Cak je i on danas par puta popizdio!Frutek je napisao/la:Vi imate najzesceg trenera ha gubili 5:0 ha vodili 5:0 lik sjedi ko mrtav![]()
![]()

Cak je i on danas par puta popizdio!Frutek je napisao/la:Vi imate najzesceg trenera ha gubili 5:0 ha vodili 5:0 lik sjedi ko mrtav![]()
![]()
Po ovom izvještaju je poprilično jasno da niste pokradeni. Da je to bila namjera, sigurno ne biste dobili ni taj penal. A sudijsko vrijeme se regularno odigralo, bez obzira što je sudija pogrešno pokazao 0 min.Babilon je napisao/la:Utakmica privukla dosta pozornosti,par tisuca ljudi je otislo s tribina jeb... mater Zadri (sve mi ga vise zao,duse mi) i glavnom sucu koji je totalno nekvalitetan.
Utamica otvorena sa par dobrih naleta i jedne i druge ekipe al falila zavrsnica,Zrinjski poveo iz penala ,protivnicka ekipa se nije bunila,Ivankovic sigurno pogodio,poslije toga Zrinjski imao jos jednu dobru sansu preko Kordica a Zeljo sa 30 m pored samog gola lopta zujnu.
U nastavku Zeljo opasniji,Zrinjski igra igru koja se igrala prije 50 godina u engleskoj,znaci stoper svijecu salje na Kordica ovaj je izgubi a Zeljo polako preko lijevog krila citavu utakmicu forsira pa tako i u nastavku sve do 1:1.
U međuvremenu jos jedna sumniva situacija kad igrac Zrinjskog navodno igra rukom(nisam vidio to,iskreno),te ociti penal na Stojanovicu,valjda konpenzacija,mnogo su na suca i Osim i Jovic da izvinete pizdili ,cak u jednom trenutku Osim baca cipelu u teren sto izaziva salve smijeha,opicen lik.![]()
Iza mene na tribini sjedi par momaka Zelje i trenerkama nitko nista im ne govori sve civilizirano i kulturno dok jedan zadojeni "ustasa " nije se poceo pravit pametan i poceo ih vrijeđat al je kralj dobio par uvreda od obicnih ljudi tipa :sjedi seljacino kani se momaka,to je samo sport!
Po meni Zeljo veoma cvrsta ekipa koja zna sto hoce ,nasi mlitavi i slabi u duelu,Zizovic dobar ali fali tu jos puno kondicije,mali Zadro opet na tapeti.
Nije bilo ostriji startova svi zuti zbog prigovaranja sucu.Propustena velika sansa za titulu.
Ne zelim kritizirat Jovica al izgleda da je glavni krivac postao kad je izvadio drugog napadaca na poluvremenu i mislio cuvati rezultat samo sa Kordicem naprijed,sto kuci baz i nije bilo pametno,po ovom ptanju najluđi je bio Baka on nije formaciju nikad mijenjao svi naprijed![]()
Hadzic:jednu odbranio jednu ne iz kornera nije ni mogao solidan!
Markovic:djelomicno krivac za gol jer je nepotrebno izbacio loptu u korner.
Ivankovic:standarno dobar
Sunjic:Odlican sve zaustavljao i nije dao Mesanovicu da se razmase.
Stojanovic:Dobar
Zadro:bez komentara
Selimovic:borben al po obicaju petlja
Zizovic:najbolji u ekipi
Susic:solidan
Dragicevic:solidan
Kordic.bezzee
Musa:grijesio puno
Susic M:malo igrao
Bobby:po obicaju nista vrijedno spomena.
Gledajuci ovo danas tesko cemo proci u dvije utakmice protiv u ovom trenutku jaceg Zelje koji je pun kondicije i svjezine mada ruku na srce ni oni nemaju nekog razigravaca u sredini sve je bilo na silu preko lijeve strane al eto uzese bod.
Vidimo se utorakamer_zeljoo je napisao/la:de nemoj preseravat... i nama 1 penal nije bio dosudjen sta hocete 6 penala za 1 utakmicu.. smjesni ste...utakmica je bila odlican... vidimo se u utorakSamo ZRINJA je napisao/la:"... Bijeli dresovi
Sa lentom na sebi
Uvijek sjete me
Da ja VOLIM TE.
Igrajte za mog
Zrinjskog mostarskog
Nek jače kuca to
Srce plemićko!!!...
Danas nam nisu dali da uzmemo bodove ovi iz Saveza,ali eto nadam se da će kup utakmice proći uz fer i korektno suđenje.![]()
![]()
![]()
![]()
Kao navijac Želje,želim da ti se zahvalim na jednom korektnom i normalnom komentaru koji dokazuje da još ima normalnih navijaca koji gledaju fudbal radi ljubavi a ne radi politike ili neke druge stvari koje nepripadaju sportu.Babilon je napisao/la:Utakmica privukla dosta pozornosti,par tisuca ljudi je otislo s tribina jeb... mater Zadri (sve mi ga vise zao,duse mi) i glavnom sucu koji je totalno nekvalitetan.
Utamica otvorena sa par dobrih naleta i jedne i druge ekipe al falila zavrsnica,Zrinjski poveo iz penala ,protivnicka ekipa se nije bunila,Ivankovic sigurno pogodio,poslije toga Zrinjski imao jos jednu dobru sansu preko Kordica a Zeljo sa 30 m pored samog gola lopta zujnu.
U nastavku Zeljo opasniji,Zrinjski igra igru koja se igrala prije 50 godina u engleskoj,znaci stoper svijecu salje na Kordica ovaj je izgubi a Zeljo polako preko lijevog krila citavu utakmicu forsira pa tako i u nastavku sve do 1:1.
U međuvremenu jos jedna sumniva situacija kad igrac Zrinjskog navodno igra rukom(nisam vidio to,iskreno),te ociti penal na Stojanovicu,valjda konpenzacija,mnogo su na suca i Osim i Jovic da izvinete pizdili ,cak u jednom trenutku Osim baca cipelu u teren sto izaziva salve smijeha,opicen lik.![]()
Iza mene na tribini sjedi par momaka Zelje i trenerkama nitko nista im ne govori sve civilizirano i kulturno dok jedan zadojeni "ustasa " nije se poceo pravit pametan i poceo ih vrijeđat al je kralj dobio par uvreda od obicnih ljudi tipa :sjedi seljacino kani se momaka,to je samo sport!
Po meni Zeljo veoma cvrsta ekipa koja zna sto hoce ,nasi mlitavi i slabi u duelu,Zizovic dobar ali fali tu jos puno kondicije,mali Zadro opet na tapeti.
Nije bilo ostriji startova svi zuti zbog prigovaranja sucu.Propustena velika sansa za titulu.
Ne zelim kritizirat Jovica al izgleda da je glavni krivac postao kad je izvadio drugog napadaca na poluvremenu i mislio cuvati rezultat samo sa Kordicem naprijed,sto kuci baz i nije bilo pametno,po ovom ptanju najluđi je bio Baka on nije formaciju nikad mijenjao svi naprijed![]()
Kordic.bezzee
Gledajuci ovo danas tesko cemo proci u dvije utakmice protiv u ovom trenutku jaceg Zelje koji je pun kondicije i svjezine mada ruku na srce ni oni nemaju nekog razigravaca u sredini sve je bilo na silu preko lijeve strane al eto uzese bod.
rekreativac je napisao/la:Kao navijac Želje,želim da ti se zahvalim na jednom korektnom i normalnom komentaru koji dokazuje da još ima normalnih navijaca koji gledaju fudbal radi ljubavi a ne radi politike ili neke druge stvari koje nepripadaju sportu.Babilon je napisao/la:Utakmica privukla dosta pozornosti,par tisuca ljudi je otislo s tribina jeb... mater Zadri (sve mi ga vise zao,duse mi) i glavnom sucu koji je totalno nekvalitetan.
Svaka čast i od mene
Kordic.bezzee
E JBG!mirzza je napisao/la:@babilon, mesanovic je igrao zadnjh 5 minuta, to je bio Lazo kojeg je Toni cuvao
jel ovo tacno? zar nije u srijedu kup?Babilon je napisao/la: Ovo dvije momčadi se ponovno sastaju u utorak u Kupu. Ovoga puta domaćin će biti Željezničar.
burek pita je napisao/la:jel ovo tacno? zar nije u srijedu kup?Babilon je napisao/la: Ovo dvije momčadi se ponovno sastaju u utorak u Kupu. Ovoga puta domaćin će biti Željezničar.
pozdravlja te Damir Džidić ... Samo se sjeti bilo prije godinu dana1921 je napisao/la:ako Zrinjski ne pobijedi, sudija je prevarant, lopov i obicni papak kojem nije mjesto na terenima ?
samo se sjetite utakmice Zrinjski : Sarajevo
1. Žališ se za korner iz kojeg ste primili golMarin je napisao/la:**** ti i ligu i sudije i sve.
Na stranu oni glupi prekršaji, nepuštanje prednosti i sl. Tri-četiri kardinalne pogreške su preočite da bi bile slučajne;
-korner kada je Željo dao gol je vidio samo sudac i nitko više,
-ako je svirao prvi penal za nas, onda je drugi mora biti penal i izravni crveni.
-produžetak od 0 minuta na utakmici sa 6 zamjena i jedno 6-7 ulazaka doktora je smješan!
-Kartonirao nam je sudac pola sastava, od toga pola neopravdano.
Sad mi je jasno zašto je Željo pobjeđivao samo kad ovaj sudi. Da se razumijemo, nije Željo loše odigrao ali ni blizu koliko sam očekivao od pretendenta na titulu, ništa bolje od većine klubova.
Marin je napisao/la:**** ti i ligu i sudije i sve.
Na stranu oni glupi prekršaji, nepuštanje prednosti i sl. Tri-četiri kardinalne pogreške su preočite da bi bile slučajne;
-korner kada je Željo dao gol je vidio samo sudac i nitko više,
-ako je svirao prvi penal za nas, onda je drugi mora biti penal i izravni crveni.
-produžetak od 0 minuta na utakmici sa 6 zamjena i jedno 6-7 ulazaka doktora je smješan!
-Kartonirao nam je sudac pola sastava, od toga pola neopravdano.
Sad mi je jasno zašto je Željo pobjeđivao samo kad ovaj sudi. Da se razumijemo, nije Željo loše odigrao ali ni blizu koliko sam očekivao od pretendenta na titulu, ništa bolje od većine klubova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.