FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rekreativac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rekreativac » 21 mar 2010, 17:32

Samo ZRINJA je napisao/la:Ovakvu krađu na domaćem terenu još nisam vidio u ovoj ligi...

Riječima NULA minuta sudačke nadoknade!!!
Ovim sve je rečeno!

Željo danas nije smio izgubiti, to je definitivno!

ŽALOSNO

PS:Sad mi je jasno što se nije ova utakmica prenosila.
Ti prvo pojma nemas i sacekaj da tvoji prijatelji stignu sa tekme pa neka ti kažu ko je bolji bio.Da nije bilo penala nikad zrinjski nebi dao gol a sto se tice sudijske nadoknade,ona je bila 3 minute sam je greskom 4 sudija ukucao 0 min.A sad briši na svoju temu djete

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 21 mar 2010, 17:32

crespo je napisao/la: nemojte samo vi da pricate o gostovanjima.
obiđi malo druge portale,ljudi se šprdaju sa vama
Pa sta drugi mogu pricati o nama osim da nam se dive, jer smo svima u ovoj ligi zadali zadacu, postavili nove standarde...ali ne zelim na vasoj temi da pricam o nama...kazem vam, uzivajte u bodu, vidim zrinjevci se vec poceli zaliti :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 mar 2010, 17:32

Samo ZRINJA je napisao/la:Ovakvu krađu na domaćem terenu još nisam vidio u ovoj ligi...
Ovim sve je rečeno!
ŽALOSNO

hahaha divno...ima li jos koji inteligentni komentar...ovaj na radiju govori koliko je sudija pokazao nadoknade, al ti retard kazes da nije bilo...aferim!
Pokrali smo vas skroz...pokrast cemo vas i u kupu, nista vam nedamo! Sve smo platili i dogovorili do kraja prvenstva! Idi placi i tucaj kamen!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 21 mar 2010, 17:33

Ovim sve je rečeno!

ŽALOSNO

Ako te bas zanima, pokvaren je bio onaj "pokazivac" vremena, pisalo je na **** da ne bude da ja izmisljam.Nemoj lagat da je odma u 90 sviro kraj, ofirno ti je to...samo zato sto vam nije sviro 2 penala ne valje jel ? E pa nismo vam mi torpedo da mozete stimat kako je vasem kurcu cejf :!:
1942 1983 2001

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 21 mar 2010, 17:33

Nema se sta reci, Imperija uzvraca udarac. Pogotovo ce nas sada ozbiljno uzimati u obzir a kad se sjetim da sam napominjao na nas odlican raspored i na Amara a kako igramo nema sanse da nas iko dobije. Mi smo prvi kandidati za titulu pa onda Borac i Sarajevo, ovo govorim zbog forme u kojoj se nalazimo a i igrackim kadrom gdje raspolazemo sa 20-tak igraca spremnih za prvi tim.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 21 mar 2010, 17:34

Ovim sve je rečeno!

ŽALOSNO

dobro--razumijem da si razocaran..al iskreno drugar ako niste imali mogucnost za ovih 90 minuta uvalit na domacem terenu dva gola zasto mislis da bi dali i u te 2-3 minute..budimo realni zeljo je odigrao dobro i ako vec trazis krivca trazi ga u vasim napadacima..ovo je tema zeljo..
-PAJA Fan Club!!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 mar 2010, 17:35

Seyo_TM je napisao/la:
Ovim sve je rečeno!
ŽALOSNO

hahaha divno...ima li jos koji inteligentni komentar...ovaj na radiju govori koliko je sudija pokazao nadoknade, al ti retard kazes da nije bilo...aferim!
Pokrali smo vas skroz...pokrast cemo vas i u kupu, nista vam nedamo! Sve smo platili i dogovorili do kraja prvenstva! Idi placi i tucaj kamen!
sejo najaci lik na forumu place mi se kad mu komentare citam
svoj ti pos'o !

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 mar 2010, 17:35

rekreativac je napisao/la:
Ti prvo pojma nemas i sacekaj da tvoji prijatelji stignu sa tekme pa neka ti kažu ko je bolji bio.Da nije bilo penala nikad zrinjski nebi dao gol a sto se tice sudijske nadoknade,ona je bila 3 minute sam je greskom 4 sudija ukucao 0 min.A sad briši na svoju temu djete
A jes se nasao ko ce govoriti ... de i Ti sacekaj da tvoji dodju iz Mostara pa neka ti kazu ;)
A C A B !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 mar 2010, 17:36

Emir_ZENICA je napisao/la:
A jes se nasao ko ce govoriti ... de i Ti sacekaj da tvoji dodju iz Mostara pa neka ti kazu ;)
a sta ce rec smogovac??
svakako su izasli u 80toj zato se ne trudi da suknes...ne ide ti to.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 mar 2010, 17:36

Emire ti se ne mjesaj,drugo ti je gostovanje,drugo ti je domaca utakmica .. ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 21 mar 2010, 17:37

odlicnoooo, titula, titula slavice se titulaaaa :D:D:D
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 21 mar 2010, 17:37

NAKON TOLIKO GODINA PLAVI VOZ PONOVO U FUNKCIJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
010 ISN'T JUST A CODE

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 21 mar 2010, 17:37

izjava AMARA BRKE POSLIJE UTAKMICE

"Pa, dobro je, osvojili smo taj bod, ali ne mogu se oteti utisku da smo mogli napraviti mnogo više i uzeti sva tri. Naravno, ne treba sada biti gladan, jer smo na kraju krajeva igrali protiv prvaka države na njihovom terenu, ali mislim da smo trebali doći do pobjede, pogotovo u situaciji kada smo uspjeli izjednačiti", rekao je neposredno nakon susreta u Mostaru Amar Osim u razgovoru za SportSport.ba.

"Uspjeli smo onemogućiti igru Zrinjskog i ograničiti njihove napade, a bili smo jako blizu da odnesemo pobjedu, ali taj nam dio u igri definitivno nedostaje. Mislim tu na završnice, kada treba dokrajčiti protivnika mi stanemo i odigramo katastrofalno, u strahu i grču. Ipak, to dolazi sa vremenom i nadam se da ćemo i taj segment igre popraviti u budućnosti", zaključio je Osim.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 21 mar 2010, 17:37

robe duso..sto si se ti osjecao prozvanim..mislim da bi bilo lijepo da budes korektan cestitas na bodovima sa gostovanja i pocnes brinuti za sledecu tekmu celika..ne smijes trosit energiju na zelju :D
-PAJA Fan Club!!

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 21 mar 2010, 17:39

Pomoćni pokazuje nešto vaš golman leži ,napokon odlući da ustane i sudija kraj svira.Ma jad,ja bi vam prvi čestitao da ste zasluženo dobili ali ono je jad.Nekažem da niste bolji bili,napadali itd.Mi na mahove pokušavali,ali svaka lopta prema vašem golu faul...Jadno...Onim sudijama treba zabraniti da više sude.I na kraju su jedva otišli sa stadiona uz 5 redara oko njih.Neće im bit ugodno ako se sljedeći put nađu u Mostaru.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 21 mar 2010, 17:40

Gigant je napisao/la:
scorpion je napisao/la:Retarde iskomplekisrani :evil: :evil: I jeste mesari kad se gore gostuje,ali dzaba vam kurve bosanske kad cete sljedece godine igrati kantonalni derbi sa gradinom i omladincem...
O cemu ti pricas timi???!!! kakva gradina i omladinac...jesu to oni klubovi sto ste vi igrali sa njima dok smo mi harali uefa ligom??? Klocu jedan :)
Tvoj mentalni sklop ti ne dozvoljava da kažeš bilo šta pametnije,sve ovo je tvoj maximum,a i aktivnost na temama drugih klubova tipa ŽELJEZNIČARA i Slobode govori koliko si opterećen svima samo ne svojim šugavcima...zahvalio bi ti se na razmjeni mišljenja,a od ovog posta si kod mene na ignore u svakom smislu 8-)

@samo zrinja.....ruzno je vidjeti kad se zalite na sudije kao domacini...ne valja to pasa moj,zar ste mislili da kupovinom mozete igrati sve ove godine,ne ide,ne ide,ima nesto sto se ne moze kupiti,neke stvari kad tad dolaze na svoje mjesto,a to je ovaj put slucaj sa nama.
Mi cemo vas ovdje ipak ljudski docekati i pokusati naravno pobijediti na zelenom terenu.BUJRUM!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 21 mar 2010, 17:44

Samo ZRINJA je napisao/la:Pomoćni pokazuje nešto vaš golman leži ,napokon odlući da ustane i sudija kraj svira.Ma jad,ja bi vam prvi čestitao da ste zasluženo dobili ali ono je jad.Nekažem da niste bolji bili,napadali itd.Mi na mahove pokušavali,ali svaka lopta prema vašem golu faul...Jadno...Onim sudijama treba zabraniti da više sude.I na kraju su jedva otišli sa stadiona uz 5 redara oko njih.Neće im bit ugodno ako se sljedeći put nađu u Mostaru.
kazes et da je zeljo bio bolji i da je napadao..i nije fer sto je uzeo bod..mislim da sudija nije mogao toliko bas navlaciti..ok je lave ako si nervozan i ljut al ovako samo provociras navijace zelje i mislim da bi bilo krajnje korektno od tebe da ides na temu zrinjski i kazes sve ovo..i budi fer pa cestitaj zeljo je dobro odigrao bez obzira i zasluzio je bod i sam kazes..
-PAJA Fan Club!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 mar 2010, 17:45

slikaIDE VLAK, IDE VLAK, IDE VLAK, A U NJEMU MANIJAK
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 21 mar 2010, 17:46

.............e cuj zrinjski pokraden svasta :? P.S.Komsije cestitke ;)
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 21 mar 2010, 17:50

Samo ZRINJA je napisao/la:Pomoćni pokazuje nešto vaš golman leži ,napokon odlući da ustane i sudija kraj svira.Ma jad,ja bi vam prvi čestitao da ste zasluženo dobili ali ono je jad.Nekažem da niste bolji bili,napadali itd.Mi na mahove pokušavali,ali svaka lopta prema vašem golu faul...Jadno...Onim sudijama treba zabraniti da više sude.I na kraju su jedva otišli sa stadiona uz 5 redara oko njih.Neće im bit ugodno ako se sljedeći put nađu u Mostaru.
kazes vise smo napadali, bili bolji i opet nismo zasluzili bod? sudija?
pa sto je onda bio penal za vas???

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 37 gostiju.