EP Francuska 2016 - Grupa B

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adnan89
Kontakt:

Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la Adnan89 » 19 nov 2014, 20:15

bvb je napisao/la:
Adnan89 je napisao/la:Ne zelim nikome zlo ali kako bi pomoglo da Vels izgubi Balea i da nekako Andora izvuce bar remije protiv Velsa i Izraela.
:rol: :rol: :rol:
znam burazeru ali nije nista nemoguce, ako moze nas kipar i izrael pobjedti, Faroe Islands Grcku i slovacka Spaniju sve je moguce :lol: a Vels je jedva i pobjedio Andoru
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

iskusnikladionicar
Kontakt:

Post Postao/la iskusnikladionicar » 19 nov 2014, 20:17

Andora je slabija od farskih otoka duplo. Pa jedan sigurdson standardni igrac swansea igra tamo. U andorri najpoznatiiji igrac konobar iz obliznjeg kafica

CONSIGLIERE-FORUMAS GODINE

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 19 nov 2014, 20:21

iskusnikladionicar je napisao/la:Andora je slabija od farskih otoka duplo. Pa jedan sigurdson standardni igrac swansea igra tamo. U andorri najpoznatiiji igrac konobar iz obliznjeg kafica

sigurdson je igrac islanda ^^
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

iskusnikladionicar
Kontakt:

Post Postao/la iskusnikladionicar » 19 nov 2014, 20:22

Ma igrao je i za farske otoke dva meca jednom i onda uzeo islandsko drzavljanstvoo. Ali nije to poenta ,poenta je da su farski otoci spejs satl for andora .

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 19 nov 2014, 20:27

iskusnikladionicar je napisao/la:Andora je slabija od farskih otoka duplo. Pa jedan sigurdson standardni igrac swansea igra tamo. U andorri najpoznatiiji igrac konobar iz obliznjeg kafica

Bogami ne igra.... igra za Island... a sto se tice Farana totalno su losi... golman nielsen im je samo relativno poznat jer je nekad bio u cityu al nema nastupa za njih, te napadac edmundsson koji je bio nekad u newcastleu.... al I takvi su tv u boji za andoru koja je u rangu samo sa san marinom...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

iskusnikladionicar
Kontakt:

Post Postao/la iskusnikladionicar » 19 nov 2014, 20:31

Mrmuscle druze provjeri na transfetmartlu sigurdson igra za f.o. mozda ne govorimo o istom igracu ja mislim na geolfia sigurdsonaa pozzzzzzz

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 19 nov 2014, 20:34

Glyfi sigurdsson igra za island I nastupao je za sve njihove oml selekcije... rodjen je u reykjaviku...ima veze sa FO kao I ja...nikakve...
Al je on ovdje nebitan...bitno je to da andora nikom nece uzeti bod...mozda bi nama da nam je magarac ostao selektor...

iskusnikladionicar
Kontakt:

Post Postao/la iskusnikladionicar » 19 nov 2014, 20:37

Pa da znas kao sto ne znas znao bi da je rejkjavik grad u faurskim otocima. :facepalm: ubij se jaruga.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 19 nov 2014, 20:40

iskusnikladionicar je napisao/la:Mrmuscle druze provjeri na transfetmartlu sigurdson igra za f.o. mozda ne govorimo o istom igracu ja mislim na geolfia sigurdsonaa pozzzzzzz

Zašto se patiš kad možeš ovo u potpis staviti ?

I mojne majke ti Farska ostrva uzdizati, nijanse odlučuju između njih i reprezentacija kao što su Andora, San Marino, Lihtenštajn i slični.

Naša je sreća da mi možemo svakoga pobijediti u ovoj grupi. Imamo solidan roster i uz ozbiljnog selektora mi ćemo se baraža dokopati. Možda nas je Izrael mlatnuo ali treba biti realan i reći da smo imali na raspolaganju napadače i jednog Zukanovića ili Kolašinca, Pape bi njih mlatnuo bez nekih prevelikih muka ali se čovjek igrao i to mu se obilo o glavu.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 19 nov 2014, 20:41

Jos se Safet buni zbog otkaza,pa jbg.
SANSE SU NAM SKORO PA NIKAKVE LJIDI,BUDIMO REALNI...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

iskusnikladionicar
Kontakt:

Re: Odg: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la iskusnikladionicar » 19 nov 2014, 20:44

Goodison je napisao/la:
iskusnikladionicar je napisao/la:Mrmuscle druze provjeri na transfetmartlu sigurdson igra za f.o. mozda ne govorimo o istom igracu ja mislim na geolfia sigurdsonaa pozzzzzzz

Zašto se patiš kad možeš ovo u potpis staviti ?

I mojne majke ti Farska ostrva uzdizati, nijanse odlučuju između njih i reprezentacija kao što su Andora, San Marino, Lihtenštajn i slični.

Naša je sreća da mi možemo svakoga pobijediti u ovoj grupi. Imamo solidan roster i uz ozbiljnog selektora mi ćemo se baraža dokopati. Možda nas je Izrael mlatnuo ali treba biti realan i reći da smo imali na raspolaganju napadače i jednog Zukanovića ili Kolašinca, Pape bi njih mlatnuo bez nekih prevelikih muka ali se čovjek igrao i to mu se obilo o glavu.
Sta mogu staviti u potpis ?

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 19 nov 2014, 20:48

iskusnikladionicar je napisao/la:Pa da znas kao sto ne znas znao bi da je rejkjavik grad u faurskim otocima. :facepalm: ubij se jaruga.

Ja koliko znam geografiju (nisam expert) reykjavik je gl grad islanda...I ima preko 100k stanovnika... a ta otocja jedva 70k stanovnka ako I toliko (torshavn gl grad).. kako je to moguce :hmmmmm:
Dodje li ti sta safet... logicar kao I ti...

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 19 nov 2014, 20:51

iskusnikladionicar je napisao/la:Sta mogu staviti u potpis ? CONSIGLIERE-FORUMAS GODINE
Možeš staviti CONSIGLIERE-FORUMAS GODINE, a ne da pišeš iznova i iznova. Stavi kao što meni piše FreeCartman.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 19 nov 2014, 20:53

Bogami neces ti dugo jaruga na ovom forumu al eto :) :salut:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 19 nov 2014, 20:54

iskusnikladionicar je napisao/la:Gospon maskl nisi upravu. Provjeri na vikipediji i uvjerit ces se da sam ja upravu. Rejkjavik je gllavni grad farskih otocja i broji preko 50 miliona stanovnjka. Sigjurđsofon je kapetan te repke.

Kolega, kupi novi atlas, taj ti ne valja Bgm.

iskusnikladionicar
Kontakt:

Post Postao/la iskusnikladionicar » 19 nov 2014, 20:54

Pa stavio sam u potpis hari druze. Sta ti mislis da sam lud da svaki put to pisem ? Heheh hvala sto se brinete.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 19 nov 2014, 20:55

MrMuscle je napisao/la:Bogami neces ti dugo jaruga na ovom forumu al eto :) :salut:
Još jedna u nizu maskota. Nije mi jasno kako im se da.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

iskusnikladionicar
Kontakt:

Post Postao/la iskusnikladionicar » 19 nov 2014, 20:56

Goodison je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Bogami neces ti dugo jaruga na ovom forumu al eto :) :salut:
Još jedna u nizu maskota. Nije mi jasno kako im se da.
Vidjet cemo

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 nov 2014, 21:03

Batko je napisao/la:
Kao prvo mislim da će se Belgija mučiti i prosipati bodove, al hajmo reci da bude sve tako kako kažeš... Šta misliš koliko će Belgija biti motivirana u posljednjem kolu. dolazi im Izrael koji ima šansu da po prvi put ide na veliko takmičenje, a treba im samo bod....

Sent from my iPad using Tapatalk
Pretpostavljam da bi igrala rezervna ekipa Belgije, i takva je bolja od Izraela. A, vecina tih igraca ce se htjeti nametnuti i igrali bi maksimalno. Naravno, sve ovo pada u vodu ako im Izrael obeca novi trening-centar u sred Brisela :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 nov 2014, 22:50

Ono što svi navijači otvoreno priželjkuju i prizivaju, a što bi sigurno značajno ojačalo našu reprezentaciju, je povratak Zvjezdana Misimovića. :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, hujdur007, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 24 gosta.