Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mozambik
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Mozambik » 20 nov 2014, 22:26

Odlican izraz - depapetizacija :mrgreen:

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 20 nov 2014, 22:29

bhfanatic14 je napisao/la:
Burundi je napisao/la:Znaci dao je 3 gola i upiso 6 asistencija u prva 4 kola kvalifikacija, mi imamo 12 bodova.

Sta je to Tino pokazao? :lol:
Vidis da su ljudi smijesni,lahko im je zamazat oci !!! malo potrco,kao uklizo,bori se i eto ga kvalitet je za repku :mrgreen: ...definitivno smijesan igrac i da je jos uvjek u hajduku dovoljno govori,da je tako dobar neko bi ga uzo nakon svjetskog prvenstva. Al njega niko nece jer je fudbalski limitiran !!!

Poslije svjetskog prvenstva dosta naših igrača ostvarilo je transfere :
Hajrovic,Medunjanin, Besic, Bicakcic iako su imali minutazu na Sp istu kao i Tino, neki čak i manju a on i dalje u Hajduku.Dakle,svi koji su imali neki kvalitet su zapaženi i prodati samo hajduk ne profitira od juniora.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 nov 2014, 22:31

haris92 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:
Vidis da su ljudi smijesni,lahko im je zamazat oci !!! malo potrco,kao uklizo,bori se i eto ga kvalitet je za repku :mrgreen: ...definitivno smijesan igrac i da je jos uvjek u hajduku dovoljno govori,da je tako dobar neko bi ga uzo nakon svjetskog prvenstva. Al njega niko nece jer je fudbalski limitiran !!!

Poslije svjetskog prvenstva dosta naših igrača ostvarilo je transfere :
Hajrovic,Medunjanin, Besic, Bicakcic iako su imali minutazu na Sp istu kao i Tino, neki čak i manju a on i dalje u Hajduku.Dakle,svi koji su imali neki kvalitet su zapaženi i prodati samo hajduk ne profitira od juniora.
:clap: :clap: to je to Hare !!! Ko nije shvatio glup je i nerazumije se u fudbal.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 20 nov 2014, 23:31

Ko god bude novi selektor sigurno nece zvati ovog igraca koji je simbol nasih problema i sunovrata i koji ce uvijek samom svojom pojavom biti podsjetnik na protekle ruzne dana i mjesece koji se nece tek tako zaboraviti.
Dakle,novi selektor nece u startu sebi tovariti negativni publicitet.
Adzo mu nije pomogao,mislim da ga je prije zaebao.

Sto neko vec napisa,na racionalnom spisku od 6,7 veznih igraca koliko ih je u stvari i dovoljno sigurno nema mjesta za Svena.

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Aragon » 21 nov 2014, 00:36

Joj jedva cekam okupljanje i objavu spiska. Inace mi je svejdno i nemam neko licno misljenja, ali radi pojedinih ce mi biti drago procitat ime TTS-a na tom spisku. Ko god da bude selektor, garantujem zivotom da ce Tino biti na spisku! Realno, igrama je momak to i zasluzio ma koliko god ga pojedini mrzili.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 nov 2014, 08:02

Aragon je napisao/la:Realno, igrama je momak to i zasluzio ma koliko god ga pojedini mrzili.
Kojim igrama i na kojoj poziciji je zasluzio? :rol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 nov 2014, 10:18

Principatus je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Realno, igrama je momak to i zasluzio ma koliko god ga pojedini mrzili.
Najbolji lazni zadnji vezni na svijetu

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 21 nov 2014, 10:27

Na svim mogućim pozicijama, u zavisnosti na kojoj od njih nam fali igrač :D defanzivni vezni,krilo,špic... momak jednostavno sve igra :lol:
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 nov 2014, 10:55

Na primjeru Tine se najbolje vidi kako prosjecan fudbalski gledatelj o istom nema pojma... Sta je on zasluzio i sta je pokazao? :hmmmmm: Osim asista Pjanicu- nista. OK, ja ne kazem da decko nema potencijala, ali u ovim minutama koje je zabiljezio za nacionalni tim (a bilo ih je fino) bio je jedan od losijih na terenu u svakom trenutku. Pa, zar najbolje o tome ne govori cinjenica da je vezni red stalno na udaru kritika od kako je on njegov dio? Da ne spominjem cinjenicu da nema snage za vise od 50ak minuta ozbiljnog fudbala.

S, druge strane, i njemu, kao i svima nama, amidza je zagorcao zivot svojim neznjanjem. Stalno ga je gurao na lijevu stranu po logici lijevak je, nek ide lijevo. Decko jeste lijevak i ima odlican sut, koji ne moze da dodje do izrazaja sa lijeve strane. Po meni, on treba da igra desnog krilnog napadaca ili desetku, dakle konkurencija Hajrovicu i Medunjaninu, nikako Lulicu.

Sto se tice njegove reprezentativne buducnosti, mislim da je svijetla. Svakako ga vjerovatno ceka transfer pa ce se rijesiti tog tereta HNL-a. Ako se snadje u novom klubu, a nema razloga da se ne snadje- nema problema.

Dakle, nije jos nista POKAZAO, ali ne znaci da nece ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 21 nov 2014, 11:35

Ako uzmemo da nam treba 8 veznjaka onda su ispred njega :
Pjanic,
Bešić,
Medunjanin,
Salihovic,
Vrancic ( debitovati će na proljeće)
Hajrovic,
Lulic,
Stilic ( nadamo se da ce dobiti poziv novog selektora,a svi znamo zašto ga bivši nije zvao).Malog Prcica nisam brojao jer je on po većini ovdje u pet deka sa Tinom mada ako gledamo ligu i klub i on je ispred njega. Dakle ne vidim ijedan razlog da se Sušić nađe na spisku,o prvih jedanaest da i ne govorimo.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 21 nov 2014, 11:42

Consigliere je napisao/la:Na primjeru Tine se najbolje vidi kako prosjecan fudbalski gledatelj o istom nema pojma... Sta je on zasluzio i sta je pokazao? :hmmmmm: Osim asista Pjanicu- nista. OK, ja ne kazem da decko nema potencijala, ali u ovim minutama koje je zabiljezio za nacionalni tim (a bilo ih je fino) bio je jedan od losijih na terenu u svakom trenutku. Pa, zar najbolje o tome ne govori cinjenica da je vezni red stalno na udaru kritika od kako je on njegov dio? Da ne spominjem cinjenicu da nema snage za vise od 50ak minuta ozbiljnog fudbala.

S, druge strane, i njemu, kao i svima nama, amidza je zagorcao zivot svojim neznjanjem. Stalno ga je gurao na lijevu stranu po logici lijevak je, nek ide lijevo. Decko jeste lijevak i ima odlican sut, koji ne moze da dodje do izrazaja sa lijeve strane. Po meni, on treba da igra desnog krilnog napadaca ili desetku, dakle konkurencija Hajrovicu i Medunjaninu, nikako Lulicu.

Sto se tice njegove reprezentativne buducnosti, mislim da je svijetla. Svakako ga vjerovatno ceka transfer pa ce se rijesiti tog tereta HNL-a. Ako se snadje u novom klubu, a nema razloga da se ne snadje- nema problema.

Dakle, nije jos nista POKAZAO, ali ne znaci da nece ;)
Jedan od najsporijih i najmrtvijih igraca u ekipi da igra krilo? Nema nikakve logike...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 nov 2014, 11:46

adoo11 je napisao/la:Ako uzmemo da nam treba 8 veznjaka onda su ispred njega :
Pjanic,
Bešić,
Medunjanin,
Salihovic,
Hajrovic,
Lulic,
Stilic ( nadamo se da ce dobiti poziv novog selektora,a svi znamo zašto ga bivši nije zvao).Malog Prcica nisam brojao jer je on po većini ovdje u pet deka sa Tinom mada ako gledamo ligu i klub i on je ispred njega. Dakle ne vidim ijedan razlog da se Sušić nađe na spisku,o prvih jedanaest da i ne govorimo.
Sve receno.
Cak i ne vidim problem u tome da se Susic zove na siri spisak, ali ja ga ne vidim ni na klupi, a kamoli kao igraca koji mora igrati medju prvih 11 kao kod amidze mu. Momak je primio polijepo kritike i hejta zahvaljujuci nacinu kako je dosao u repku, na SP i sta nam je uradilo njegovo forsiranje u EP kvalifikacijama. Nek se dokaze, poradi na sebi, mozda transfer u jacu ligu i onda pod fer kriterijima nek izbori svoje mjesto medju prvih 11.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 21 nov 2014, 12:01

Da igra bilo koju drugu poziciju ne bi imao ništa protiv njega, ali on je veznjak, tu smo mi najjači i Dakle imamo odličnu sredinu :
Pjanic Bešić Medunjanin.Dolaskom Vrancica i oporavkom Salihovica, te eventualnim pozivom Stilica imamo i adekvatne zamjene za ovu trojicu momaka. Znaci nama veznjaka stvarno ali stvarno ne treba vise.Da je on napadač,bek ili štoper prvi bih bio za njegov poziv pa iako se radi o prosječnom igraču ali gurati ga ispred igrača Rome, Evertona i deportiva je van svake pameti.
#Miske institucijo!!!!!

od mora do Save
od Drine do Une.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 nov 2014, 12:01

adoo11 je napisao/la:Ako uzmemo da nam treba 8 veznjaka onda su ispred njega :
Pjanic,
Bešić,
Medunjanin,
Salihovic,
Hajrovic,
Lulic,
Sve receno.
Cak i ne vidim problem u tome da se Susic zove na siri spisak, ali ja ga ne vidim ni na klupi, a kamoli kao igraca koji mora igrati medju prvih 11 kao kod amidze mu. Momak je primio polijepo kritike i hejta zahvaljujuci nacinu kako je dosao u repku, na SP i sta nam je uradilo njegovo forsiranje u EP kvalifikacijama. Nek se dokaze, poradi na sebi, mozda transfer u jacu ligu i onda pod fer kriterijima nek izbori svoje mjesto medju prvih 11.
Kakav je ovaj Vrancic? Trci li? Nisam ga gledao nikada.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 21 nov 2014, 12:11

[/quote]

Kakav je ovaj Vrancic? Trci li? Nisam ga gledao nikada.[/quote]

Trci sigurno vise od medunjanina :lol:
#Miske institucijo!!!!!

od mora do Save
od Drine do Une.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 21 nov 2014, 13:07

Znam da se mnogi neće složiti sa mnom,ali Tini ima i te kako mjesta u repki.Naš problem je što ga gledamo kroz Papeta koji postao simbol klasičnog fudbalskog TRENERSKOG neznanja.Kod Papeta nam je realno Medunjanin jedno veliko smetalo,vjerovatno najsporiji evropski igrač na svojoj poziciji gdje svi moraju da rade za njega.Istio je i sa Ibiševićem ,šta igra,špic,lažno krilo,golmana,šta li je???Takođe Vrško,Lulić..ustvari kod Papeta niko nije znao ništa.
E sad problem što ni mi ne znamo šta je ustvari Tinova ,pozicija,gdje daje najviše,koliko je zaslužio da igra ,kada da uđe ,da li zamjena ,da li starter(narvano da ne može biti starter)...Mislim da momak ima šlifa.. i da svakako samo može biti od pomoći--naravno u umjerenim dozama..

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 21 nov 2014, 13:29

aqarius je napisao/la:Znam da se mnogi neće složiti sa mnom,ali Tini ima i te kako mjesta u repki.Naš problem je što ga gledamo kroz Papeta koji postao simbol klasičnog fudbalskog TRENERSKOG neznanja.Kod Papeta nam je realno Medunjanin jedno veliko smetalo,vjerovatno najsporiji evropski igrač na svojoj poziciji gdje svi moraju da rade za njega.Istio je i sa Ibiševićem ,šta igra,špic,lažno krilo,golmana,šta li je???Takođe Vrško,Lulić..ustvari kod Papeta niko nije znao ništa.
E sad problem što ni mi ne znamo šta je ustvari Tinova ,pozicija,gdje daje najviše,koliko je zaslužio da igra ,kada da uđe ,da li zamjena ,da li starter(narvano da ne može biti starter)...Mislim da momak ima šlifa.. i da svakako samo može biti od pomoći--naravno u umjerenim dozama..
Momak nije totalni laik to stoji,ima nekog kvaliteta i to stoji, njegov potencijal je već diskutabilan jer mu je vec 23 godine ali sve to na stranu evo kako ja gledam na to : ako njega ubacimo onda jednog veznjaka moramo izbaciti sa spiska jer evo gdje nas je dovelo gomilanje istih igrača uz istovremeno nepozivanje igrača na kritičnim pozicijama. Ko je po tebi od sadašnjih veznih igrača ispod Tine pa da se moze "prežaliti " nauštrb Sušića?
#Miske institucijo!!!!!

od mora do Save
od Drine do Une.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 21 nov 2014, 14:44

E sada šta su više kod nas vezni igrači..kakva će nam postavka biti..sa klasičnim krilima i bekovima iza krila ..hoćemo li igrati sa jednim napadačem ili dva (ali baš dva a ne da Ibišević se izvlači na krilo,pa tako imamo igrača manje ,niti može igrati krilo niti je u vrhu sa Džekom)..puno je tu onoga AKO i KAKO...možda bi mogao zamjeniti 20-ak minuta Medunjanina,e sada hoće li tu biti Štilića ili Vrančića....bit će tu i povreda,kartoniranih igrača...ja lično mislim da ima mjesta mislim na širem spisku.....samo je problem što je veznjak gdje ionako imamo puno veznjaka,pitanjae je kako bi se ako uopšte dođu uklopili Štilić ili neko drugi..a na tvoje pitanje iskreno ne mogu odgovoriti..jer jednostavno ne znam ni ja..Pjana i Bešić su iznad,a i ovi ostali mi nisu nešto puno odmakli od Tine

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 21 nov 2014, 14:56

aqarius je napisao/la:E sada šta su više kod nas vezni igrači..kakva će nam postavka biti..sa klasičnim krilima i bekovima iza krila ..hoćemo li igrati sa jednim napadačem ili dva (ali baš dva a ne da Ibišević se izvlači na krilo,pa tako imamo igrača manje ,niti može igrati krilo niti je u vrhu sa Džekom)..puno je tu onoga AKO i KAKO...možda bi mogao zamjeniti 20-ak minuta Medunjanina,e sada hoće li tu biti Štilića ili Vrančića....bit će tu i povreda,kartoniranih igrača...ja lično mislim da ima mjesta mislim na širem spisku.....samo je problem što je veznjak gdje ionako imamo puno veznjaka,pitanjae je kako bi se ako uopšte dođu uklopili Štilić ili neko drugi..a na tvoje pitanje iskreno ne mogu odgovoriti..jer jednostavno ne znam ni ja..Pjana i Bešić su iznad,a i ovi ostali mi nisu nešto puno odmakli od Tine
Evo ja ću ti napraviti paralelu između Tine i tih sto nisu puno odmakli od njega :
Stilic -recimo da se radi o istim klubovima i istim ligama Štilić igra u životnoj formi i ove sezone je upisao mnogo više golova i asistencija u odnosu na Tina.
Hajrovic- dosta korisniji nego Sušić definitivno,jači udarac,bolja pokretljivost a svakako i jača liga.
Medunjanin -jedan od boljih tehničara u reprezentaciji,jači sut nego Tino a po pokretljivosti su obojica u pet deka. Igra u jačem klubu i trenutno najjačoj ligi svijeta.
Salihovic - njemačka liga, bolji klub. Doduše povrede su učinile svoje ali objektivno sejad je mnogo bolji od Tine.
Vrancic kad dobije papire i debituje znat ćemo na čemu smo,i Prcica sto dizali u nebesa pa sad nam ne godi.

Dakle svi oni imaju neke prednosti u odnosu na Sušića,ne kazem da je los fudbaler samo da u trenutnom rosteru za njega nema mjesta.
#Miske institucijo!!!!!

od mora do Save
od Drine do Une.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 nov 2014, 15:21

Greivis je napisao/la:Kakav je ovaj Vrancic? Trci li? Nisam ga gledao nikada.
Momak nije spor, ako to mislis, a u Bundesligi svakako mora trcati. Dosta je i agilan, tehnicki potkovan, dakle jedan na jedan zna proci igraca, ali odigrati i dubinski pas, poboljsao se u defenzivi sto su mu ovi u Paderbornu dosta prije kritikovali. On je vise CM, nego OM. Momak je odrastao u Dortmundovoj skoli, igrao je u svim mladim Elfa, osim u U21, potonuo jedno vrijeme, ali se zajedno sa Paderbornom vratio na pobjednicku traku. Bit ce on nama svakako interesantan.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sutra Paderborn igra protiv Borussije Dortmund. ;)
Kad se jos Salihovic vrati u formu, pa Mario, pa Pjanic, Besic...ako se Miske jos vrati u Bundesligu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 41 gost.