FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

aS_Roma

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la aS_Roma » 19 nov 2014, 23:20

Brzo se sve okrece kod nas ..

Do neki dan pojacanja su nam bili Sunjevaric, Matosevic, Dzafic, Gutic i ko sve jos ne

A sad pregovaramo sa Misketom

Znaci napredujemo sigurno :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2014, 23:33

HeraklitMracni je napisao/la:Tata mu je zvezdas , dao mu ime po zvezdi ! a boli Misketa neka stvar za Zvezdom :)
"Navijam za lep fudbal. Jedini klub je Crvena zvezda i želja bi mi bila da završim karijeru na 'Marakani'", izjavio je popularni Miske.
a vi ste mu simpa,
To sam i ja samo pročitao u medijima. Sve mi je to bilo simpatično. Imam još godinu dana ugovor u Kini. Transfer u Sarajevo je nerealan u ovom trenutku", rekao je igrač s najviše nastupa u državnom dresu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 19 nov 2014, 23:41

Virtu4l je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Tata mu je zvezdas , dao mu ime po zvezdi ! a boli Misketa neka stvar za Zvezdom :)
"Navijam za lep fudbal. Jedini klub je Crvena zvezda i želja bi mi bila da završim karijeru na 'Marakani'", izjavio je popularni Miske.
a vi ste mu simpa,
To sam i ja samo pročitao u medijima. Sve mi je to bilo simpatično. Imam još godinu dana ugovor u Kini. Transfer u Sarajevo je nerealan u ovom trenutku", rekao je igrač s najviše nastupa u državnom dresu
Vremena se mijenjaju moj Virtualni. :D
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 19 nov 2014, 23:46

undefined007 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
a vi ste mu simpa,
Vremena se mijenjaju moj Virtualni. :D
jeli se meni cini ili osjetim zavist
Samo Sarajevo

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2014, 23:50

nema sta...Miske mnogo jak zvezdas..vidi se da mu je ono bas zelja da zaigra za voljeni klub..samo im je 800 000 maraka trazio :urnebes: :urnebes: ....to su te ublehe i mitovi o nekim ljubavima u 21. vijeku :D :D...hajd se ti iskesiraj jarane pa da vidis kako se ljubi grb na dresu ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 nov 2014, 23:55

staragarda je napisao/la:nema sta...Miske mnogo jak zvezdas..vidi se da mu je ono bas zelja da zaigra za voljeni klub..samo im je 800 000 maraka trazio :urnebes: :urnebes: ....to su te ublehe i mitovi o nekim ljubavima u 21. vijeku :D :D...hajd se ti iskesiraj jarane pa da vidis kako se ljubi grb na dresu ;)
Objasnjeno!! Al jbg mora strumf popljuvati iz zavisti pokusaj da se dovede ovakvo ime kao Miske, pa makar i nerealno bilo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 19 nov 2014, 23:59

Joj kako se isfurah ovo za sesara, drago mi je što je ovako završilo javlja se sada kad Sarajevo ima para pita dinu da se vrati a on njemu da nije potreban! What a feeling!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 nov 2014, 00:08

joker90 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:nema sta...Miske mnogo jak zvezdas..vidi se da mu je ono bas zelja da zaigra za voljeni klub..samo im je 800 000 maraka trazio :urnebes: :urnebes: ....to su te ublehe i mitovi o nekim ljubavima u 21. vijeku :D :D...hajd se ti iskesiraj jarane pa da vidis kako se ljubi grb na dresu ;)
Objasnjeno!! Al jbg mora strumf popljuvati iz zavisti pokusaj da se dovede ovakvo ime kao Miske, pa makar i nerealno bilo.
Pa stavi se u njihovu poziciju, nekome su potencijalna pojacanja Misimovic, Stevanovic... Nekome Nedo Turkovic hahahahahaha
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2014, 00:09

joker90 je napisao/la:Objasnjeno!! Al jbg mora strumf popljuvati iz zavisti pokusaj da se dovede ovakvo ime kao Miske, pa makar i nerealno bilo.
Misimović Zvjezdan mi je omiljeni igrač reprezentacije i sigurno da znam koji mu je omiljeni klub sa ovih prostora, mnogo puta je to naglasio, tako da taj mit o njegovim simpatijama prema mlađem sarajevskom prvoligašu pada u vodu. Možda i ne pada, rekao je da ste mu simpatični, e sad u kojem kontekstu, to mi nije baš najjasnije....
Voli te tvoje Sarajevo.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 nov 2014, 00:10

Virtu4l je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Objasnjeno!! Al jbg mora strumf popljuvati iz zavisti pokusaj da se dovede ovakvo ime kao Miske, pa makar i nerealno bilo.
Misimović Zvjezdan mi je omiljeni igrač reprezentacije i sigurno da znam koji mu je omiljeni klub sa ovih prostora, mnogo puta je to naglasio, tako da taj mit o njegovim simpatijama prema mlađem sarajevskom prvoligašu pada u vodu. Možda i ne pada, rekao je da ste mu simpatični, e sad u kojem kontekstu, to mi nije baš najjasnije....
Kakve to veze ima sa transferom istog u FKS?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 nov 2014, 00:12

Iskreno ,ne sumnjam u vasu pobjedu,da nam je ostala ekipa od prosle polusezone na okupu uz par pojacanja nadao bi se drugacijem ishodu meca..al ovako tesko..nadam se da ce mec proci bez incidenata.. nemojte se puno izivljavat nad nasim invalidima na terenu,nisu oni krivi sto su nesposobni.. :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2014, 00:13

Sarajlijc@ je napisao/la:Kakve to veze ima sa transferom istog u FKS?
Nikakve, ali ima veze sa ovim,
HeraklitMracni je napisao/la:a boli Misketa neka stvar za Zvezdom :)
Voli te tvoje Sarajevo.

sDobrinje
Kontakt:

Post Postao/la sDobrinje » 20 nov 2014, 00:26

slika

Za ovo ce ti 85% fudbalera biti zvjezdasi hordasi manijaci kenguri ili sta se vec trazi od njih.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 nov 2014, 00:29

Amidza raspolaze funtama i eVricima :mrgreen:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 nov 2014, 00:41

Hocemo li zapjevati jednu pred spavanje :D

Horde zla, Horde zla na svim drogama naduvani nasmrkani i na bobamaa !! :D :rol:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 nov 2014, 00:47

HeraklitMracni je napisao/la:Da je neku tribinu pokrit , npr istok , vjerujte da bi se povecala gledanost za 2 hiljade --- kad je vruce ubi sunce , kad je hladno onda kisa ubi i snijegovi ...
Ja ti garantujem da je ovo 100% tacno, a sirom svijeta imamo mnogo primjera koji to potvrduju.

Meni je iskreno drago sto FK Sarajevo radi mnogo na ojacavanju ekipe za euro takmicenja, jer dosta vise skidanja gaca na samom startu.

Dobro bi bilo kada bi se vasi malo angazovanije poceli baviti sa pitanjem stadiona, jer za Ligu prvaka ce Vam trebati mnogo bolji uslovi za ono sto ciljate.

Nagio
Kontakt:

Post Postao/la Nagio » 20 nov 2014, 00:49

Horde zla horde zla slave svaki dan docice nam zvjezdan hvala adjo tan

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 20 nov 2014, 00:52

DzoleZeljo je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Da je neku tribinu pokrit , npr istok , vjerujte da bi se povecala gledanost za 2 hiljade --- kad je vruce ubi sunce , kad je hladno onda kisa ubi i snijegovi ...
Ja ti garantujem da je ovo 100% tacno, a sirom svijeta imamo mnogo primjera koji to potvrduju.

Meni je iskreno drago sto FK Sarajevo radi mnogo na ojacavanju ekipe za euro takmicenja, jer dosta vise skidanja gaca na samom startu.

Dobro bi bilo kada bi se vasi malo angazovanije poceli baviti sa pitanjem stadiona, jer za Ligu prvaka ce Vam trebati mnogo bolji uslovi za ono sto ciljate.
radi se na tome i radit ce se...
cilj nije ulazak ove godine uopste... kko god to kaze , laze :)
cilje je 2016 ili 2017

naravno, ako se desi sreća u zrijebu pa umjesto borusije nam dodje, ne znam, young boys ili neka slabija ekipa onda je logicno da napadamo ali cilj uprave nije ova godine uopste

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 20 nov 2014, 00:57

Joj kad ove nase forum hordase spuca transfer euforija.. ccc Pomislim da bi Real u Madridu pobijedili, Ljudi smirite se sta ste se digli sto kaze onaj strumf hajmo prvo prekucat velez i travnik prije nego sto prekucamo evropu. A ne da nas Puzigaca spasava iz penala protiv viteza i to jos na Koševu,Dajte ba malo ozbiljnosti mi smo iako najveci klub u BiH idalje mali . :evil:

A ovo furum hordase znaci da samo na forumu navijaju za voljeni klub,A tamo duhovi pored mene na sjeveru navijaju i govore: drama nas ima ocm dernucemo vitez barem 1:0
i onda vam krivo kad sugavci kazu da je kosevo stadion duhova.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 20 nov 2014, 01:00

@Benko - Polako samo, dug i mugotpan je to proces za koji treba mnogo truda, srpljenja i ulaganja.

Pa nije ni Mamic preko noci to uspio, vec je stalno pokusavao i pokusavao, a uvijek je bio nadomak toga.
Vama je najbitnije da vi svake godine budete tu negdje, oko ulaska, pa ce se jedne godine vrata otvoriti, a kada se otvore, ujedno se otvaraju i mnoge druge mogucnosti.

Imate sada pare i mogucnosti, tako da se mora pokusavati na sve nacine. Takoder, drago mi je cuti da se radi po pitanju infrastrukture, jer je to osnovi dio bez kojeg se ne moze.
Zamislite da samo prodete dalje, a realno, posto imate pare, dakle postoje velike mogucnosti i da morate Van grada ici igrati. Imali bi dupli minus, plus sto bi igrali na drugom stadionu.

Mislim da je doslo vrijeme da se pocnu praviti konkretni korati za dugorocni period a ne samo razmisljati o sutrasnjici, tj, dan za danom...

Tako, samo naprijed... ;) :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: brig, tajsamja, TefalTava i 29 gostiju.