Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
vojvoda i ljubav prema Tuzli. 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Poenta je da BiH zasluzuje da ima boljeg trenera od RS, a ovi kandidati nisu bolji od Buvaca. Dajte nekog dobrog jer nema sanse da se ne moze dovesti neko jako ime..
Ljekarsko, rodni list i 2 slike i pravac NS/FS BIH da vidim čija majka crnu vunu prede
@Belmin6 možeš sa mnom, da te imenujem zamjenikom, da budeš Borče

@Belmin6 možeš sa mnom, da te imenujem zamjenikom, da budeš Borče

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Kako nema šanse kad se sami nude, već se spominju 3-4 stranca koji su itekako zvučni.tuzlak1987 je napisao/la:Poenta je da BiH zasluzuje da ima boljeg trenera od RS, a ovi kandidati nisu bolji od Buvaca. Dajte nekog dobrog jer nema sanse da se ne moze dovesti neko jako ime..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa eto neka onda dovedu. Realno ko od vas uopste vjeruje da Osim ili Hadzibegic mogu dobiti pet od sest., vjerujem malo vas.. Vaha bi vec mogao ali nije ni ti preko noci posao..
-
Bojim se opsteg razocarenja ako ne preuzme.Clutch je napisao/la:Zamislite tu euforiju kad bi nas Vaha preuz'o..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nemam ja nikakav problem s Tuzlom, prelijepom čaršijom gdje vrlo često dolazim, nego sa ovim što potenciraju regionalne sukobe, a okupljaju se na Tušnju kad dolaze Željo i Sarajevo.samo_lijevo je napisao/la:vojvoda i ljubav prema Tuzli.
Godinu dana slušamo priče kako naša reprezentacija može i bez selektora. Bitno je samo da se poredaju na svoje pozicije i to je to. Mislim da će i Amar i Faruk to da rade, tako da je svejedno koga će izabrati.tuzlak1987 je napisao/la:Pa eto neka onda dovedu. Realno ko od vas uopste vjeruje da Osim ili Hadzibegic mogu dobiti pet od sest., vjerujem malo vas.. Vaha bi vec mogao ali nije ni ti preko noci posao..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ne obra se bostan dok sljive ne popadajuBurundi je napisao/la:Mores, ali da bereš bostan zajedno sa Sajinim advokatima koji su ostali bez poslaBelminM23 je napisao/la:Morem li se kako ja kandidovati ?
Obećavam pozivat ću svakog igrača kojeg na forumu ovdje preporučite. A u prvoj će mi igrati samo najbolji.

-
ljudi u obzir dolaze samo Vaha i Dusko Bajevic da tu bagru postroje i da i dzeko i ostali prime K ZNANJU da ako budu na centru ceskali jajaaa da ce bit zamijenjeni MOMENTALNO i da se bagra u savezu i novninari lesinari odmaknu od repke a vjerujte da od kadra koji je doo sad pozivan ne bi na Vahinom il Duskovom spisku ostalo 7-8 igraca ove sto ih uhljubi i novinarcici prodaju preko novina i kvazi portala nigdje ne bi bilo
i zamolit cu da pojedini prestanju da njake sa osimom aniticem hadzibegicem PA TAMAN SAMO TAKVOG OTJERALI KOJI CE NAM MOJ OPET ISTI UHLJUB,jos ove sto vi gurate su nesposobni i za susica
pozdrav
i zamolit cu da pojedini prestanju da njake sa osimom aniticem hadzibegicem PA TAMAN SAMO TAKVOG OTJERALI KOJI CE NAM MOJ OPET ISTI UHLJUB,jos ove sto vi gurate su nesposobni i za susica
pozdrav

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima i toga Virtuale, sad se tek vidi da nista ne stima i da malo ko moze odraditi ono sto se ocekuje sa ovom ekipom..
- samo_lijevo
- Kontakt:
Na to sam i mislio.Kamo srece da oni jedini to rade,ali dobro mijenjamo Tuzlu za Pale.DukeOfWellington je napisao/la:Nemam ja nikakav problem s Tuzlom, prelijepom čaršijom gdje vrlo često dolazim, nego sa ovim što potenciraju regionalne sukobe, a okupljaju se na Tušnju kad dolaze Željo i Sarajevo.samo_lijevo je napisao/la:vojvoda i ljubav prema Tuzli.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ma nije istina. Pa nismo Srbija yebote..tuzlak1987 je napisao/la:Ima i toga Virtuale, sad se tek vidi da nista ne stima i da malo ko moze odraditi ono sto se ocekuje sa ovom ekipom..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Na pitanje šta misli o Meši Baždareviću koji je uz Prosinečkog jedan od najozbiljnijih kandidata za klupu Zmajeva, Ćiro Blažević sasvim otvoreno kaže:
''Ma, koga je to vodio Baždarević? Ne može BiH reprezentaciju voditi domaći, čovjek s Baščaršije, jer je preveliki intimus sa svima. Ako ga izaberu, bit će to loša politička odluka'' rekao je Miroslav Ćiro Blažević.
''Ma, koga je to vodio Baždarević? Ne može BiH reprezentaciju voditi domaći, čovjek s Baščaršije, jer je preveliki intimus sa svima. Ako ga izaberu, bit će to loša politička odluka'' rekao je Miroslav Ćiro Blažević.
A.Santic je jos jednom umro.aleksasantic je napisao/la:ljudi u obzir dolaze samo Vaha i Dusko Bajevic da tu bagru postroje i da i dzeko i ostali prime K ZNANJU da ako budu na centru ceskali jajaaa da ce bit zamijenjeni MOMENTALNO i da se bagra u savezu i novninari lesinari odmaknu od repke a vjerujte da od kadra koji je doo sad pozivan ne bi na Vahinom il Duskovom spisku ostalo 7-8 igraca ove sto ih uhljubi i novinarcici prodaju preko novina i kvazi portala nigdje ne bi bilo
pozdrav
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 19 nov 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nismo. Po kvalitetu smo debelo ispod.Clutch je napisao/la:Ma nije istina. Pa nismo Srbija yebote..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
On lobira i ovo je od njeg i previse providno. On ce i za Vahu reci da je slabiji od Prosineckog!DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Na pitanje šta misli o Meši Baždareviću koji je uz Prosinečkog jedan od najozbiljnijih kandidata za klupu Zmajeva, Ćiro Blažević sasvim otvoreno kaže:
-
Ciro otvoreno navija za Prosineckog, bez veze mu je prica.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Na pitanje šta misli o Meši Baždareviću koji je uz Prosinečkog jedan od najozbiljnijih kandidata za klupu Zmajeva, Ćiro Blažević sasvim otvoreno kaže:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije tačno, po kvalitetu smo tu negdje.Virtu4l je napisao/la:Nismo. Po kvalitetu smo debelo ispod.Clutch je napisao/la:Ma nije istina. Pa nismo Srbija yebote..
Ali smo po problemima u daleko boljoj situaciji. Kod nas je moguće dobrim rezultatima atmosferu dovesti na jako visok nivo. Tamo i u Hrvatskoj ništa pod milim Bogom nije dovoljno.
Nije tema kvalitet nego ta posloženost ekipe.Virtu4l je napisao/la:Nismo. Po kvalitetu smo debelo ispod.Clutch je napisao/la:Ma nije istina. Pa nismo Srbija yebote..
Širinom možda i jesmo debelo ispod, što se tiče najjačih 11 i nismo baš, pogotovo kad uzmeš stil igre i hemiju u ekipi u obzir. Nevezano za ovo svakako, ali eto kad si već spomenuo.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT