Do neki dan pojacanja su nam bili Sunjevaric, Matosevic, Dzafic, Gutic i ko sve jos ne
A sad pregovaramo sa Misketom
Znaci napredujemo sigurno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
HeraklitMracni je napisao/la:Tata mu je zvezdas , dao mu ime po zvezdi ! a boli Misketa neka stvar za Zvezdom
a vi ste mu simpa,"Navijam za lep fudbal. Jedini klub je Crvena zvezda i želja bi mi bila da završim karijeru na 'Marakani'", izjavio je popularni Miske.
To sam i ja samo pročitao u medijima. Sve mi je to bilo simpatično. Imam još godinu dana ugovor u Kini. Transfer u Sarajevo je nerealan u ovom trenutku", rekao je igrač s najviše nastupa u državnom dresu
Vremena se mijenjaju moj Virtualni.Virtu4l je napisao/la:HeraklitMracni je napisao/la:Tata mu je zvezdas , dao mu ime po zvezdi ! a boli Misketa neka stvar za Zvezdoma vi ste mu simpa,"Navijam za lep fudbal. Jedini klub je Crvena zvezda i želja bi mi bila da završim karijeru na 'Marakani'", izjavio je popularni Miske.
To sam i ja samo pročitao u medijima. Sve mi je to bilo simpatično. Imam još godinu dana ugovor u Kini. Transfer u Sarajevo je nerealan u ovom trenutku", rekao je igrač s najviše nastupa u državnom dresu
jeli se meni cini ili osjetim zavistundefined007 je napisao/la:Vremena se mijenjaju moj Virtualni.Virtu4l je napisao/la:HeraklitMracni je napisao/la:Tata mu je zvezdas , dao mu ime po zvezdi ! a boli Misketa neka stvar za Zvezdoma vi ste mu simpa,"Navijam za lep fudbal. Jedini klub je Crvena zvezda i želja bi mi bila da završim karijeru na 'Marakani'", izjavio je popularni Miske.
Objasnjeno!! Al jbg mora strumf popljuvati iz zavisti pokusaj da se dovede ovakvo ime kao Miske, pa makar i nerealno bilo.staragarda je napisao/la:nema sta...Miske mnogo jak zvezdas..vidi se da mu je ono bas zelja da zaigra za voljeni klub..samo im je 800 000 maraka trazio![]()
....to su te ublehe i mitovi o nekim ljubavima u 21. vijeku
![]()
...hajd se ti iskesiraj jarane pa da vidis kako se ljubi grb na dresu
Pa stavi se u njihovu poziciju, nekome su potencijalna pojacanja Misimovic, Stevanovic... Nekome Nedo Turkovic hahahahahahajoker90 je napisao/la:Objasnjeno!! Al jbg mora strumf popljuvati iz zavisti pokusaj da se dovede ovakvo ime kao Miske, pa makar i nerealno bilo.staragarda je napisao/la:nema sta...Miske mnogo jak zvezdas..vidi se da mu je ono bas zelja da zaigra za voljeni klub..samo im je 800 000 maraka trazio![]()
....to su te ublehe i mitovi o nekim ljubavima u 21. vijeku
![]()
...hajd se ti iskesiraj jarane pa da vidis kako se ljubi grb na dresu
Misimović Zvjezdan mi je omiljeni igrač reprezentacije i sigurno da znam koji mu je omiljeni klub sa ovih prostora, mnogo puta je to naglasio, tako da taj mit o njegovim simpatijama prema mlađem sarajevskom prvoligašu pada u vodu. Možda i ne pada, rekao je da ste mu simpatični, e sad u kojem kontekstu, to mi nije baš najjasnije....joker90 je napisao/la:Objasnjeno!! Al jbg mora strumf popljuvati iz zavisti pokusaj da se dovede ovakvo ime kao Miske, pa makar i nerealno bilo.
Kakve to veze ima sa transferom istog u FKS?Virtu4l je napisao/la:Misimović Zvjezdan mi je omiljeni igrač reprezentacije i sigurno da znam koji mu je omiljeni klub sa ovih prostora, mnogo puta je to naglasio, tako da taj mit o njegovim simpatijama prema mlađem sarajevskom prvoligašu pada u vodu. Možda i ne pada, rekao je da ste mu simpatični, e sad u kojem kontekstu, to mi nije baš najjasnije....joker90 je napisao/la:Objasnjeno!! Al jbg mora strumf popljuvati iz zavisti pokusaj da se dovede ovakvo ime kao Miske, pa makar i nerealno bilo.
Nikakve, ali ima veze sa ovim,Sarajlijc@ je napisao/la:Kakve to veze ima sa transferom istog u FKS?
HeraklitMracni je napisao/la:a boli Misketa neka stvar za Zvezdom
Ja ti garantujem da je ovo 100% tacno, a sirom svijeta imamo mnogo primjera koji to potvrduju.HeraklitMracni je napisao/la:Da je neku tribinu pokrit , npr istok , vjerujte da bi se povecala gledanost za 2 hiljade --- kad je vruce ubi sunce , kad je hladno onda kisa ubi i snijegovi ...
radi se na tome i radit ce se...DzoleZeljo je napisao/la:Ja ti garantujem da je ovo 100% tacno, a sirom svijeta imamo mnogo primjera koji to potvrduju.HeraklitMracni je napisao/la:Da je neku tribinu pokrit , npr istok , vjerujte da bi se povecala gledanost za 2 hiljade --- kad je vruce ubi sunce , kad je hladno onda kisa ubi i snijegovi ...
Meni je iskreno drago sto FK Sarajevo radi mnogo na ojacavanju ekipe za euro takmicenja, jer dosta vise skidanja gaca na samom startu.
Dobro bi bilo kada bi se vasi malo angazovanije poceli baviti sa pitanjem stadiona, jer za Ligu prvaka ce Vam trebati mnogo bolji uslovi za ono sto ciljate.