FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Dobro je sto je Slavija u krizi. Mi (trener i igraci) se trebamo okrenuti srijedi i Kupu i odvaliti Slaviju dok jos tetura!
Ovaj danasnji rez. iz Mostara je prihvatljiv, Zeljo ostao na 3 boda od nas a Zrinjski vjerovatno ispada iz utrke.
Ovaj danasnji rez. iz Mostara je prihvatljiv, Zeljo ostao na 3 boda od nas a Zrinjski vjerovatno ispada iz utrke.
Na to sam i mislio, u srijedu kup i dobar rezultat, a onda se ponovo okrenuti prvenstvu i u nedelju upisati novu tricu protiv Zvijezde, a onda gostovanje u Mostaru ići po pozitivan rezultat, pa onda slavija kući pa želji u goste, a onda kući Rudar i Travnik obe, pa gostovanje u Tuzli čini mi se, pa onda Modriča kući, pa Velež u Mostaru koji će tada biti bez nekih većih ambicija, onda Olimpik kući pa zadnje kolo na Koševo, sve u svemu, odličan raspored čini mi se...Simpatizer je napisao/la:Dobro je sto je Slavija u krizi. Mi (trener i igraci) se trebamo okrenuti srijedi i Kupu i odvaliti Slaviju dok jos tetura!
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Da nam je Zrinjskog naguziti za dvije sedmice ili barem bod otkinuti a mozemo jer su i oni skroz indisponirani kao i široki 

- Simpatizer
- Kontakt:
Negdje ti se Tuzla izgubila.
Kod njih ce biti gadno, gorice im pod nogama.
Moj zajeb, stavio si Tuzlu.
Gledam Celzi pa sam malo....

Moj zajeb, stavio si Tuzlu.

Gledam Celzi pa sam malo....
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 21 mar 2010, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ma naguzite selja na Grbavici i to je toBorčevac je napisao/la:Da nam je Zrinjskog naguziti za dvije sedmice ili barem bod otkinuti a mozemo jer su i oni skroz indisponirani kao i široki

"Indija,Pakistan..."
taće oni njima uzmamo tricu ladno
jado sugavi,imas zavidan IQsoba 39 je napisao/la:Ma naguzite selja na Grbavici i to je toBorčevac je napisao/la:Da nam je Zrinjskog naguziti za dvije sedmice ili barem bod otkinuti a mozemo jer su i oni skroz indisponirani kao i široki

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Pa nije druže, pogledaj malo bolje, zato sam ti i napisao da imamo odličan raspored, lakše će nam biti na svim ostalim gostovanjima nego u tuzli, ljudima gori pod nogama...Simpatizer je napisao/la:Negdje ti se Tuzla izgubila.![]()
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Gore sam editovao moj zajeb. 

ovo se odnosilo na slobodu a ne na seljuBorčevac je napisao/la:taće oni njima uzmamo tricu ladno
Hahahahahaha, ma ajd kakav Čelzi, nakon ovih naših liga to mi je prebrzo, ne uspijevam sve pohvatati šta se dešava, neka nama naše paćeničke ligeSimpatizer je napisao/la:Gore sam editovao moj zajeb.

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
To ti i kazem, zbunise me ljudi.VB 1987 je napisao/la:Hahahahahaha, ma ajd kakav Čelzi, nakon ovih naših liga to mi je prebrzo, ne uspijevam sve pohvatati šta se dešava, neka nama naše paćeničke ligeSimpatizer je napisao/la:Gore sam editovao moj zajeb.

Ma ja sam gledao danas Manchestera, pa hebem ti, ovo što se kod nas igra definitivno ima samo isto ime i ista pravila, ali nije isti sport u pitanju, al brate **** i to kada navijaš za klub koji stalno pobjeđuje, treba biti navijač Borca, a ostati normalan nakon trideset godina gledanja patnje 

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:

I mi cemo uzivati kada se nadjemo u bubnjicu na izvlacenju za Ligu sampiona.

Cekam taj trenutak kada neki cetvorooki izvuce kuglicu i izusti "FC Fighter"...

Hahahahahahaha, a ja mislio na sljedećoj utakmici zatražiti od uprave da publici bespaltno podijeli antidepresive pa da opušteno dočekamo onih 90+, mislim da se ne sikiramo bezeze, a i da ima neko pametan da tamo otvori apoteku, a kao asortiman samo neke veselice, bio bi to posao vijeka...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Schlager je napisao/la:Nije presao nigdje,ali ni u Borcu ne racunamo vec par mjeseci na njega jer vuce hronicnu povredu ledja,i sada je u Puli...cisto sumnjam da ce odigrati i jedan mec u ovoj polusezoni.
Ovaj SB Fidelis opet mene nesto proziva i vuce za jezik,a ni u petom mecu u zadnjih 11 mjeseci nas ne mogu pobjediti,ni ovako desetkovane.....Ne prestaje sa ovom mantrom o "najboljim uvjetima" u Sirokom....a sta ako ja kazem da nije tako da smo imali "bolje uvjete" i u Zenici,i u Laktasima,i u Sarajevu (Olimpik),i u Istocnom Sarajevu i u Modrici i Prijedoru (gdje smo izgubili),i u Gradaccu,jednom rjecju svagdje osim u Trebinju,(od njih ste stvarno korektniji,necu da grijesim dusu)? Hoces li reci da ja lazem i da su samo u Sirokom Brijegu "evropski uvjeti"....E pa moram te razuvjeriti,tamo smo imali i postenije sudjenje (juce vam je poklonio pet prekida oko sesnaesterca,cak i onaj kad je Silic pogodio precku,ko vam je kriv sto niste znali dati gol),a o terenu bolje da se suzdrzim,bolja je ova livada ispred moje zgrade od onoga....A za zute kartone sto smo dobili,pogotovo Vukeljin,pristojnost mi ne dozvoljava da kazem sta mislim....Mirko Hrgovic,koji je vec prije toga trebao biti iskljucen,unosi se u facu sudiji i psuje mu sve zivo i mrtvo,iako ima zuti karton,kamera to snima, a sudija mrtav hladan![]()
zato,tisu o tim "uvjetima",ne znam ko te to slagao da se samo u Sirokom Brijegu moze igrati....Mozda i mi u BL ponekad imamo ovako lagano siljenje sudijsko kao vi juce,ali nikad ne smaramo ovdje da se samo u BL "moze igrati"
znam ja da si ti moderator, ali nemas za t opravo brisati moje postove u kojima te nisam ni vrijeđao niti ista drugo ruzno...
uglavnom da ne psiem opet sve ponovo, piskarao si protiv Širokog u vezi prijenosa skoro dva tjedan, pa se sad barem ispričaj, a za ostalo ov ost olaprdas u vez iterena i uvjeta, pogledaj na ****.ba video i vidjet ces koliko mantas..to nisu izjave nas sa Širokog, već tvojih ljubimaca, igrača i trenera Borca..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Nazalost nisam bio u zemlji, pa nisam moga da pratim prenos utakmice.
Vidim , ide to kako treba, igra se sa dva zadnja vezna u gostima s tim da puzigaca koliko vidim nije igrao sto znaci igra se tvrda odbrana sa osloncem na kontranapad .Pretpostavljam da ce kod kuce da se nastavi sa ofanzivnijom varijantom i jednim zadnjemi veznim i puzigacom kao ofanzivnim bekom na lijevom bocnom.
Bez obzira na to sto se sad igr svima svidja, mislim da se kod kuce sad protiv ovih narednim protivnika ne bi smjelo igrati ziheraski sa dva zadnja vezna, u gostia to je ocito dobar recept jer imamo najacu ubjedljivo odbranu u ligi.
posto nisam gledao utakmicu, ako bi neko bio ljubazan da mi malo opise igru, i da ocjene svih igraca i taktike (nesto sam vec procitao od simpatizera i VB a malo i schlagera ali nedovoljno), bio bih jako zahvalan.
Ono sto mi se cini da ce ova ekipa igrati jako tvrdo u gostima i tesko gubiti bodove u gostim igrajuci na ovaj nacin, vjerovatno se s tim ciljem i pojacavala odbrana u prelaznom roku sa vuletom,jer se znalo kakva nas gostovanja cekaju
Vidim , ide to kako treba, igra se sa dva zadnja vezna u gostima s tim da puzigaca koliko vidim nije igrao sto znaci igra se tvrda odbrana sa osloncem na kontranapad .Pretpostavljam da ce kod kuce da se nastavi sa ofanzivnijom varijantom i jednim zadnjemi veznim i puzigacom kao ofanzivnim bekom na lijevom bocnom.
Bez obzira na to sto se sad igr svima svidja, mislim da se kod kuce sad protiv ovih narednim protivnika ne bi smjelo igrati ziheraski sa dva zadnja vezna, u gostia to je ocito dobar recept jer imamo najacu ubjedljivo odbranu u ligi.
posto nisam gledao utakmicu, ako bi neko bio ljubazan da mi malo opise igru, i da ocjene svih igraca i taktike (nesto sam vec procitao od simpatizera i VB a malo i schlagera ali nedovoljno), bio bih jako zahvalan.
Ono sto mi se cini da ce ova ekipa igrati jako tvrdo u gostima i tesko gubiti bodove u gostim igrajuci na ovaj nacin, vjerovatno se s tim ciljem i pojacavala odbrana u prelaznom roku sa vuletom,jer se znalo kakva nas gostovanja cekaju
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
Stojan Vranjes odigrao sam 53 min (1 utakmicu) za Pandurii bilo bi dobro da se vrati,tamo nece vidjeti evrope 

TREĆI PUT ČASTIMO
-
- Kontakt:
budala je bio kad je odlazio, nije ga se dalo zaustaviti al on navro ko lud , istina je da nam po toj lijevoj strani bas fali al hebigaborac_sampion je napisao/la:Stojan Vranjes odigrao sam 53 min (1 utakmicu) za Pandurii bilo bi dobro da se vrati,tamo nece vidjeti evrope
TREĆI PUT ČASTIMO !
Prekosutra Slavija,mislim da smo bolja ekipa definitivno.Samo da se ostvari dobar rezultat u gostima,a kod kuce cemo ih naprasiti.
A u subotu Zvijezda.To bi samo trebala biti potvrda boda iz Sirokog.
Ma mi cemo kao Zeljeznicar polako dizati formu sa ovom ekipom...U pocetku malo losi,neuigrani,a sad polako dolaze stvari na svoje mjesto.
A u subotu Zvijezda.To bi samo trebala biti potvrda boda iz Sirokog.
Ma mi cemo kao Zeljeznicar polako dizati formu sa ovom ekipom...U pocetku malo losi,neuigrani,a sad polako dolaze stvari na svoje mjesto.
Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.