Ali nebitna prica, davno bilo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ma ko će ga kupiti,odšteta je previsoka.Ostaje Messi u Barci do kraja karijere.xaves je napisao/la:Sta ovo messi prica o Barcelonu, cudnim desavanjima u klubu, mogucem odlasku???? Reci mi neko da je lazno
Ta prica se proteze vec 2 godine i nije bezazlena. Messi nije u dobrim odnosima s pojedinim ljudima iz uprave i zbog toga one izjave.xaves je napisao/la:Sta ovo messi prica o Barcelonu, cudnim desavanjima u klubu, mogucem odlasku???? Reci mi neko da je lazno
sta ti je covjece ,ako se mediji izvaljuju ne moras i ti vjerovat u svasta pa i ti pisat o tome,prasovic89 je napisao/la:Odbio Leo produženje ugovora a City mu nudi 300.00 €| sedmično navodno
Ako ode negdje to će biti u Bayern kod Pepa.Centre forward je napisao/la:Niko sa sigurnošću ne može reć' da će Leo 4ever ostat' u Barci. Meni je samo smiješno kad se on i City dovode u vezu. Ako bude iš'o otići će u neki veliki klub, kakav City.
Ti prico sa njim? Sta još kaže? Imala umora, sto ne spava ovako kasno?xaves je napisao/la:Naravno da Leo ostaje, ali cak u nekom zamisljenom scenariju da ode u obzir bi dosli svakako samo Bayern i eventualno crveni dio mancestera
Sta ce vam Messi, ne pressinguje taj vise. A i 580 miliona bi valjalo položitSaurman je napisao/la:Ako ode negdje to će biti u Bayern kod Pepa.Centre forward je napisao/la:Niko sa sigurnošću ne može reć' da će Leo 4ever ostat' u Barci. Meni je samo smiješno kad se on i City dovode u vezu. Ako bude iš'o otići će u neki veliki klub, kakav City.
Očigledno moram velikim slovima ovo '' navodno ''barca_87 je napisao/la:sta ti je covjece ,ako se mediji izvaljuju ne moras i ti vjerovat u svasta pa i ti pisat o tome,prasovic89 je napisao/la:Odbio Leo produženje ugovora a City mu nudi 300.00 €| sedmično navodno
lik produzio ugovor prije nekoliko mjeseci po 100 put,nece opet.
nema sta odbit jer nema produzenja, kad je vec produzen ugovor.
mani se tih smijesnih vijesti sa smijesnih portala .
mediji sad traze nesto cega nema,izmisljaju ,po ko zna koji put
Prije će Pep iz Minhena, nego Leo u Minhen.Saurman je napisao/la:Ako ode negdje to će biti u Bayern kod Pepa.Centre forward je napisao/la:Niko sa sigurnošću ne može reć' da će Leo 4ever ostat' u Barci. Meni je samo smiješno kad se on i City dovode u vezu. Ako bude iš'o otići će u neki veliki klub, kakav City.
Bravo, Alves, Alba, Pique, Mathieu, Busquets, Xavi, Rakitić, Neymar, Messi i Suarez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.