Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da mi je vidjeti u koje klubove idu te pare za omladinske ekipe i koliko... ako moze 

Ne moze me niko ubjediti da u PL BiH nema igraca koji ne mogu odigrati bolje od Hadzica, Prcica, Hajrovica, Kvrzica...
Kakav bolan kvrzic, cuj kvrzic ocam.. Pa frajer lopte ne prima, on je odbija od sebe.. Dulja bi odigro daleko bolje na desnoj strani i od hajrovica i od kvrzica... Nasa liga ima itekako finih pojedinaca, koji bi se mogli fino nosit u reprezentaciji. Cist primjer je Cimirot. Koja je razlika bila izmedju njega i pjanica, s tim da ovaj dolazi iz Sarajeva, a Pjanic iz Rome.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Idu formalno, a neformalno za potrebe prve ekipe.Benko je napisao/la:Da mi je vidjeti u koje klubove idu te pare za omladinske ekipe i koliko... ako moze
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Navijač sam Želje i mislim da u ovom trenutku ( Kvesića ne računam zbog povrede) nemamo dovoljno dobrog igrača za A reprezentacije. Medjutim mišljenja sam da ako Kvržić ili Vršajević zaslužuju poziv ispred Duljevića i Crnova onda stvarno treba il da se mjenja selektor,ili gasi ligu, daj pare u Merhamet, korisnije će ljudi potrošiti.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ima pravo nastupa za našu reprezentaciju, to je sigurno.
Upravu si, tek sad vidim da je rođen u Vakufu.
A dobar je, što jest jest.
A dobar je, što jest jest.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Postp si najpametniji valjda bi i to trebao da znas...Benko je napisao/la:Da mi je vidjeti u koje klubove idu te pare za omladinske ekipe i koliko... ako moze
Ivan Crnov rodjen u Uskoplju/G. Vakufu, državljanin BiH...ceze je napisao/la:Zar Crnov nije iz Zagreba ?

I have a dream
Živio ovaj portal još 100 godina i ne daj Bože da objave iti jednu stvar vezano za derbi ovaj vikend između Zrinje i Širokog.
Očekuj da od sutra krene ta tema , i da bude objava vezanih za taj derbi.Do danas je top tema u svim medijima rezultat u Izraelu,otkaz Susicu i ko ce biti novi selektorHercUSrcu je napisao/la:Živio ovaj portal još 100 godina i ne daj Bože da objave iti jednu stvar vezano za derbi ovaj vikend između Zrinje i Širokog.

Ma bitno da vijesti o sarajevskim klubovima na dnevnoj bazi izlaze, ipak ne bi mogli mirno zaspati da nije tako.
Ko ti drma kavez?HercUSrcu je napisao/la:Ma bitno da vijesti o sarajevskim klubovima na dnevnoj bazi izlaze, ipak ne bi mogli mirno zaspati da nije tako.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije ovo javni servis.HercUSrcu je napisao/la:Ma bitno da vijesti o sarajevskim klubovima na dnevnoj bazi izlaze, ipak ne bi mogli mirno zaspati da nije tako.
HercUSrcu je napisao/la:Ma bitno da vijesti o sarajevskim klubovima na dnevnoj bazi izlaze, ipak ne bi mogli mirno zaspati da nije tako.
Nemaju računa, jer nema dovoljno klikera tih navijača na ovom sajtu...
Al odradit će vjerujujem SS.ba fino i taj derbi.
Nek vasi hercegovacki mediji ažurno prate Sarajevske kluboveHercUSrcu je napisao/la:Ma bitno da vijesti o sarajevskim klubovima na dnevnoj bazi izlaze, ipak ne bi mogli mirno zaspati da nije tako.
Ruku na srce, ni hrvatski mediji ne pišu o njihovom najvećem derbiju koliko bi trebalo i koliko znaju, sve u sjeni dešavanja u Italiji što je drugorazredna vijest u usporedbi sa odlaskom Safeta.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Sarajevski klubovi ne slave titulu uz parolu "Ti si prvak šugave drzave" i slicno! A onda bi poslije toga malo da se pise o vama ko o FKS i FKZ! Nek pise o vama kamenjarkamenjar.ba!HercUSrcu je napisao/la:Ma bitno da vijesti o sarajevskim klubovima na dnevnoj bazi izlaze, ipak ne bi mogli mirno zaspati da nije tako.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
kakva je sad ovo zahebancija borcu vratili 3 boda

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.