Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Virtu4l je napisao/la:Misimović Zvjezdan mi je omiljeni igrač reprezentacije i sigurno da znam koji mu je omiljeni klub sa ovih prostora, mnogo puta je to naglasio, tako da taj mit o njegovim simpatijama prema mlađem sarajevskom prvoligašu pada u vodu. Možda i ne pada, rekao je da ste mu simpatični, e sad u kojem kontekstu, to mi nije baš najjasnije....joker90 je napisao/la:Objasnjeno!! Al jbg mora strumf popljuvati iz zavisti pokusaj da se dovede ovakvo ime kao Miske, pa makar i nerealno bilo.
Koliko je samo Poljud ljepsi i navijanje jace jer ima pokrivene dvije tribune to nije normalno. A bukvalno isti stadion pogledajte slike poljuda. To bi bilo najjeftinije i daleko najbolje rijesnje.DzoleZeljo je napisao/la:Ja ti garantujem da je ovo 100% tacno, a sirom svijeta imamo mnogo primjera koji to potvrduju.HeraklitMracni je napisao/la:Da je neku tribinu pokrit , npr istok , vjerujte da bi se povecala gledanost za 2 hiljade --- kad je vruce ubi sunce , kad je hladno onda kisa ubi i snijegovi ...
Ma znam ja to prijatelju dobro.Ajax je napisao/la:Koliko je samo Poljud ljepsi i navijanje jace jer ima pokrivene dvije tribune to nije normalno. A bukvalno isti stadion pogledajte slike poljuda. To bi bilo najjeftinije i daleko najbolje rijesnje.DzoleZeljo je napisao/la:Ja ti garantujem da je ovo 100% tacno, a sirom svijeta imamo mnogo primjera koji to potvrduju.HeraklitMracni je napisao/la:Da je neku tribinu pokrit , npr istok , vjerujte da bi se povecala gledanost za 2 hiljade --- kad je vruce ubi sunce , kad je hladno onda kisa ubi i snijegovi ...
Sabinho je napisao/la:Stadion je golemo pitanje, iziskuje ogromna novcana sredstva. Da reprezentaciji ne pase Zenica drzava nam ne bi imala nijedan koliko-toliko normalan stadion.
Pa istrajte u tome, ako vec imate nekih planova i razmisljanja, svakako grad ga jedva odrzava. Uzmite stadion na narednih 30 godina i gotova stvar...VanBasten je napisao/la:Nek' nam ga daju na upravljanje, i amidža će to srediti.
vidjećemo šta će biti. uglavnom planova ima..DzoleZeljo je napisao/la:Pa istrajte u tome, ako vec imate nekih planova i razmisljanja, svakako grad ga jedva odrzava. Uzmite stadion na narednih 30 godina i gotova stvar...VanBasten je napisao/la:Nek' nam ga daju na upravljanje, i amidža će to srediti.
Za koga drug da postavljaju to npr. protiv Slavije, Radnika i sl? Za nas 1,5-2k bolesnika sto dodje na svaku tekmu? Onakve stvari se isplate samo u onakvim utakmicama gdje je posjeta oko 30k ljudi. Kad aBd budemo imali bolju posjetu onda se da razmisljati i o ovome. Sada ima puno precih stvari oko stadiona da se uradi.MCMXLVI je napisao/la:Kada smo vec kod stadiona, mislim da je konacno i vrijeme mjenjati nacin reklamiranja na stadionu. Svi ste vidjeli kako je to mocno izgledalo protiv Borusije. "Digitalno reklamiranje". Takav nacin reklamiranja nam treba!! Da, i u PL BiH! Privukli bih sigurno mnogo vise sponzora! U drzavi ozbiljnu sliku svima poslali (marketing). To bih se na duzem periodu isplatilo. Nemojte me pogresno shvatiti, ali svaki ozbiljan klub sa ovih prostora njih vec ima.
Daj Boze harry da bude tako kako ti kazes. Bice tesko ali ako iscupamo 3 bobe postajemo ozbiljni kandidati za titulu. Sloboda nam je uvijek bila nezgodna jos od vremena Secera, Hatunica i ostalih. Sto kaze Meho - najteza tekma od kako nam je postao trener, jer moramo postovati Slobodu kao instituciju. Tako da nece biti izivljavanja a ja bih odmah potpisao za 1:2. I vasi mladi ce htjeti da se dokazu i borice se dok mogu - to je sigurno, a mozda budu isli i malo u kost. A znas kako smo mi imali srece sa Mladosti i slicnim tako da nista nije vise garantovano. Naravno bez incidenata i frke i da bude par lijepih golova.harry_90 je napisao/la:Iskreno ,ne sumnjam u vasu pobjedu,da nam je ostala ekipa od prosle polusezone na okupu uz par pojacanja nadao bi se drugacijem ishodu meca..al ovako tesko..nadam se da ce mec proci bez incidenata.. nemojte se puno izivljavat nad nasim invalidima na terenu,nisu oni krivi sto su nesposobni..
Klupe su sređene, kao i WC-i na većem dijelu stadiona.Sve su to stvari koje ne iziskuju velika ulaganja, odnosno šminka.Ali najveći problem Koševa jesu popratne prostorije za službena lica, novinare, ambulanta, parking i prilazi oko stadiona, to je problem.tigrovski je napisao/la:ma nikad nece biti u kontinuitetu da Sarajevo gleda 10.000 ili 15.000 to su cinjenice ... reklame i sve ostalo slazem se da treba imati ... pored toga treba srediti klupe za igrace ... onda semafor,WC ma jooooj jos million stvari to je bruka koliko bi para tu trebalo ... brukaaaa.Tako da ostavimo to po strani ako krene aBd te grupne faze ta europa onda o tome pisati sada ... neka jos ... polako
P.S : SABAHAJRULA !
ama opet treba treba semafor novi uzet ono smece ... recimo onaj semafor u banjoj luci ... je sminka a taj isti semafor su oni kupili od orasja ... treba pokrit stadion barem donekle naprimjer istok ... onda svlacionice i nisu bog zna cemu ... pogotova soba za sudije i delegatska soba ... onda imas ti na kosevu million nekih super stvari koje nisu u funkciji sve to iziskuje rada ... al kako god ... kako idemo ne sumnjam ovo sto rade sada je super ... prvo stvoriti i to da se malo bolje zna o nama u europi ... pa onda sve te stvari uradit ... al vidjet cemo ... sve je u dininim rukamaAdo76 je napisao/la:Klupe su sređene, kao i WC-i na većem dijelu stadiona.Sve su to stvari koje ne iziskuju velika ulaganja, odnosno šminka.Ali najveći problem Koševa jesu popratne prostorije za službena lica, novinare, ambulanta, parking i prilazi oko stadiona, to je problem.tigrovski je napisao/la:ma nikad nece biti u kontinuitetu da Sarajevo gleda 10.000 ili 15.000 to su cinjenice ... reklame i sve ostalo slazem se da treba imati ... pored toga treba srediti klupe za igrace ... onda semafor,WC ma jooooj jos million stvari to je bruka koliko bi para tu trebalo ... brukaaaa.Tako da ostavimo to po strani ako krene aBd te grupne faze ta europa onda o tome pisati sada ... neka jos ... polako
P.S : SABAHAJRULA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.