Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bas diplomatski. Kako fino sve rece a da se ne zamjeri ni sa kim.AgentttB je napisao/la:Diplomatski je to kapiten odradio.
Kako ba nije penal? Da ga Benatia nije srusio, kepec bi bio 1 na 1 sa golmanom. Zato je dobio crveni. Benatia bas glup ispo.Ajax je napisao/la:Ono penala vidjelo nije. Cisto simuliranje sudija im poklonio penal i jos iskljucio Benatiu i opet nista. **** Shitty![]()
A Njemacka masina radi i sa 10 igraca i jos kada su vec izborili prvo mjesto u grupi. Veli respekt za Bayern
![]()
Ma neznam meni je izgledalo ko penal. Anyway, iako inace u BL navijam za Borusiju, veceras svim srcem uz Bayern. Pogotovo sto je i Edin povrijeden i ne igra.Ajax je napisao/la:Kepec je simulirao penal nije bilo kontakta dovoljnog za suditi penal. Go Bayern !!!!!!!!
Koliko sam ja vidio iz snimka kontakt je bio minimalan a Aguero je simulirao kao i inace a sada bas nisam vidio kontakt igraca Bayerna. Neka neko potrazi neki snimak akcije pa da diskutujemo.Goalgetter je napisao/la:Ono je bio cist penal druze.
Ja koliko sam cuo on je mjesec dana out a prosle su 2 1/2 sedmice. Znaci mozda i ovaj, ali bi definitivno trebao biti fit iduci vikend.hurem je napisao/la:Penal je bio ne cist, nego precist...samo sto je meni bezveze kada sudije daju igracu jos i crveni karton...dosta je sto si mu dao penal...zadovolji se zutim
Zna li se kada ce Edin biti u konkurenciji...sad za vikend, ili?
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, jasmin10, Micron, umrobihzbogtebe1946 i 50 gostiju.