2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Shvatam ja da je vama drag Rose,ali on je sada u najboljim godinama i trebao bi igrati 36+ minuta svaku noć bez ikakvih izgovora.Još ako uzmemo u obzir da nije visok 210+ meni stvarno nije jasno šta on očekuje od sebe.Ako se ne zna sačuvat na parketu onda je bezveze da nastavlja karijeru.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ah, Greivis, kao pokvarena ploca. Pa covjece de malo originalnosti. Nemoj konstantno sa istim materijalom trolat. 

Postovanje treba zaraditi.
Njegova igra 100% ovisi na atelticzmu, I kao takav nije ni cudo sto mu tijelo ne moze izdrzat. Nista on ni ofanzivno ni defanzivno nije dodao u svoj repertuar za 7 godina u ligiKawhi je napisao/la:Shvatam ja da je vama drag Rose,ali on je sada u najboljim godinama i trebao bi igrati 36+ minuta svaku noć bez ikakvih izgovora.Još ako uzmemo u obzir da nije visok 210+ meni stvarno nije jasno šta on očekuje od sebe.Ako se ne zna sačuvat na parketu onda je bezveze da nastavlja karijeru.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Radio je na šutu one god kada se povrijedio i to vidno , sad jel se moze vratiti u MVP mode neznam , ali definitivno može raditi na šutu , pa nije Rondo , koji fizicki ima tezu situaciju zbog ogromnih i ruku i sakaalemsa je napisao/la:Njegova igra 100% ovisi na atelticzmu, I kao takav nije ni cudo sto mu tijelo ne moze izdrzat. Nista on ni ofanzivno ni defanzivno nije dodao u svoj repertuar za 7 godina u ligiKawhi je napisao/la:Shvatam ja da je vama drag Rose,ali on je sada u najboljim godinama i trebao bi igrati 36+ minuta svaku noć bez ikakvih izgovora.Još ako uzmemo u obzir da nije visok 210+ meni stvarno nije jasno šta on očekuje od sebe.Ako se ne zna sačuvat na parketu onda je bezveze da nastavlja karijeru.

Bas mi je drago zbog njih. Simpaticna ekipa sa simpaticnim trenerom.. Nadam se da ce nastaviti u tom tempu, mada sumnjam.tuzlak1987 je napisao/la:Young Bucks over 0.500
Ruza ce tjerati dok bude mogao.
Al glupo je sad traziti "da promjeni igru i produzi rok trajanja".
Kao da je to toliko lako.
25 godina igra na jedan nacin i sad bi trebao bacati neke flotere i potpuno promjenit igru , ma da.
Playoff ce biti pravo mjerilo koliko stvarno moze jer se tu ne moze stedit.
Ova regularna sezona je skidanja hrdje u svakom pogledu.
25 godina igra na jedan nacin i sad bi trebao bacati neke flotere i potpuno promjenit igru , ma da.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa I Wade je proslu sezonu jednu utakmicu odigra druge ga nema upravo zbog toga jer se ranije nije cuvao nije pazio..imao jenoperaciju cak na college ....Rose je jos mlad lik nam je jos potreban ne samo nama nego ovoj ligi..zasto bi ga izgubili kaonsto smo izgubili T Maca, Roya I tdGreivis je napisao/la:Mislis ko Wade?SaltCityAttack je napisao/la: Jabari i Davis kad tad ce zavrsiti u Bullsima...ebiga u istoj mahali Eagelwood su zivjeli sa Rosom
...ja sam uvjeren da kad budu bile mogucnosti da odu iz postojecih ekipa da ce prvo razmotriti ponudu Bullsa koja ce ne sumnjam biti na stolu ...Jabari sigurno je zelio u Buckse upravo zbog toga jer zeli biti blize Chicagu..sta mu je ovako 1 sat voznje ebe ga se
Znaci zadnje dvije godine Wade jednu dvije utakmice odigra pa ga nema 2 naredne tekme I zbog cega je to ?
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 nov 2014, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma skok-šut mu je užas. Jeza me prolazi kad ono gledam.
Jedino me Marion više naljuti
Jedino me Marion više naljuti
A.F.C. Bournemouth!
smijesno je porediti Rose-a i Wade-a, Wade igra od 2002 g. bez meniskusa i za Ruzu je yebeni supermen
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mislim da nije poredio zdravlje, nego je govorio o tome kako si pisao i za Wadea da ce se vratiti kuci, a zapravo su rijetki oni koji se vracaju kuci. Ne fercera NBA tako, pa da svi iz Chicaga odu igrati u Chicago. Nije salary cap 500 miliona pa da Bullsi dovedu i Parkera i Davisa i da ostanu postojeci igraci.SaltCityAttack je napisao/la:Pa I Wade je proslu sezonu jednu utakmicu odigra druge ga nema upravo zbog toga jer se ranije nije cuvao nije pazio..imao jenoperaciju cak na college ....Rose je jos mlad lik nam je jos potreban ne samo nama nego ovoj ligi..zasto bi ga izgubili kaonsto smo izgubili T Maca, Roya I tdGreivis je napisao/la:Mislis ko Wade?SaltCityAttack je napisao/la: Jabari i Davis kad tad ce zavrsiti u Bullsima...ebiga u istoj mahali Eagelwood su zivjeli sa Rosom
...ja sam uvjeren da kad budu bile mogucnosti da odu iz postojecih ekipa da ce prvo razmotriti ponudu Bullsa koja ce ne sumnjam biti na stolu ...Jabari sigurno je zelio u Buckse upravo zbog toga jer zeli biti blize Chicagu..sta mu je ovako 1 sat voznje ebe ga se
Znaci zadnje dvije godine Wade jednu dvije utakmice odigra pa ga nema 2 naredne tekme I zbog cega je to ?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Dobro nisam citao koji post mi je replicirao mislio sam da je onaj gdje sam ga spomeno sto se tice zdravlja...pa dobro Wade igra za klub koji iza sebe ima historiju grad je po njegovom ukusu I td..za ovu dvojicu je skroz nesto drugo ....ja ne sumljam da ce Bullsi pokusat dovest barem jednog kad bude bilo prilike jer uvjeren sam da jedan nece zeljet ostat tu gdje je sad
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne mora promjeniti cijeli stil igre, ali mora dodati trikove u igri I lakse dolaziti do poena. Obratite paznju kako Westbrook I Bron ulaze pod kos, kako Westbrook izbjegava tijela u zraku, kako Bron pada na guzicu x puta, a Rose totalno reckless. Zato mu se desavaju povrede bez kontakta, sva igra bazirana na cistom atlecizmu.
Dragic adios iz PHX?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
? Pojasni sta se desavaalemsa je napisao/la:Dragic adios iz PHX?

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ode u Lakerse.SaltCityAttack je napisao/la:? Pojasni sta se desavaalemsa je napisao/la:Dragic adios iz PHX?

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Pretpostavljam nesta tipa Young+pik+filleri za Dragica i neki ugovor ako imaju koji im se ne svidja??
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trznu me jbt, kontam gotov trejd neki
@JHam, misli da će na ljeto u Lakerse. Dragić navodno planira testirati market na ljeto, ali ne sumnjam da ostaje u Sunsima
Bledsoe će biti taj koji će napustiti Phoenix.
Mada i da Dragić ode ne bi me iznenadilo, jer on ispašta najviše u ovom "all point guard" sistemu.

@JHam, misli da će na ljeto u Lakerse. Dragić navodno planira testirati market na ljeto, ali ne sumnjam da ostaje u Sunsima

Bledsoe će biti taj koji će napustiti Phoenix.
Mada i da Dragić ode ne bi me iznenadilo, jer on ispašta najviše u ovom "all point guard" sistemu.
- storm_raider
- Kontakt:
25 godina?Raul_64 je napisao/la:Ruza ce tjerati dok bude mogao.
Sport je lijek za tijelo i duh.
A sto si bukvalac i to malo poslije ponoci..
Nea ba logike.
Nea ba logike.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.