znači ne mogu da vjerujem

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mirza_Hordas je napisao/la:
znači ne mogu da vjerujem![]()
![]()
i vasi ce ovakve izjave davati do godine, ali za izlazak na scenu Premier lige BiHFrutek je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:
![]()
Pa sta bi ste vi htjeli pored Borca, Želje, Širokog??? ne pravi se pita od govana![]()
![]()
![]()
PIRKE33 je napisao/la:i vasi ce ovakve izjave davati do godine, ali za izlazak na scenu Premier lige BiHFrutek je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:
![]()
Pa sta bi ste vi htjeli pored Borca, Želje, Širokog??? ne pravi se pita od govana![]()
![]()
![]()
Frutek je napisao/la: Pa sta bi ste vi htjeli pored Borca, Želje, Širokog??? ne pravi se pita od govana![]()
![]()
![]()
iako sam rekao da necu odgovarati moramMirza_Hordas je napisao/la:Frutek je napisao/la: Pa sta bi ste vi htjeli pored Borca, Želje, Širokog??? ne pravi se pita od govana![]()
![]()
![]()
željo i borac jednu dobru sezonu igraju i odmah su ispred nas![]()
SARAJEVO ima ekipu na okupu već duže vrijeme....jedino je široki jači od nas
Zamisli tek da nam je drzava k´o Sarajevo da svi pizde poslije neuspjeha gdje bi Bosni kraj biocena je napisao/la:Meni je Frutek i navijaci Zelje fakat sega pa #ebo klub koji se deceniju u ovkoj ligi bori za opstanak,gdje privatnik granapdzija ulozi u klub i bori se za titulu.I oni u nekoj euforiji da nisu imali pripreme u Hrvatskoj vec deceniju nebi dalje od Gorazda igrali!Da nije smijesno bilo bi zalosno od kluba,kakav je Zeljo kako kazu Manijaci naj klub drzave,e onda nam jadna ova nasa BiH.
opet nisi upravu kako god okrenešFrutek je napisao/la: Pa o ovoj sezoni i pricam![]()
![]()
ma ja eto mi do Gorazda pa do titule a prosle godine kad smo isli na pripreme u Njemacku kad nas je vodio Hotic bili smo 9. tako da bi ja svake godine volio da ne mrdnemo dalje od Gorazda a da svake godine se borimo za titulu a ne da idemo do Njemacke pa 7-9...cena je napisao/la:Meni je Frutek i navijaci Zelje fakat sega pa #ebo klub koji se deceniju u ovkoj ligi bori za opstanak,gdje privatnik granapdzija ulozi u klub i bori se za titulu.I oni u nekoj euforiji da nisu imali pripreme u Hrvatskoj vec deceniju nebi dalje od Gorazda igrali!Da nije smijesno bilo bi zalosno od kluba,kakav je Zeljo kako kazu Manijaci naj klub drzave,e onda nam jadna ova nasa BiH.
strumfeta odkosci do svoje teme da nebih gargamela zvaoFrutek je napisao/la:Zamisli tek da nam je drzava k´o Sarajevo da svi pizde poslije neuspjeha gdje bi Bosni kraj biocena je napisao/la:Meni je Frutek i navijaci Zelje fakat sega pa #ebo klub koji se deceniju u ovkoj ligi bori za opstanak,gdje privatnik granapdzija ulozi u klub i bori se za titulu.I oni u nekoj euforiji da nisu imali pripreme u Hrvatskoj vec deceniju nebi dalje od Gorazda igrali!Da nije smijesno bilo bi zalosno od kluba,kakav je Zeljo kako kazu Manijaci naj klub drzave,e onda nam jadna ova nasa BiH.
Mirza_Hordas je napisao/la:opet nisi upravu kako god okrenešFrutek je napisao/la: Pa o ovoj sezoni i pricam![]()
![]()
pojedine navijače želje i borca je uhvatila euforija zato što su vrhu tabele pa ne mogu gledati realno
cena je napisao/la:Pa u Njemackoj niste imali pripreme vec ste igrali sa dijasporom kao sto su ekipa Bosna 1992 koju ste dobili 9-1,a posle teferic u stilu emisije Nisveta Dzanke!Ti reci jeli se Zeljo vise borio za opstanak nego za sredinu tabele.Pa viste zaboravili ;Spartak,Helsinborg;Cluj koliko smo tad izgubili ,pa Vedran pokojni sve te nedace pa smo gotovo bodovno poravnati.Haj meni je i drago sad ste mi simpaticni imate posle 10 god.o cemu pisati,a bilo bi i dosadno da se opet za opstanak borite.