Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Dok ste pojedinci beskompromisno (da ne kazem slijepo) podrzavali ono tele iz Zavidovica, mi smo gubili kvalifikacije i ugled u fudbalskom svijetu.
Sada smo tu gdje jesmo - ponovo na dnu. Ne trazite neka ekspresna rijesenja i prestanite sa nerealnim ocekivanjima, jer ni Mourihno ne bi mogao ispraviti sve idiotluke, koje nam je Zavidovicki neshvaceni genije ostavio u amanet.
Sada smo tu gdje jesmo - ponovo na dnu. Ne trazite neka ekspresna rijesenja i prestanite sa nerealnim ocekivanjima, jer ni Mourihno ne bi mogao ispraviti sve idiotluke, koje nam je Zavidovicki neshvaceni genije ostavio u amanet.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Pet je kandidata za novog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a to su Vahid Halilhodžić, Amar Osim, Robert Prosinečki, Mehmed Baždarević i Faruk Hadžibegić, saznaje ..........
ako ne može Vaha, onda Ćiro. nema treećeg
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- AsmirBegovic
- Kontakt:
Jasno se vidi da je ovima u savezu trenutno Vaha jedina ozbiljna opcija i zato sve ostale kandidate drze na cekanju. Svjesni su da ih samo on moze iscupati iz zivog blata u koje su doveli reprezentaciju i savez. A Vaha je svjestan toga i ponasa se veoma mudro i flegmanski. Pred nama je veoma zanimljivih sedam dana. 

-
- Kontakt:
nemoze biti gori od susicakomax je napisao/la:Potpuno se slažem, to je definitivno najgora opcija.mirzatele je napisao/la:Samo da ne bude Bazdarevic
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
-
- Kontakt:
Ako vaha nece onda je amar osim najbolje rjesenje
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Meša je za Faruka Vahid H. i to odgovorno tvrdimmirzatele je napisao/la:treca ili cetvrta opcijaConsigliere je napisao/la:A, Hadzibegic?mirzatele je napisao/la:Samo da ne bude Bazdarevic

on je sljedeća najbolja opcija
Cuj porede Faruka sa Mesom 
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako vec moramo birati Faruka ili Mesu, onda radije Mesa. Ali po meni, ispred njih 2 i dalje kotiraju Vaha i Prosinecki.
Ove ''bombe'' o stranim strucnjacima necu racunati, jer ionako nijedan od njih nece biti, prevelik je rizik.
Ove ''bombe'' o stranim strucnjacima necu racunati, jer ionako nijedan od njih nece biti, prevelik je rizik.
- Consigliere
- Kontakt:
Od ovih sto se spominju:
1. Vaha
2. Prosinecki
3. Mesa
4. Osim
5. Faruk
1. Vaha
2. Prosinecki
3. Mesa
4. Osim
5. Faruk
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- AsmirBegovic
- Kontakt:
1. Vaha
2. Mesa
3. Robi
4. Amar
Mozda sam nesto propustio, ali zanima me sta se desilo sa Barbarezom. Naprasno je izbacen iz svih mogucih kombinacija.
2. Mesa
3. Robi
4. Amar
Mozda sam nesto propustio, ali zanima me sta se desilo sa Barbarezom. Naprasno je izbacen iz svih mogucih kombinacija.

- Goalgetter
- Kontakt:
On je sam sebe izbacio iz svih mogucih kombinacija. 0 utakmica kao trener, pogotovo ova sada situacija nije za njega. Staviti trenera bez iskustva, pa makar kao i pomocni trener, je neozbiljno.AsmirBegovic je napisao/la:1. Vaha
2. Mesa
3. Robi
4. Amar
-
- Kontakt:
Vaha je naravno idealan za nas, po svakom pogledu.
Prvo sto je tabijasus i sto nikom ne da ispred sebe.
Drugo, sto je talentovan za trenera i zna od prosjecne ekipe napravit jak tim.
Ali nazalost, Vaha takodjer zna i nas mentalitet i svjestan je da ako ne bude prosao u EP (a 90% su sanse da nece, jer smo izgubili 10 bodova vec) da ce mu 70% ljudi ovdje jyebat majku. I zasto da dozvoli sebi tu blamazu - a svi znamo da ona dolazi, jer sanse za EP su minimalne (citaj nikakve) a narod se jos uvijek nada prolasku (bez obzira koliko to sad nerealno bilo).
Mozda jedino da dodje ali da odmah spusti loptu na zemlju i kaze "od EPa nema nista - pokusat hocemo, ali se ne nadajte", pa da bez pritiska krene u rad i sklapanje tima za SP. Mozda tako.
Prvo sto je tabijasus i sto nikom ne da ispred sebe.
Drugo, sto je talentovan za trenera i zna od prosjecne ekipe napravit jak tim.
Ali nazalost, Vaha takodjer zna i nas mentalitet i svjestan je da ako ne bude prosao u EP (a 90% su sanse da nece, jer smo izgubili 10 bodova vec) da ce mu 70% ljudi ovdje jyebat majku. I zasto da dozvoli sebi tu blamazu - a svi znamo da ona dolazi, jer sanse za EP su minimalne (citaj nikakve) a narod se jos uvijek nada prolasku (bez obzira koliko to sad nerealno bilo).
Mozda jedino da dodje ali da odmah spusti loptu na zemlju i kaze "od EPa nema nista - pokusat hocemo, ali se ne nadajte", pa da bez pritiska krene u rad i sklapanje tima za SP. Mozda tako.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- AsmirBegovic
- Kontakt:
Meni najdraza kombinacija bi bila Vaha selektor, a Barba kao asistent. 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ako Vaha preuzme i bude neuspjesan do kraja kvalifikacija,tj da se ne kvalifikuje nece mu niko zamjeriti u to sam siguran...Sigurno je da bi stvorio odlicnu reprezentaciju u narednom periodu...
Safet je svojim glupostima i tvrdoglavoscu doveo sebe u situaciju da ga narod ne moze ocima smisliti i da ga vrijedzaju na svaki moguci nacin..Sam je sebi kriv i sam je sebi najveci neprijatelj...
Da je posle Kipra rekao odlazim,napravio sam dosta gresaka i sada je vrijeme da odem dok Reprezentacija ima normalne sanse da se plasira na EP sa nekim drugim trenerom,ali ne on je radio nesto suprotno sto je i kostalo svih ovi pogrdnih rijeci...
Safet je svojim glupostima i tvrdoglavoscu doveo sebe u situaciju da ga narod ne moze ocima smisliti i da ga vrijedzaju na svaki moguci nacin..Sam je sebi kriv i sam je sebi najveci neprijatelj...
Da je posle Kipra rekao odlazim,napravio sam dosta gresaka i sada je vrijeme da odem dok Reprezentacija ima normalne sanse da se plasira na EP sa nekim drugim trenerom,ali ne on je radio nesto suprotno sto je i kostalo svih ovi pogrdnih rijeci...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
To je to. S tim da ako Vaha ne bude, najveće šanse ima Hadžibegić, jer ima jak lobi u savezu..Consigliere je napisao/la:Od ovih sto se spominju:
1. Vaha
2. Prosinecki
3. Mesa
4. Osim
5. Faruk
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Po meni ako ne dogovore sa Vahom odmah uzeti Mesu.
Pogotovo nebih ni jednog stranca angazovao,imamo mi naseg kadra koji ovo mogu izgurati s uspjehom.
Pogotovo nebih ni jednog stranca angazovao,imamo mi naseg kadra koji ovo mogu izgurati s uspjehom.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Za pola sata na TV1.Tema TV1 - Od Mundijala do Eura, večeras 21:00 h
Gosti:
- Jasmin Baković,
- Sabahudin Topalbećirević,
- Vlatko Glavaš,
- Duško Bajević (telefonom),
- Faruk Hadžibegić (telefonom),
- Vahidin Halilhodžić (telefonom).
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Joj opet Topalbećirević.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hadžibegić i on peru na ruke.Virtu4l je napisao/la:Joj opet Topalbećirević.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT