FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
bice zeljo opet sampijon,titula sve blize grbavici........................................................[youtube][/youtube]
sudo27
amar amar osim osim,volimo tebe volimo tebe a njih ko ****::::::::::::::::::::::::::::::::::::
sudo27
Polako momci.korak po korak i uspijeh nece izostati.
Kako kaže Brko nam je cilj izlazak u europu
Kako kaže Brko nam je cilj izlazak u europu

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Čestitke na bodu, izgleda da bi vi mogli biti šampioni
Samo naprijed, samo derite sve redom

Samo naprijed, samo derite sve redom

Dragon Town
Cestitke na bodu,zasluzeno sto jes,jes!
Dobra vam lijeva strana ...skrozzz mada onaj kosonja cesto pada bezveze a ima sansu centrirat ili proci igraca.
Osim izgleda veoma veoma odlican trener,nadmudrio Jovica .
Cvrsta utakmica s losim suđenjem i po vas i po nas,al tako nam je.
Eto 1:1. prvi mec je zavrsio,slijedi drugi!
pozz
Dobra vam lijeva strana ...skrozzz mada onaj kosonja cesto pada bezveze a ima sansu centrirat ili proci igraca.
Osim izgleda veoma veoma odlican trener,nadmudrio Jovica .
Cvrsta utakmica s losim suđenjem i po vas i po nas,al tako nam je.
Eto 1:1. prvi mec je zavrsio,slijedi drugi!
pozz
HSK Zrinjski Mostar
Dabogda od sljedeceg kola pogrjesio sve gdje nepise 3 bodaBlueSharks je napisao/la:Evo kako sam ja 22 feb 2010 prognozirao nastavak sezone i dosad sam samo jednom pogriješio i to baš u drugom kolu, na svu srećuBlueSharks je napisao/la:Evo moje prognoze za drugu polusezonu
27.02.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs NK Celik Zenica 3 boda
06.03.2010 Premijer Liga Siroki Brijeg vs Zeljeznicar Sarajevo 0 bodova
13.03.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs Zvijezda Gradacac 3 boda
20.03.2010 Premijer Liga HSK Zrinjski Mostar vs Zeljeznicar Sarajevo 1 bod
03.04.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs FK Slavija 3 boda
07.04.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs NK Travnik 3 boda
10.04.2010 Premijer Liga Rudar Prijedor vs Zeljeznicar Sarajevo 0 bodova
17.04.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs Borac Banja Luka 3 boda
21.04.2010 Premijer Liga Sloboda Tuzla vs Zeljeznicar Sarajevo 1 bod
24.04.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs FK Modrica 3 boda
28.04.2010 Premijer Liga Velez Mostar vs Zeljeznicar Sarajevo 1 bod
01.05.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs Olimpik Sarajevo 3 boda
08.05.2010 Premijer Liga FK Sarajevo vs Zeljeznicar Sarajevo 3 boda
15.05.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs FK Laktasi 3 boda
22.05.2010 Premijer Liga Leotar Trebinje vs Zeljeznicar Sarajevo 3 boda
25 bodova iz prve polusezone + 33 bodova iz nadolazeće = 58 vrlo vjerovatno, titula nam se smješia neki su mi se smijali, pritom mislim prvenstveno na njanje

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
isti razlog i meni valda ces moci uzet kartu prije pa uc na poluvremenu mene nisu bili pustili protiv velezanedaTM87 je napisao/la:takodjer potrebna ista info. ocel se moci uc na poluvremenu razlog isti ( skola )SpleeN_TM je napisao/la:Je li utakmica kupa u 6?
I sta mislite hoce li se moci uci na poluvremenu, bena skola
a bejzat nemogu zbog vladanja vec mi je snizeno zbog bjezanja
svoj ti pos'o !
Amar_TM87 je napisao/la:Dabogda od sljedeceg kola pogrjesio sve gdje nepise 3 bodaBlueSharks je napisao/la:Evo kako sam ja 22 feb 2010 prognozirao nastavak sezone i dosad sam samo jednom pogriješio i to baš u drugom kolu, na svu srećuBlueSharks je napisao/la:Evo moje prognoze za drugu polusezonu
27.02.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs NK Celik Zenica 3 boda
06.03.2010 Premijer Liga Siroki Brijeg vs Zeljeznicar Sarajevo 0 bodova
13.03.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs Zvijezda Gradacac 3 boda
20.03.2010 Premijer Liga HSK Zrinjski Mostar vs Zeljeznicar Sarajevo 1 bod
03.04.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs FK Slavija 3 boda
07.04.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs NK Travnik 3 boda
10.04.2010 Premijer Liga Rudar Prijedor vs Zeljeznicar Sarajevo 0 bodova
17.04.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs Borac Banja Luka 3 boda
21.04.2010 Premijer Liga Sloboda Tuzla vs Zeljeznicar Sarajevo 1 bod
24.04.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs FK Modrica 3 boda
28.04.2010 Premijer Liga Velez Mostar vs Zeljeznicar Sarajevo 1 bod
01.05.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs Olimpik Sarajevo 3 boda
08.05.2010 Premijer Liga FK Sarajevo vs Zeljeznicar Sarajevo 3 boda
15.05.2010 Premijer Liga Zeljeznicar Sarajevo vs FK Laktasi 3 boda
22.05.2010 Premijer Liga Leotar Trebinje vs Zeljeznicar Sarajevo 3 boda
25 bodova iz prve polusezone + 33 bodova iz nadolazeće = 58 vrlo vjerovatno, titula nam se smješia neki su mi se smijali, pritom mislim prvenstveno na njanje
edit od Rudara mozemo 3, ostalo korektno...
Imamo najbolju gol razliku u ligi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
e vidis mene su protiv veleza pustili, sjecam se ja i 3 jarana stojimo tamo kod lokomotive, poslednje minute kad zabise golGrbavica moj zivot je napisao/la:isti razlog i meni valda ces moci uzet kartu prije pa uc na poluvremenu mene nisu bili pustili protiv velezanedaTM87 je napisao/la:takodjer potrebna ista info. ocel se moci uc na poluvremenu razlog isti ( skola )SpleeN_TM je napisao/la:Je li utakmica kupa u 6?
I sta mislite hoce li se moci uci na poluvremenu, bena skola
a bejzat nemogu zbog vladanja vec mi je snizeno zbog bjezanja

skola mi u 6 i 20 zavrsava taako da mogu na pola tekme stici :/
kada je bht sport ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- TheManiacs
- Kontakt:
Mislim da je u 22:1519TM87 je napisao/la:kada je bht sport ?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
22:55 bht sport...
ja sam nakon utakmice Široki - Željo rekao svoje mišljenje,a evo izgleda tako će i biti i bio sam u pravu...
čestitke na bodu
čestitke na bodu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Bajić pogodio za zlata vrijedan bod!
U okviru 19. kola Premijer lige BiH, Željo je gostovao u Mostaru kod ekipe Zrinjskog i uspio ostati neporažen šestu utakmicu zaredom! Ovaj put, nakon tri gostujuće pobjede u nizu bez primljenog gola, u Sarajevo se vraćamo sa vrlo vrijednim bodom. Igrač odluke u ovom susretu bio je Delimir Bajić koji je pogodio za izjednačenje u 64. minuti nakon kornera kojeg je izveo Bekrić.
Početak i nije baš ohrabrivao navijače Željezničara. Igrao se 12. minut kada je sudac odsvirao penal za domaće. U 16-tercu je srušen Selimović, a precizan sa bijele tačke bio je Ivanković. Željo se nakon primljenog pogotka probudio i počeo igrati svoju igru. Nekoliko dobrih prilika je otišlo u nepovrat, a najbolje su imali Bogičević i Bešlija. U 42. minuti stopostotnu priliku za Zrinjski ne koristi Kordić, tako da se na odmor odlazi sa rezultatom 1:0 za Zrinjski.
I u nastavku utakmice Željo je igrao nešto bolje od Zrinjskog. Konstantni napadi i posjed lopte u našu korist nagrađeni su u 64. minuti. Bivši Veležovac, Delimir Bajić, postigao je svoj prvi gol ove sezone. Bio je to jubilarni 10. pogodak Željezničara izvan Grbavice, za 15. bod sa gostovanja ove sezone. Do kraja utakmice nekoliko poluprilika sa obje strane ali bez promjene rezultata. Ostalo je Zrinjski-Željezničar 1:1.
Željo je ovim bodom zadržao drugo mjesto sa 35 bodova, 3 manje od Borca na prvoj poziciji. Zrinjski je 4. i polako se može opraštati od odbrane naslova prvaka. Ali, priliku za popravni imaju već u utorak na Grbavici kada je na rasporedu prva polufinalna utakmica između istih protivnika. Ovom prilikom pozivamo sve navijače Željezničara da još jednom napune Grbavicu, zahvale se igračima na sjajnim predstavama ove sezone i ponesu ih do nove pobjede!
fkz.com
U okviru 19. kola Premijer lige BiH, Željo je gostovao u Mostaru kod ekipe Zrinjskog i uspio ostati neporažen šestu utakmicu zaredom! Ovaj put, nakon tri gostujuće pobjede u nizu bez primljenog gola, u Sarajevo se vraćamo sa vrlo vrijednim bodom. Igrač odluke u ovom susretu bio je Delimir Bajić koji je pogodio za izjednačenje u 64. minuti nakon kornera kojeg je izveo Bekrić.
Početak i nije baš ohrabrivao navijače Željezničara. Igrao se 12. minut kada je sudac odsvirao penal za domaće. U 16-tercu je srušen Selimović, a precizan sa bijele tačke bio je Ivanković. Željo se nakon primljenog pogotka probudio i počeo igrati svoju igru. Nekoliko dobrih prilika je otišlo u nepovrat, a najbolje su imali Bogičević i Bešlija. U 42. minuti stopostotnu priliku za Zrinjski ne koristi Kordić, tako da se na odmor odlazi sa rezultatom 1:0 za Zrinjski.
I u nastavku utakmice Željo je igrao nešto bolje od Zrinjskog. Konstantni napadi i posjed lopte u našu korist nagrađeni su u 64. minuti. Bivši Veležovac, Delimir Bajić, postigao je svoj prvi gol ove sezone. Bio je to jubilarni 10. pogodak Željezničara izvan Grbavice, za 15. bod sa gostovanja ove sezone. Do kraja utakmice nekoliko poluprilika sa obje strane ali bez promjene rezultata. Ostalo je Zrinjski-Željezničar 1:1.
Željo je ovim bodom zadržao drugo mjesto sa 35 bodova, 3 manje od Borca na prvoj poziciji. Zrinjski je 4. i polako se može opraštati od odbrane naslova prvaka. Ali, priliku za popravni imaju već u utorak na Grbavici kada je na rasporedu prva polufinalna utakmica između istih protivnika. Ovom prilikom pozivamo sve navijače Željezničara da još jednom napune Grbavicu, zahvale se igračima na sjajnim predstavama ove sezone i ponesu ih do nove pobjede!
fkz.com
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
ovaj debil sa hayata kaze beslija dao gol hahaah, a kaze da je bilo 400 Manijaka dole i da nije bilo problema, sto je naravno za svaku pohvalu 

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- kupus army
- Kontakt:
pogodi ja da zeljo moze bar bod uzeti u mostaru,a jos draze mi je sto sam pogodio da amar osim nije spao da kupuje utakmice,ponovo vjerujem u bh fudbal.bice drama kad nam dodjete na kosevo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
do koseva ce sve vec biti gotovokupus army je napisao/la:pogodi ja da zeljo moze bar bod uzeti u mostaru,a jos draze mi je sto sam pogodio da amar osim nije spao da kupuje utakmice,ponovo vjerujem u bh fudbal.bice drama kad nam dodjete na kosevo.
- kupus army
- Kontakt:
sumnjam da ce biti gotovo,sarajevo ima sad travnik koji mu je dobra sansa da uzme sva tri boda i barem bod u tuzli i to je jednak broj bodova sa zeljom.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
zeljo igra dvije kuci,gostuje u prijedoru pa dolazi borac.kupus army je napisao/la:sumnjam da ce biti gotovo,sarajevo ima sad travnik koji mu je dobra sansa da uzme sva tri boda i barem bod u tuzli i to je jednak broj bodova sa zeljom.
Uzmemo li 3 boda u prijedoru,utakmica na kosevu ce biti stvar prestiža
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Ferroviere1987 i 31 gost.