Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoName
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la NoName » 17 nov 2014, 12:02

Jel' se kapiten javljao nakon ove blamaže? Ipak je on kapiten i trebao bi progovoriti koju...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 17 nov 2014, 12:09

Javit će se sad u Dnevniku u 12, imaš li kakvu želju da nešto i zapjeva :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2014, 23:26

Edine ti si 50% reprezentacije BIH, vrati se sto prije. On i Miske jedini koji su samarali bez obzira ko je selektor i kakva se formacija igra :tokralju: .
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 19 nov 2014, 18:04

Đeko vaki, Đeko naki :mrgreen:

Jel se oglasio povodom otkaza Šušiću :?:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 19 nov 2014, 18:20

Lampard8 je napisao/la:Đeko vaki, Đeko naki :mrgreen:

No, no :D Iako ga u neku ruku i razumijem, mislim da je ipak bio red, i pored svega, ako ništa onda zbog toga što je kapiten, barem da se oglasi i napiše: Hvala na korektnoj saradnji selektore, doviđenja! Ipak nije u pitanju bilo 5 mjeseci nego 5 godina za vrijeme kojih je bilo, pored onih ružnih, i lijepih trenutaka, ali eto.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 19 nov 2014, 18:25

DragonGirl je napisao/la:

No, no :D Iako ga u neku ruku i razumijem, mislim da je ipak bio red, i pored svega, ako ništa onda zbog toga što je kapiten, barem da se oglasi i napiše: Hvala na korektnoj saradnji selektore, doviđenja! Ipak nije u pitanju bilo 5 mjeseci nego 5 godina za vrijeme kojih je bilo, pored onih ružnih, i lijepih trenutaka, ali eto.
K'o da me čuo, evo napis'o je nešto :mrgreen:
Pratim sve što se posljednjih nekoliko dana dešava u BiH i kao kapiten reprezentacije imam potrebu da se obratim navijačima, medijima i svima, koji nose selekciju BiH u srcu. Prvo, Safetu Sušiću niko nikad neće osporiti da nas je odveo na Svjetsko prvenstvo. U srcima svih nas ostaće upisan kao čovjek koji se, zajedno sa nama, plasirao na SP. Bivšem selektoru, sa kojim sam imao odličan odnos, želim mnogo sreće u nastavku karijere.
Nažalost, u kvalifikacijama za Euro neke stvari su pošle krivim tokom, a ljudi iz Saveza su odlučili da je vrijeme za promjene, pa i to treba poštovati. Međutim, svi zajedno, počev od igrača, selektora, te ljudi iz Saveza, trebamo se zapitati jesmo li dali sve od sebe. Da li smo i mi dijelom krivi za sve što se desilo, pa tek onda tražiti krivca u drugima za loše odigrane utakmice. Prošle kvalifikacije imali smo sreće, sve nas je išlo i na kraju se isplatilo. Sada, treba nam čovjek koji će zajedno sa nama iskreno vjerovati da možemo na EP. Šanse i dalje postoje. Jesu, manje su nego ranije, ali dok god postoji i minimum šansi za plasman na Euro, moramo vjerovati da ćemo uspjeti otići u Francusku.
Ljudi iz Saveza biraju selektora, ne mi i ne mediji, a naše je da vjerujemo kako ćemo dobiti čovjeka, koji će zajedno sa našim navijačima i nama igračima, dijeliti istu strast za uspjehom. Nije još gotovo, ja vjerujem da možemo i vjerovaću, baš kao i moji suigrači... ‪#‎bosnausrcu‬ ‪#‎euro2016‬
još bi dodao na ovo njegovo: #Bosnausrcu #Euro2016natelevizoru :lol:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 19 nov 2014, 18:31

Lampard8 je napisao/la:

K'o da me čuo, evo napis'o je nešto :mrgreen:
Pratim sve što se posljednjih nekoliko dana dešava u BiH i kao kapiten reprezentacije imam potrebu da se obratim navijačima, medijima i svima, koji nose selekciju BiH u srcu. Prvo, Safetu Sušiću niko nikad neće osporiti da nas je odveo na Svjetsko prvenstvo. U srcima svih nas ostaće upisan kao čovjek koji se, zajedno sa nama, plasirao na SP. Bivšem selektoru, sa kojim sam imao odličan odnos, želim mnogo sreće u nastavku karijere.
Nažalost, u kvalifikacijama za Euro neke stvari su pošle krivim tokom, a ljudi iz Saveza su odlučili da je vrijeme za promjene, pa i to treba poštovati. Međutim, svi zajedno, počev od igrača, selektora, te ljudi iz Saveza, trebamo se zapitati jesmo li dali sve od sebe. Da li smo i mi dijelom krivi za sve što se desilo, pa tek onda tražiti krivca u drugima za loše odigrane utakmice. Prošle kvalifikacije imali smo sreće, sve nas je išlo i na kraju se isplatilo. Sada, treba nam čovjek koji će zajedno sa nama iskreno vjerovati da možemo na EP. Šanse i dalje postoje. Jesu, manje su nego ranije, ali dok god postoji i minimum šansi za plasman na Euro, moramo vjerovati da ćemo uspjeti otići u Francusku.
Ljudi iz Saveza biraju selektora, ne mi i ne mediji, a naše je da vjerujemo kako ćemo dobiti čovjeka, koji će zajedno sa našim navijačima i nama igračima, dijeliti istu strast za uspjehom. Nije još gotovo, ja vjerujem da možemo i vjerovaću, baš kao i moji suigrači... ‪#‎bosnausrcu‬ ‪#‎euro2016‬
još bi dodao na ovo njegovo: #Bosnausrcu #Euro2016natelevizoru :lol:
Prije će biti da je vidio moj post :D i odlučio da se ponese kapitenski :thumbup:
Korektno napisano, čak i više od toga. :) I mi se nadamo!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 19 nov 2014, 18:34

Diplomatski je to kapiten odradio. :mrgreen:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 19 nov 2014, 20:07

Prije će biti da je vidio moj post :D i odlučio da se ponese kapitenski :thumbup:
Korektno napisano, čak i više od toga. :) I mi se nadamo![/quote]

Nadaj se(nada zadnja umire (iako ti je post sa smjeskom)tako i kod tebe),al Dzeko je Gospodin,Civilizovan i Gromada!
Ti si jedna od onih koja bi ceguzi dala da su u pravu,a kad pogrijese glumila bi casnu sestru! :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2014, 20:09

Dijamant još jednom začepio usta agitatorima :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 19 nov 2014, 20:21

warenge je napisao/la:
Nadaj se(nada zadnja umire (iako ti je post sa smjeskom)tako i kod tebe),al Dzeko je Gospodin,Civilizovan i Gromada!
Ti si jedna od onih koja bi ceguzi dala da su u pravu,a kad pogrijese glumila bi casnu sestru! :thumbup:
Kao što vidiš nisam bila upravu i smiješak je naravno zbog toga što znam da nije mogao vidjeti, podrazumijeva se da je to bila šala, ali zašto to bezveze objašnjavati nekome ko umišlja da može procijeniti nekog na osnovu posta i kome je očigledno kultura obraćanja, pogotovo ženskoj osobi, ispod svakog nivoa. Džentlmenski stvarno, nema šta.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 19 nov 2014, 20:41

warenge je napisao/la:
Kao što vidiš nisam bila upravu i smiješak je naravno zbog toga što znam da nije mogao vidjeti, podrazumijeva se da je to bila šala, ali zašto to bezveze objašnjavati nekome ko umišlja da može procijeniti nekog na osnovu posta i kome je očigledno kultura obraćanja, pogotovo ženskoj osobi, ispod svakog nivoa. Džentlmenski stvarno, nema šta.
Sta!?
Ako si zensko trebam ti tepat i cesljat niz dlaku?
Ti si onaj tipicni smr..,koji je povjerovao da Dzeko bojkotuje selektora,pa si htjela ovdje nesto da odglumis al te Dzeko izyebo posteno!!!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 19 nov 2014, 20:55

warenge je napisao/la:
warenge je napisao/la:
Sta!?
Ako si zensko trebam ti tepat i cesljat niz dlaku?
Ti si onaj tipicni smr..,koji je povjerovao da Dzeko bojkotuje selektora,pa si htjela ovdje nesto da odglumis al te Dzeko izyebo posteno!!!
Niko ne traži da mi tepaš ali nemaš pravo ni da me vrijeđaš i umišljaš da mi čitaš misli kad ni u jednom svom postu nisam ni spomenula nešto takvo. I ne interesuje me šta misliš ali takvim primitivnim rječnikom se obraćaj nekome drugom, meni nemoj!!!

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 19 nov 2014, 21:08

No, no :D Iako ga u neku ruku i razumijem, mislim da je ipak bio red, i pored svega, ako ništa onda zbog toga što je kapiten, barem da se oglasi i napiše: Hvala na korektnoj saradnji selektore, doviđenja! Ipak nije u pitanju bilo 5 mjeseci nego 5 godina za vrijeme kojih je bilo, pored onih ružnih, i lijepih trenutaka, ali eto.[/quote]

Sta si ti ovdje razumjela(prije nego se covjek oglasio)?

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 19 nov 2014, 21:18

warenge je napisao/la:No, no :D Iako ga u neku ruku i razumijem, mislim da je ipak bio red, i pored svega, ako ništa onda zbog toga što je kapiten, barem da se oglasi i napiše: Hvala na korektnoj saradnji selektore, doviđenja! Ipak nije u pitanju bilo 5 mjeseci nego 5 godina za vrijeme kojih je bilo, pored onih ružnih, i lijepih trenutaka, ali eto.
Sta si ti ovdje razumjela(prije nego se covjek oglasio)?[/quote]

Ni ne znam što uopšte više raspravljam s tobom. Razumjela bih ga i da nije ništa napisao jer očigledno njegov odnos sa selektorom nije bio najbolji, to smo svi vidjeli, ali ponio se ipak kapitenski kao što je i trebao i napisao ovo. Ne znam šta je tu toliki problem?!

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 19 nov 2014, 22:01

Ni ne znam što uopšte više raspravljam s tobom. Razumjela bih ga i da nije ništa napisao jer očigledno njegov odnos sa selektorom nije bio najbolji, to smo svi vidjeli, ali ponio se ipak kapitenski kao što je i trebao i napisao ovo. Ne znam šta je tu toliki problem?![/quote]

To da je Edin(ocigledno) imao "lose" odnose sa selektorom,nikad nije,niti ce biti dokazano od strane bilo koga(osim njega ili susica) tako da ta prica nepije vode!
Mi sve vidimo a u stvari nista ne vidimo(neznamo)!
E tu je problem! ;)
Ajd vozdra!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2014, 22:12

Mogli bi vas dvoje prvo da naučite citirati, pa onda raspravljajte, ovako je još veća patnja čitati vas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 19 nov 2014, 22:15

Virtu4l je napisao/la:Mogli bi vas dvoje prvo da naučite citirati, pa onda raspravljajte, ovako je još veća patnja čitati vas.
Ja sam odavno naučila citirati, pogriješila sam slučajno u samo jednom postu ovdje. ;)
warenge je napisao/la:To da je Edin(ocigledno) imao "lose" odnose sa selektorom,nikad nije,niti ce biti dokazano od strane bilo koga(osim njega ili susica) tako da ta prica nepije vode!
Mi sve vidimo a u stvari nista ne vidimo(neznamo)!
E tu je problem! ;)
Ajd vozdra!
Naravno da niko od njih to neće javno reći, ali za mene je to bilo očigledno, od incidenta u Innsbrucku, slučaja Ibričić itd, a vjerujem i za mnoge druge. Ti misli šta hoćeš, vozdra i tebi!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 19 nov 2014, 22:19

Da vam kahvicu narucimpo uz ovako lijepu i argumentovanu diskusiju? :kafa: :kafa: :kafa:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 19 nov 2014, 22:57

soccerfan je napisao/la:Da vam kahvicu narucimpo uz ovako lijepu i argumentovanu diskusiju? :kafa: :kafa: :kafa:
Ne treba, hvala. Ja sam samo nastojala ipak kulturno odgovoriti dotičnom koji je i započeo diskusiju na baš lijep način. ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Google [Bot], Micron i 42 gosta.