Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- bordocolor
- Kontakt:
Re: Football Manager 2015
Što se taktike i primanja golova tiče - neka pogleda video prije svega. Mnogo toga zavisi i od treninga, kako timskog tako i individualnog. Isto tako, marking, closing down i sve ostale instrukcije prije početka utakmice igraju veliku ulogu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Divovi!
ej druze gdje mogu naci bh ligu kako d skinem skidam ovaj fm sto si ti objavio pa da jos bh ligu skinem kad mi se on skinesuhi je napisao/la:http://thepiratebay.se/torrent/11509942 ... racked-3DM
eto da se ne patite,skines,extractas i igras.
updateati drivere za graficku,directx,skinuti c++ runtime(ako izbacuje msvr100.dll error) (google) 99% errora su tu.
- prasovic89
- Kontakt:
Help
Dresovi u toku igre su mi kao default a na profilima klubova je sve uredu. U preferencama je podešen 3D i grafiča na High.
Dresovi u toku igre su mi kao default a na profilima klubova je sve uredu. U preferencama je podešen 3D i grafiča na High.
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
i radili????prasovic89 je napisao/la:Ja sam odavde skinuo našu liguBordo46 je napisao/la:moze li link nase lige ? hvala
https://serbian-fm.net/sve-bosanske-lig ... t12111.htm
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
SuperJoseMourinho je napisao/la:valjal ovakoBitiSrcemVezan je napisao/la: Jedino sto mi sad za sad donekle kvari cejf su lose odradjene pozicije pa i ocjene za igrace fks, recimo Stojcevu je glavna pozicija napadac, Krste ne moze igrati na krilu, Duljevic takodjer ne moze igrati na AML i AMR nego samo ML i tač itd itd... A Kouadio je bijel ko sir![]()
@Jose radi tu novu verziju pa se nadam da ce to biti odradjeno kako treba![]()
evo mislim da sam gotov jos 10-tak min oko pravila liga i to je to, nemam više volje testirat i trazit greške, ako šta bude poresno u iducim verzijama ce se ispravit

I izbacuj to sto brze znas

1946
nemoze ovaj fm nikako ja ga skinem ali kad ga extraktujem nista mi ne izbaciva samo neki erorSTEKAR123 je napisao/la:ej druze gdje mogu naci bh ligu kako d skinem skidam ovaj fm sto si ti objavio pa da jos bh ligu skinem kad mi se on skinesuhi je napisao/la:http://thepiratebay.se/torrent/11509942 ... racked-3DM
eto da se ne patite,skines,extractas i igras.
updateati drivere za graficku,directx,skinuti c++ runtime(ako izbacuje msvr100.dll error) (google) 99% errora su tu.
Sloboda na polusezoni jedanaesti, ciljam na 7-8 mjesto na kraju sezone, dosta transfera, najbitniji su mi redom DM Ugarković na posudbi iz Osijeka, zatim Clayton iz Vitorie koji je tu bio 6 mjeseci i otisao, doveo sam Šmigalovića i Divanovića, takođe Malkića i Radeljića u zadnju liniju, eh sad izlaznih je bilo daleko više
Nogu su dobili između ostalih Radovanović, Krpić, Jankovic, Sarić, Fejzić, Mehanović, Mujkić, Mehidić, a dok sam bio na holidayu asistent je iznajmio Omića i Pršeša, pa sad tražim još jedan jednog lijevog beka i štopera.
Ovo mi je udarna postava:
----------------ŠMIGALOVIĆ------------------
DIVANOVIĆ--------MUJIĆ--------SELAMOVIĆ
---------------BAJRAKTAREVIĆ----------------
-----------------UGARKOVIĆ------------------
KUDUZOVIĆ-RADELJIĆ-MITROVIĆ-MALKIĆ
---------------------PIRIĆ----------------------
Prvi strijelac ekipe je Šmigalović sa 8 golova iz 15 nastupa i prosječnom ocjenom od 7.02. U Ligi je prvi Široki sa 33 boda, slijede Sarajevo sa 29 i Velež sa 28. Najveći transfer u Ligi je prelazak Radovca u Napoli za 1.6 miliona Eura.
Dobri igrači za Premijer Lige (besplatni):
Šmigalović, Škoro, Bekrić, Muslimović, Torlak, Santić (jeftin), Vranješ, Hasagić, Mehemed Divanović, Čejvanović

Nogu su dobili između ostalih Radovanović, Krpić, Jankovic, Sarić, Fejzić, Mehanović, Mujkić, Mehidić, a dok sam bio na holidayu asistent je iznajmio Omića i Pršeša, pa sad tražim još jedan jednog lijevog beka i štopera.
Ovo mi je udarna postava:
----------------ŠMIGALOVIĆ------------------
DIVANOVIĆ--------MUJIĆ--------SELAMOVIĆ
---------------BAJRAKTAREVIĆ----------------
-----------------UGARKOVIĆ------------------
KUDUZOVIĆ-RADELJIĆ-MITROVIĆ-MALKIĆ
---------------------PIRIĆ----------------------
Prvi strijelac ekipe je Šmigalović sa 8 golova iz 15 nastupa i prosječnom ocjenom od 7.02. U Ligi je prvi Široki sa 33 boda, slijede Sarajevo sa 29 i Velež sa 28. Najveći transfer u Ligi je prelazak Radovca u Napoli za 1.6 miliona Eura.
Dobri igrači za Premijer Lige (besplatni):
Šmigalović, Škoro, Bekrić, Muslimović, Torlak, Santić (jeftin), Vranješ, Hasagić, Mehemed Divanović, Čejvanović
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Eh evo momci, da je dan ranije bilo bolje bi bilo jer vidim krenuli ste neki sa ovim ranijim updateom, al haj, uglavnom to je v.2 tog updatea od fmserbia, objavit ce i oni u toku dana oficijalno, ovo je et sredjena ta verzija premijer lige maximalno koliko sam uspio sredit, sigurno je jedan od najboljih updatea za bih zadnjih nekoliko fm-ova, preko 7000 promjena vezanih za timove i igrace ima....
nemam sad vremena pisat onaj veliki uvodni post, al uglavnom sredjeni su timovi, njihovi treneri, dugovi prema poreznoj, onda sastavi, pozicije i još dosta drugih stvari, uglavnom evo vam ga
DOWNLOAD
skinete i ubacite u:
nemam sad vremena pisat onaj veliki uvodni post, al uglavnom sredjeni su timovi, njihovi treneri, dugovi prema poreznoj, onda sastavi, pozicije i još dosta drugih stvari, uglavnom evo vam ga
DOWNLOAD
skinete i ubacite u:
Kod: Označi sve
My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2015/editor data
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 20 nov 2014, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
- bordocolor
- Kontakt:
Hvala Mou! Ima nas koji smo čekali na ovaj update pa da počnemo da igramo.
Divovi!
Hocu li sad brisati onaj stari sto sam skino sa fm serbia pa ovaj da ubacim ili samo da ovaj ubacim gdje je i onaj stari?
1946
Ja sam onaj stari cisto iz zagrijavanja igro haha
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- darknes001
- Kontakt:
Probaj drug tamo u treninzima pred tekmu stavljat da igraju odbranu, ja jednostavno igram na kontre protiv jacih ekipa iako mi je odbrana stanic,zeljkovic,bogdanovic,kvesic i na golu kjosevski ,jos u toku tekme im mjenjam sda da rade dal igraju na kontre il da drze loptu,sve zavisi kako se ponasaju na terenu im i ovaj team talk u toku tekme koji bacim tako da sam se iznenadio nekim rezultatima evo ti slika pa vidi kako sam protiv jaci ekipa igraoHead je napisao/la:Dajte mi kakvu taktiku za odbranu, napad mi je odlican ali odbranka prima golove ko na traci. Sa Velezom igram 4-4 igrako do 87 minute vodim 4-2. A u odbrani mi Berberovic, Vranjes, Dupovac, Bunoza, za nasu ligu strasna odbrana.
http://prntscr.com/589k5p" onclick="window.open(this.href);return false;
Al vi te transfere derete, ja sam samo prodao Damira Sadikovica i to za 2,5M nakon sto je 3,4 tekme bio najbolji u kvalifikacijama EL i doveo samo Crnova i Durakovica iz Celika to je sve od mog transfera, igram s ovom djecom

Tabela: http://prntscr.com/589mid" onclick="window.open(this.href);return false;
Daj morinjo tu novu bh ligu da igram novi save, nije ovako zanimljivo kad mi pitari zaostaju, nisu u vrhu
Ovo je moja najjaca formacija i igraci

http://prntscr.com/589nth" onclick="window.open(this.href);return false;
- darknes001
- Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:Eh evo momci, da je dan ranije bilo bolje bi bilo jer vidim krenuli ste neki sa ovim ranijim updateom, al haj, uglavnom to je v.2 tog updatea od fmserbia, objavit ce i oni u toku dana oficijalno, ovo je et sredjena ta verzija premijer lige maximalno koliko sam uspio sredit, sigurno je jedan od najboljih updatea za bih zadnjih nekoliko fm-ova, preko 7000 promjena vezanih za timove i igrace ima....
DOWNLOAD
skinete i ubacite u:Kod: Označi sve
Hvala drug, sad ponovo ispocetka, ovo je svakako bilo zagrijavanje,iako sam imao dosta srece na ovom prijasnjem save jer sam prosao u grupu i dobio jednu Fiorentinu sa ovom zeljinom djecom iako su me ljudi ubili na toj tekmi al kontre odradile svoje
- JoseMourinho
- Kontakt:
izbrisi, ako ga ostavis pitat ce te igra pri kreiranju koji ces jer ih prepozna ko isteHead je napisao/la:Hocu li sad brisati onaj stari sto sam skino sa fm serbia pa ovaj da ubacim ili samo da ovaj ubacim gdje je i onaj stari?

et skinite probajte valjda valja, bolji ne znam napravit

Kako vi ovu traku smanjite ?
Vidim kod vas vecinom ikone samo, u mene pored ikone i ovo ide..

JoseMourinho je napisao/la:Eh evo momci, da je dan ranije bilo bolje bi bilo jer vidim krenuli ste neki sa ovim ranijim updateom, al haj, uglavnom to je v.2 tog updatea od fmserbia, objavit ce i oni u toku dana oficijalno, ovo je et sredjena ta verzija premijer lige maximalno koliko sam uspio sredit, sigurno je jedan od najboljih updatea za bih zadnjih nekoliko fm-ova, preko 7000 promjena vezanih za timove i igrace ima....
DOWNLOAD
skinete i ubacite u:Kod: Označi sve
Napisa ja referat i obrisa igru, hvala care za ovaj update

Ljudi ako igrate po krilima igrajte overload to je meni barem najbolja taktika, mada morate imati barem jednog jako kvalitetnog stopera
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 20 nov 2014, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Smanji rezoluciju, mislim da je to togaBelmin6 je napisao/la:Kako vi ovu traku smanjite ?

- JoseMourinho
- Kontakt:
http://www.fmscout.com/c-skins15.html" onclick="window.open(this.href);return false;Belmin6 je napisao/la:Kako vi ovu traku smanjite ?
http://pokit.org/get/img/00f9070906dab9 ... 1b7592.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
skini neki skin u vecine je smanjeno ili dobijes i verziju skina sa smanjenim, tj. bez teksta

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.