I ne koristim antivirus držim se stare poslovice 30 dana, formatIlPrincipe je napisao/la:ugasi antivirus

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
I ne koristim antivirus držim se stare poslovice 30 dana, formatIlPrincipe je napisao/la:ugasi antivirus
Gdje ćeš corica prodat wonderkid je malac postane igrači na teskaNKMramor je napisao/la:I FM 15 počinje sa Dinamom i repkom BiH kombinovano. Riješim se Ante Ćorića za 3 000 000 €, prvo pojačanje Semir Štilić, a pokušavam trenutno nešto i sa Bryanom Ruizom. Prva utakmica protiv Rijeke, Štilić uvalio golčinu sa 25 metara. Ali mrtva Rijeka izjednači u sudijskoj nadoknadi naravno i onda završe posao u 120' minuti.I službeno je krenula sezona nerviranja.
prasovic89 je napisao/la:PPazi samo drugi pogodak fu**in' Gradine![]()
Pokušaj ponovoHeller je napisao/la:Sve sam to odradio i evo sad pokrene al me izbaci iz lige prvi dan
Jesam, Imena prava, av neamJoseMourinho je napisao/la:Pokušaj ponovoHeller je napisao/la:Sve sam to odradio i evo sad pokrene al me izbaci iz lige prvi dan
Jesil instaliro patch, jesul ti prava imena?
pokušaj sa ugašenim antivirusom
Sutra popodne kad objavim ovo čudo od updatea koje sam evo završio, sa željom krenes da pitare deresplavipatriota je napisao/la:ne mogu da nadjem motivaciju da igram ovaj fm![]()
Ista stvar, jbt turbina jablanica mi da 3 gola, 2 iz kornera jedan iz ubacaja, sreca mi je napad uspio dati 5tuzlak1987 je napisao/la:I ja primam golove redovno, po 3-4![]()
Stvarno me vise nervira, kad npr od Burnleya primim 3 gola i to vecinom sve iz kornera i nabacenih lopti
Nek proba u preference, umjesto GPU ..., stavit software...IlPrincipe je napisao/la:Moj drug je sve isprrobao, ali kad uđe u igricu ovako mu izgleda, zna li neko do čega je ?
EV ustado, sad ceBelmin6 je napisao/la:Hocel šefe ta tvoja liga yebemu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.