Bet365
Derbi u Kampali, SC Villa je tim lokalnih kriminalaca na cijem se terenu gosti osecaju jako neprijatno. Cesto na tribinama ima i vatrenog oruzja a i sama organizacija meceva je ocajna, uostalom kao u vecini zemalja u unutrasnjosti Afrike. Ekipa Kira Young je i rezervni tim KCCA ekipe koja igra u istoj ligi sto je neverovatno ali danas ce Kira biti lisena pomoci ovih igraca (nekoliko njih se boje da doputuju a nekoliko njih je otislo da igra humanitarni mec za poginule u napadu bombom na tim Simba).
Czech Republic CFL Saturday!
22.11.2014,13:30 CET
KRALUV DVUR - SLAVIA LOUNOVICE
Tip 1@1,8
7/10 Bet365
Poslednja runda u Ceskim nizim ligama. Domaci tim je rezervni tim Pribrama koji se takmici u 1.ligi i imam sigurne potvrde da ce oni sutra imati pomoc nekoliko prvotimaca Pribrama! Posebno isticem prisustvo top igraca Svancara. Lounovice je rezervni tim Grafin Vlasima (2.liga) i najavljeno je da sutra nece imati pomoc njihovih igraca osim jednog ali je neizvestan zbog rodjenja deteta (John Hauer). Ocekujem sigurnu pobedu domacih.
Q: 3,24
Stake: 15e
SRECNO MOMCI !