Ne, nego sto ce saradnike morati iskljucivo birati po nacionalnom kljucu.Virtu4l je napisao/la:Misliš u Ogiju?Goalgetter je napisao/la:U svemu ovome lezi stos.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne, nego sto ce saradnike morati iskljucivo birati po nacionalnom kljucu.Virtu4l je napisao/la:Misliš u Ogiju?Goalgetter je napisao/la:U svemu ovome lezi stos.
Ubjedljivo najbolji izbor što se tiče stranaca.gazijabih je napisao/la:Od stranih kandidata stigla je jedna zanimljiva ponuda agenta od bivšeg USA selektora Bob Bradley-a
Bravo, to je to. Niko nece ugroziti sebe i svoj integritet na taj nacin, pogotovo ne Amar. Velika prednost njega je sto najbolje poznaje PLBiH i vjerovatno bi mogli ocekivati par poziva igracima iz nase lige sto bi bila odlicna stvar.calcio je napisao/la:Ne znam kako ljudi ne mogu razdvojiti klub od reprezentacije, mislim konkretno na Amara Osima. On je zeljovac, radi dugo u Zelji, pa sta? Bajevic je velezovac, igrao i radio kao trener u Velezu. Vaha takodje, bio igrac, trener pa cak i sportski direktor Veleza. Jel mislite da bi gurao igrace iz Zelje ili nesto slicno? Pa neki dan je za Stilica rekao da ne mora znaciti da zasluzuje poziv ako je jedan od boljih igraca u Poljskoj, a to je njegov bivsi igrac. Amar je kao trener svaku sezonu nesto osvojio, a to nesto znaci. Znaci da je dobar trener. Ako niste za njega, u redu. Smatrate da mozemo dobiti nekog boljeg, u redu. Ali ako niste za njega zato jer je iz Zelje onda nije u redu, to je bas bezveze.
To je to, bas nigdje nema njegove izjave a sigurno i njeg zovu i peglaju novinari.FKZ1921 je napisao/la:Vidite,komisija NS jos nije saopstila imena kandidata,a ljudi se nude,obecavaju,potenciraju svoj patriotizam prema voljenoj domovini i sl...Ima li to smisla prije nego zvanicno postanu kandidati? Ovdje se jedino Amar ponasa dostojanstveno i profesionalno. Budite sigurni da rijec nece progovoriti dok eventualno i zvanicno ne postane kandidat za selektora. Mislite li da i njega,kao i ostale,novinari ne zovu? Zovu sigurno,ali Amar ima dostojanstvo i od njega necete cuti ono sto slusamo od Hadzibegica,Mese,Prosineckog...
Ziko je napisao/la:Ziko je napisao/la:Obzirom da Srbin nije odavno bio selektor reprezentacije BIH,a i o tome treba voditi računa mislim da bi bilo korektno da FS RS predloži svog kandidata.....![]()
![]()
Idi popi casu rakije..Ziko je napisao/la:Ziko je napisao/la:Ziko je napisao/la:Obzirom da Srbin nije odavno bio selektor reprezentacije BIH,a i o tome treba voditi računa mislim da bi bilo korektno da FS RS predloži svog kandidata.....![]()
![]()
Izabrana je komisija koja ce izabrati kandidata i u toj komisiju su ljudi i iz saveza rs tako da izabrani kandidat je izabran i od strane fs rs.Ziko je napisao/la:Ziko je napisao/la:Ziko je napisao/la:Obzirom da Srbin nije odavno bio selektor reprezentacije BIH,a i o tome treba voditi računa mislim da bi bilo korektno da FS RS predloži svog kandidata.....![]()
![]()
Zna se ko se nudi. I u životu, a i u biznisu. Jedno je konkurs, a nešto sasvim drugo ovo što sad imamo.Adinjo je napisao/la:U cemu je problem nuditi se i imati zelju da budes selektor svoje domovine. U bivsoj Jugi su se otimali za to mjesto.
Bolje i nuditi se, nego se preseravati se, male su sanse da budem etc.
Objasnio.Sheyi je napisao/la: Vahi treba ponuditi; odvedi nas na Euro imaš €1,5M, za to vrijeme imat ćeš platu kao i Safet Sušić.
Pogotovo što se tiče jezika.Virtu4l je napisao/la:Ubjedljivo najbolji izbor što se tiče stranaca.gazijabih je napisao/la:Od stranih kandidata stigla je jedna zanimljiva ponuda agenta od bivšeg USA selektora Bob Bradley-a
Prica li mali amidzin jos neki jezik osim belgijskog?DukeOfWellington je napisao/la:Pogotovo što se tiče jezika.
legenda reala je napisao/la:Vahid jede **** opet, nabijem ga na k
Faruk,Trapatoni,Matheus jok
Prosinečki DA
Amar je dobar stručnjak ja ne bih imao ništa protiv
Barbarez hmm nemam nikakvo mišljenje niti sam protiv ni za
Mozambik je napisao/la:Hadzija je gori od Papeta
Pape vrati se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.