Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Odužilo se nešto procesovanje, trebaće još vremena.esprit24 je napisao/la:To brate da ne idem spavati ako ce ubrzovedator je napisao/la:Biće video za nekih 10-15 min, malo zvuk ide na desno, ali može se slušat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo me podsjeti na onog sto je iz Australije "pravio" stream za AOvedator je napisao/la:Odužilo se nešto procesovanje, trebaće još vremena.esprit24 je napisao/la:To brate da ne idem spavati ako ce ubrzovedator je napisao/la:Biće video za nekih 10-15 min, malo zvuk ide na desno, ali može se slušat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jes' ti bio ona baba?autogol je napisao/la:Misevi kako ste se osjecali kad sam vas prozivao u emisiji?
Trening odmah nakon poraza.soko je napisao/la:Uf da nam je on. Misketa bi vratio u doba Wolsburga. Ionako nam svi iz prvih 11 znaju Njemacki tako da nebi imalo problema. Nasi ljudi ionako naj bolje rade kad ih svabo vodi..Saurman je napisao/la:![]()
Ja se jos drzim al vec sam poceo zijevatimirzatele je napisao/la:e yebiga vedo odo ja spavat, pa cu onda sutra pregledat, spor si veceras
Do ytube je jbg, oni procesujumirzatele je napisao/la:e yebiga vedo odo ja spavat, pa cu onda sutra pregledat, spor si veceras
Aferim majstorevedator je napisao/la:
Upravu si, do mene je! Preletio brzo hebiga.BosnaSTL je napisao/la:Harise mislim da po toj matematici bi i Wels imo 18 bodova.
Da,ali to je po nas najgori scenario,mozda(vjerovatno)tako nece biti.Ima tu milion mogucih scenarija.HarisHelic je napisao/la:Ja se malo igrao Vidovite Dzemile!
Izrael 9 bodova iz utakmice (igrali sa nama)
Wels 8 bodova iz 4 utakmice (igrali sa nama)
Belgija 5 bodova iz 3 utakmice (igrali sa nama)
Bosna 2 boda iz 4 utakmice
BiH ima igrati sa : Andora 2 puta, Izrael , Kipar, Wels, Belgija po jednom.
5 pobjeda i jedna nerijesena utakmica su 16 bodova.
Plus 2 sto imamo na kontu svom, to je 18 bodEva.
Eh dalje....
Izrael ima igrati sa : Wels kuci (3 boda), Belgija kuci ( 0 bodova), BiH u gostima (0 bodova),
Andora kuci (3 boda), Wels u gostima (0 bodova), Kipar kuci (3 boda), Belgija u gostima (0 bodova).
9 bodova + 9 = 18 (bolji omjer moguc naspram nas ako ih ne dobijemo 4:0 kuci).
Znaci minimalno moraju dobiti do kraja 3 utakmice! To oni vec znaju, u to sam siguran!
Prema toj matematici i racunici mogu komotno i pripremati utakmice. Takticki, pshioloski i svakako drugacije.
Wels ima igrati sa: Izrael u gostima (0 bodova), Belgija kuci (3 boda), Kipar u gostima (1 bod),
Izrael kuci (3 boda), BiH u gostima (0 bodova), Andora kuci (3 boda).
Imaju vec 8 bodova i iz preostalih utakmica ako bude ovako mogu izvuci 10 bodova. U konacnici to je 19.
Bolje od nas!!!!!
Belgija ima igrati sa: Kipar kuci( 3 boda), Izrael u gostima (3 boda), Wels u gostima(0 bodova), BiH kuci (1 bod),
Kipar u gostima (3 boda), Andora u gostima (3 boda), Izrael kuci (3 boda)
Imaju trenutno 5 bodova i ako budu ovako igrali u konacnici, onda ce na ovih 5 dodati 16bodova.
Imali bi 21 bod u tom slucaju. Bili bi prvi u grupi.
Mi ovdje u ovom slucaju imam najlosiju poziciju na kraju.
Odstupanja su moguca naravno. Ali ne i za nas. Za nas igra samo 6 pobjeda i nema drugacije kalkulacije u igri za nas!!!
Ko misli da mozemo sa 5 dobijenih i jednom nerijesenom dalje, uz ova 2 postojeca boda, mislim da je se zajebao!
Zar ne vidis da je njegov kanal?FliX je napisao/la:Neko je Vedatore vec uploadovo..
[youtube][/youtube]