Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
pa to je najbolja opcija u svakom slucaju,protiv slabih ekipa na svom terenu mozemo dozvoliti sebi taj luksuz da budemo jos ofanzivni.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Varane ponovo kapiten,i zabio za pobjedu
Sami kapiten
Toni zabio
Veliki promasio penal

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
[youtube][/youtube]suhi je napisao/la:Veliki promasio penal
-
- Kontakt:
Ko je veliki? 

zejnuddin zidan je napisao/la:Ko je veliki?

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
- Kontakt:
Pa i konto sam da je on,ali ne procitah nigdje da je promasio penal pa kontam da nekog drugog zovete veliki
thanks

-
- Kontakt:
http://www.marca.com/2014/11/20/futbol/ ... 75720.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj mali benavente bi mogao biti nešto. Od osme godine je u realu, zovu ga peruanski ronaldinjo, sad je u castilli, osam nastupa za Peru, u zadnjoj pobjedi Peru vs Paraguay imao asistenciju i bio ključni igrač preokreta
Sve u svemu, nadam se da neće propasti, pratio sam i jesea i njega, ovaj je bolji 
Ovaj mali benavente bi mogao biti nešto. Od osme godine je u realu, zovu ga peruanski ronaldinjo, sad je u castilli, osam nastupa za Peru, u zadnjoj pobjedi Peru vs Paraguay imao asistenciju i bio ključni igrač preokreta

U njegovim godinama je Jese bio najbolji igrac segunde , ovaj se treba jos izborit za mjesto startera u trecoj ligi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
- Kontakt:
To jest,profulo sam
Ustvari,htio sam reci kako se meni vise svidja njegov stil,podsjeca me na ronaldinja,a ronaldinjo iako je bio igrac ciganskog kluba, bio je najbolji, odnosno mogao je biti 

na FM je dobar, fino napreduje
ove godine treba da se pokaze u castilli da s evidi hoce li bit sta od njega

ove godine treba da se pokaze u castilli da s evidi hoce li bit sta od njega
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
[youtube][/youtube]
Kad je u prajmu boljeg od njeg nema.
Kad je u prajmu boljeg od njeg nema.
Samo ima jedan mali problem. Rijetko kad je u prajmu.
Coentrao > Marcelo
Coentrao > Marcelo
ove sezone razvaljuje,kada nema problema sa ozlijedama i kada je u formi nema sumnje da je bolji igrac od Coentraa.
s tim da je Coentrao bolji defanzivac,u svakom slucaju dobro ih je imati obojicu u ekipi
s tim da je Coentrao bolji defanzivac,u svakom slucaju dobro ih je imati obojicu u ekipi

Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
- Kontakt:
Marcelo je katastrofalan defanzivno,mada ove sezone malo lici na pravog beka,ali zato kad frajer krene prema naprijed,slalomi,pregled igre,kombinacije s ronaldom,ubacivanje iz drugog plana,centarsut itd. mali je bez premca...nikad necu zaboravit polufinale protiv Bajerna kad smo izgubili na penale,a kad on napravi u zadnjoj minuti produzetka slalom i gurnu loptu naprijed,i glupi pipita upropasti aktiviravsi se iz ofsajda umjesto da pusti ronaldu za cist gol i finale 

Isco, James, Ronaldo, Bale, Kroos, Benz
sta ce nam odbrana ?

Dugačka je lista rekorda koje je Kristijano Ronaldo postavio tokom vladavine u Kraljevskom klubu, pa iz nedelje u nedelju čitamo o njegovim novim ostvarenjima, a ni ovaj vikend ne bi trebalo da bude izuzetak. Portugalac je naime u ligaškim utakmicama do sada izveo 44 jedanaesteraca za Real. Sledeći će biti istorijski jer nijedan drugi igrač u istoriji španskog giganta toliko puta bio oči u oči sa protivničkim golmanom.

Dupli pass Ronalda i Benzeme. 

Ronaldo Rodrigez šta je ovo svi sa R daju golove 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.