Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
http://banjalukain.com/clanak/121825/ti ... o-sarajevu" onclick="window.open(this.href);return false;
PJEVAČ NIMALO BIRANIM RIJEČIMA POPLJUVAO KOLEGE
Tifa: Zar treba svi da dr*amo na Čolu kad pjeva o Sarajevu?
a sam 1985. godine, kada sam došao u 'Bijelo dugme', javno rekao da uzimam drogu - istakao je legendarni pjevač
Proslavljeni pjevač Mladen Vojičić Tifa u intervjuu za “Informer” osuo je paljbu po legendama – Zdravku Čoliću i svom bivšem “šefu” u “Bijelom dugmetu“, Goranu Bregoviću.
Prvi je Tifi “na tapetu” bio Zdravko:
Moj kolega Čola, kojeg zaista cijenim, odavno ne živi u Sarajevu. I šta, sad mi ovde treba da dr*amo kad on izda novi album i posveti našem Sarajevu pjesmu “Esma”? Zamisli?! Da onanišemo svi i vičemo “Toooo, Esma” o kojoj on pjeva. To je licemjerno. Ja sam Bosanac, živio u Zagrebu, Beogradu ili Tunguziji.
Ekscentrični pjevač je, zatim, potkačio i Bregovića:
- Brega nije ništa stvorio. On je samo bio dovoljno pametan i neke su mu stvari išle u prilog. Šta ja da pričam o Goranu, kad ga cijeli svijet slavi. Ja sam 1985. godine, kad sam došao u “Bijelo dugme”, javno rekao da uzimam drogu. To me jede 30 godina. I sve to vrijeme sam duvao, jasno vam je šta, a mala sam beba u odnosu na svoje kolege.
Tifa je na tu temu zaključio:
- Poznato je koliko je kanabis pomagao bolesnim ljudima. Trava je najmanji porok.
PJEVAČ NIMALO BIRANIM RIJEČIMA POPLJUVAO KOLEGE
Tifa: Zar treba svi da dr*amo na Čolu kad pjeva o Sarajevu?
a sam 1985. godine, kada sam došao u 'Bijelo dugme', javno rekao da uzimam drogu - istakao je legendarni pjevač
Proslavljeni pjevač Mladen Vojičić Tifa u intervjuu za “Informer” osuo je paljbu po legendama – Zdravku Čoliću i svom bivšem “šefu” u “Bijelom dugmetu“, Goranu Bregoviću.
Prvi je Tifi “na tapetu” bio Zdravko:
Moj kolega Čola, kojeg zaista cijenim, odavno ne živi u Sarajevu. I šta, sad mi ovde treba da dr*amo kad on izda novi album i posveti našem Sarajevu pjesmu “Esma”? Zamisli?! Da onanišemo svi i vičemo “Toooo, Esma” o kojoj on pjeva. To je licemjerno. Ja sam Bosanac, živio u Zagrebu, Beogradu ili Tunguziji.
Ekscentrični pjevač je, zatim, potkačio i Bregovića:
- Brega nije ništa stvorio. On je samo bio dovoljno pametan i neke su mu stvari išle u prilog. Šta ja da pričam o Goranu, kad ga cijeli svijet slavi. Ja sam 1985. godine, kad sam došao u “Bijelo dugme”, javno rekao da uzimam drogu. To me jede 30 godina. I sve to vrijeme sam duvao, jasno vam je šta, a mala sam beba u odnosu na svoje kolege.
Tifa je na tu temu zaključio:
- Poznato je koliko je kanabis pomagao bolesnim ljudima. Trava je najmanji porok.
Re: Odg: Chat
Na koje muslimane mislis? Arape, Turke, Bosnjake, Kuvajcane, Malezijce?Heller je napisao/la:Ma nema ništa bez muslimanske rakije, srpske meze i katoličke ****Tribalian je napisao/la:Jedina prednost multi verskih sredina jesu upravo praznici. Ne ide da odbijes komsiju kad pozove na klopu i piceHeller je napisao/la: Ništa bez pečenja ove godine imam 5 katoličkih božića u kalendaru, valja![]()
![]()
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Re: Odg: Chat
Na one koji peku rakijubagrcavi je napisao/la:Na koje muslimane mislis? Arape, Turke, Bosnjake, Kuvajcane, Malezijce?Heller je napisao/la:Ma nema ništa bez muslimanske rakije, srpske meze i katoličke ****Tribalian je napisao/la: Jedina prednost multi verskih sredina jesu upravo praznici. Ne ide da odbijes komsiju kad pozove na klopu i pice![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ti "muslimani" imaju svoje ime. Moze neko pomisliti da si pio Arapsku rakiju. 

DRUG NEBI TI PUNCA
Od Hurmebagrcavi je napisao/la:Ti "muslimani" imaju svoje ime. Moze neko pomisliti da si pio Arapsku rakiju.

Nullius in verba
Nema vise Juge Bogu hvala.
Jesi li pio rakiju od Africke sljive

DRUG NEBI TI PUNCA
Slabo ja pijem šljivu, jabuka i kruškabagrcavi je napisao/la:Nema vise Juge Bogu hvala.

Nullius in verba
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jebote ovi Srbi i Albanci nisu normalni.
Ja u Frankfurtu sa kombijem i cujem neke pricaju slicno nasem jeziku.
Pitam ih mozel se parkirati ovdje hocel me policija zapisati kazu oni "hoce hoce" ,a onda ovaj ugleda natpis firme na kombiju gdje pise "Bosnia and Herzegowina,Sarajevo" i kaze ovom svom haveru "stani ovaj je Bosanac" i kazu mi da se parkiram da nece pisati i usput mi kazu da su mislili da sam srbin
Pitam ih mozel se parkirati ovdje hocel me policija zapisati kazu oni "hoce hoce" ,a onda ovaj ugleda natpis firme na kombiju gdje pise "Bosnia and Herzegowina,Sarajevo" i kaze ovom svom haveru "stani ovaj je Bosanac" i kazu mi da se parkiram da nece pisati i usput mi kazu da su mislili da sam srbin

[youtube][/youtube]
Yebemti korjen i limes i matematiku i neko e i kad u zadatku imam duplo vise slova nego brojeva

Yebemti korjen i limes i matematiku i neko e i kad u zadatku imam duplo vise slova nego brojeva

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Slatka ova Sara
Slatka ova Sara

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sumnjiv si ti meni, samo neki kombiji, Svabija, MoldavijaHZ_ilidzaa je napisao/la:Jebote ovi Srbi i Albanci nisu normalni.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
trošu svašta tamoBosniacum Lilium je napisao/la:sumnjiv si ti meni, samo neki kombiji, Svabija, MoldavijaHZ_ilidzaa je napisao/la:Jebote ovi Srbi i Albanci nisu normalni.

Predjoh 3600 km za 50 i kusur sati

Zato ce u subotu da legnu 2 boce grey goosa ko halva

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Aferim momčino, samo ćosaj ko SeoHZ_ilidzaa je napisao/la:trošu svašta tamoBosniacum Lilium je napisao/la:sumnjiv si ti meni, samo neki kombiji, Svabija, MoldavijaHZ_ilidzaa je napisao/la:Jebote ovi Srbi i Albanci nisu normalni.
Pitam ih mozel se parkirati ovdje hocel me policija zapisati kazu oni "hoce hoce" ,a onda ovaj ugleda natpis firme na kombiju gdje pise "Bosnia and Herzegowina,Sarajevo" i kaze ovom svom haveru "stani ovaj je Bosanac" i kazu mi da se parkiram da nece pisati i usput mi kazu da su mislili da sam srbin![]()
Predjoh 3600 km za 50 i kusur sati![]()
Zato ce u subotu da legnu 2 boce grey goosa ko halva![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gdje ce nam ovo @Narin ? 

Da li je moguće da se desi čudo i da brzo formiraju vlast na svim nivoima

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Izgleda. Samo se nadam da je to zbog opceg dobra i da im je proradila opca svijest - hajmo nesto i raditi. Nadam se da to nije samo zbog foteljahilmo je napisao/la:Da li je moguće da se desi čudo i da brzo formiraju vlast na svim nivoima![]()
![]()

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kašljem (malo) već 4-5 dana, mučnina me muči već 2 dana. Nisam jeo ima 2-3 sedmice, mislim jesam ali vrlo malo. A ne smijem doktoru otić, naće mi nešto :mgreen: , prvo bi mi infuziju priključili, znam iz iskustva jer kad god sam otišao to je bilo prvo, pa terapije neke, pa ono, pa ovo. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!