Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Dobro smo predvidili da ce ga nando zabit
taman babel usao u formu i ostavi ga na glupi.. maxi rodrigez bi treba da bude krilo da probija i da ubacuje loptu, ovo sto on radi meni vise lici na beka.. Organizovano se branimo al se bojim da cemo dobiti crveni jer su nam vec ovi svi zivcani dobili kartone. Moze se igrati sa njima ono nije bio penal YNWA

Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Ma volim što je Torres zabio gol pa makar da čujem onu pjesmu sa tribina
.

FK Pjetlovi
Zasluzena pobjeda Uniteda...
Bez obzira na "penal" mora se priznati da su bili bolji.
Gerrard...
???????????
Ne mogu vjerovati da je onako slabo odigrao!
A sudija - nemam rijeci!
Gerrard...
???????????
A sudija - nemam rijeci!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- TheScouser
- Kontakt:
Svaka cast nasim momcima, borili su se posteno, ali su neposteno izgubili.ackeey je napisao/la:Zasluzena pobjeda Uniteda...
Gerrard...
???????????
A sudija - nemam rijeci!
Gerrarda treba poslati na rehabilitaciju jer je ocigledno da nesto s njim nije ok, a Lucas je po meni uz Carraghera bio najbolji. Insua, Masch i Maxi svaka cast, zasluzili ste prolaznu ocjenu.
Sudjenje ne treba ni komentarisati, 75 i kusur hiljada ljudi su bili svjedoci.
Cestitam navijacima Uniteda, ali ovo nece biti vasa 19 titula.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
A i oni dresovi su vam ruzni, ne daj Boze nikome.
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
lucas je opet pokazo da je igrac za velke tekme pa nek prica ko sta hoce,2put protiv smradova,arsenala i chelsea predobro odigro 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- TheScouser
- Kontakt:
Lucas i Maxi se bude, Babel otkako je usao u igru nije znao sta da uradi sa loptom. Puno toga je bilo protiv nas danas, ali bit ce bolje. YNWAPhill Jackson je napisao/la:lucas je opet pokazo da je igrac za velke tekme pa nek prica ko sta hoce,2put protiv smradova,arsenala i chelsea predobro odigro
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Znaci 2 utakmice metemo protivnike i onda rafa u najvaznijoj utakmici igra defanzivno i ruzno za gledat. Sreca je samo sto smo dali taj gol. Ubacuje 3 igraca u zadnjih 10 minuta, takodje moram reci da za mene utakmica pocela tek nakon 83 minute kada je Lucas izasao. Pa neka prica ko god sta hoce 

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- reds_forever
- Kontakt:
ne znam sta hocete od gerrarda,lik je bio ukljucenu svaku opasniju akciju,imao je par extra dodavanja,nije bio nista gori od ostalih....Nismo tako lose igrali
zao mi je sto je ovako zavrsilo,ne znam stavrno kakav je ovo vrazji oblak iznad lfca,vazda nam neko srecu otima...eno i onaj zeljo izjednacio...ja vikenda i djavola
Sto se tice broja titula,pa i ako scum osvoji 19. krivi smo sami sebi za to,oni sada jesu u dugovima do grla,al su zato davno stvorili tim koji im je donosio rezultate i koji ce im donosit,a mi godinama tim pravimo i uvijek nam nesto fali...
Tesko cemo do 4. mjesta,al ne znam....nada zadnja umire
zao mi je sto je ovako zavrsilo,ne znam stavrno kakav je ovo vrazji oblak iznad lfca,vazda nam neko srecu otima...eno i onaj zeljo izjednacio...ja vikenda i djavola

Sto se tice broja titula,pa i ako scum osvoji 19. krivi smo sami sebi za to,oni sada jesu u dugovima do grla,al su zato davno stvorili tim koji im je donosio rezultate i koji ce im donosit,a mi godinama tim pravimo i uvijek nam nesto fali...
Tesko cemo do 4. mjesta,al ne znam....nada zadnja umire
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Steven se nije vidio, nije ni pola kakav je prije bio 

- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
sta ba babel nije znao sta ce sa loptom, covjek makar ima muda krenut prema naprijed kada gubimo, ne vraca nazad loptu ko maxi i lucas.. Ugvnom zasluzena pobjed man utd. Torres i benayon su promasili nase prilike.. Potpuna rekonstrukcija ekipe nam je potrebna, za to nemamo para sto znaci sljedece sezone opet promasaji i promasaji
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
- mighty_reds
- Kontakt:
treba otjerat benayouna ono je sramota od covjeka bolje bi moja baka ono glavom udarila....ako vec krilo treba da ode nek to bude on neka riera ostane bolji je koliko toliko 

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
YNWA je napisao/la:sutrasnju utakmicu sudi webb, koji nas je vec nekoliko puta ostetio ove sezone, pa sta ocekivati protiv man utd

evo sta sam napisao jucer, a sta drugo ocekivati od scumovca, a vidim drugi scumovac sudi celziju

nisam gledao utakmicu, ali prema komentarima ponovo smo lose odigrali, rafa ponovo predefanzivno postavio taktiku, babel ponovo na klupi, gerrard slab opet...i na takvu igru dodati suđenje, onda smo mi dobro prosli
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- the scouser
- Kontakt:
Tekma slicna kao ona predposljednja protiv Arsenala,dali smo go i povukli se,i kad je scum preokrenuo,neki lijeni napadi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Nije toliko slab koliko drugi govore.Uvijek su tu bili ili Fletcher ili Park kraj njega ili neko treći.Treba istaći da je Gerrard dao sjajnu loptu Kuytu a ovaj Torresu kod gola u 5 min.YNWA je napisao/la:gerrard slab opet
FK Pjetlovi
http://soccernet.espn.go.com/news/story ... 07&cc=5739
''With Tottenham leading 2-0 after 57 minutes and United needing a win to reclaim top spot in the league from title rivals Liverpool, Sir Alex Ferguson's men were awarded a penalty after Webb ruled that Spurs goalkeeper Heurelho Gomes had fouled Michael Carrick.''
nije mu prvi put za man. utd
''With Tottenham leading 2-0 after 57 minutes and United needing a win to reclaim top spot in the league from title rivals Liverpool, Sir Alex Ferguson's men were awarded a penalty after Webb ruled that Spurs goalkeeper Heurelho Gomes had fouled Michael Carrick.''
nije mu prvi put za man. utd

It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Zbog ovoga on je davnih dana trebao otici sa klupe, a ne da se vadite na vlasnike, doktore, balone...YNWA je napisao/la:YNWA je napisao/la:sutrasnju utakmicu sudi webb, koji nas je vec nekoliko puta ostetio ove sezone, pa sta ocekivati protiv man utd
evo sta sam napisao jucer, a sta drugo ocekivati od scumovca, a vidim drugi scumovac sudi celziju![]()
nisam gledao utakmicu, ali prema komentarima ponovo smo lose odigrali, rafa ponovo predefanzivno postavio taktiku, babel ponovo na klupi, gerrard slab opet...i na takvu igru dodati suđenje, onda smo mi dobro prosli
nema potpisa
Zasluženo ste izgubili 
Nažalost...
Predefanzivno, predefanzivno, predafanizvno ste igrali, pustili ste manchesteru da vas napada i moralo je doć do preokreta...
O penalu, neću trošit riječi, alm opet, sreća na strani manchestera...

Nažalost...
Predefanzivno, predefanzivno, predafanizvno ste igrali, pustili ste manchesteru da vas napada i moralo je doć do preokreta...
O penalu, neću trošit riječi, alm opet, sreća na strani manchestera...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Davno jos unazad par godina Engleska liga je po sudjenju postala jedan veliki cirkus sto dokazuje i ovaj danas penal
a cim gubis bodove i utakmice zbog poklonjenih penala i kojekakvih sufijskih odluka onda tu nema ni igre...
Ovo danas je cist dokaz toga pojedini navode nekakve zakone i kojekakve linkove sto samo upucuje na njihovo "znanje" o fudbalu i svakako taj zakon interpretiraju kako njima odgovara pustena prednost metar dva van kaznenog prostora ali ova rijec "kaznenog" je kljucna u tom i nakon toga igrac gubi loptu odnosno pada u kaznenom prostoru i toje kao po nekim pravilim penal a ja tim istim preporucujem da procitaju pravilo o postovanju prednosti ...
a cim gubis bodove i utakmice zbog poklonjenih penala i kojekakvih sufijskih odluka onda tu nema ni igre...
Ovo danas je cist dokaz toga pojedini navode nekakve zakone i kojekakve linkove sto samo upucuje na njihovo "znanje" o fudbalu i svakako taj zakon interpretiraju kako njima odgovara pustena prednost metar dva van kaznenog prostora ali ova rijec "kaznenog" je kljucna u tom i nakon toga igrac gubi loptu odnosno pada u kaznenom prostoru i toje kao po nekim pravilim penal a ja tim istim preporucujem da procitaju pravilo o postovanju prednosti ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.