Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- skyisthelimit
Re: Koga nakon Sušića?
Vaha nije trener koji bi dosao na pola ( unistenih ) kvalifikacija. Pogotovo na brdovitom balkanu. Mozda ako bi mu ponudili ugovor koji bi ukljucivao kvalifikacije i za SP2018. Ovako bila bi velika steta potrositi ovakvu trenercinu u slucaju kiksa ( iksa ) protiv Velsa.
Volio bih da dodje ali treba imati na umu da on ima i klupskih ponuda, tako da... Tesko je ocekivati da ce jedna strana dozvoliti da vodi uporedo i onu drugu. A uostalom to i nije bas tako izvodljivo..
Dakle, on je prvi trener koji je imao kontakt s celnicima saveza. Ako ne uspiju da ga nagovore, onda bi kao drugi pick trebalo da zovu Bazdarevica. Taj je spreman i ceka ko zapeta puska. Ne bi bio lose rijesenje.
Volio bih da dodje ali treba imati na umu da on ima i klupskih ponuda, tako da... Tesko je ocekivati da ce jedna strana dozvoliti da vodi uporedo i onu drugu. A uostalom to i nije bas tako izvodljivo..
Dakle, on je prvi trener koji je imao kontakt s celnicima saveza. Ako ne uspiju da ga nagovore, onda bi kao drugi pick trebalo da zovu Bazdarevica. Taj je spreman i ceka ko zapeta puska. Ne bi bio lose rijesenje.
15.10 - 15.06 ...
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Yebo ponude klubova dosta je zaradio para, vjerujemo u njega ko u Boga, nek pokaze malo patriotizma. Ne vjerujem da ce ovi iz saveza postaviti neke uslove za ove kvalifikacije jer ovo sto je ostalo je cista matematikaskyisthelimit je napisao/la:Vaha nije trener koji bi dosao na pola ( unistenih ) kvalifikacija. Pogotovo na brdovitom balkanu. Mozda ako bi mu ponudili ugovor koji bi ukljucivao kvalifikacije i za SP2018. Ovako bila bi velika steta potrositi ovakvu trenercinu u slucaju kiksa ( iksa ) protiv Velsa.
Dakle, on je prvi trener koji je imao kontakt s celnicima saveza. Ako ne uspiju da ga nagovore, onda bih kao drugi pick trebalo da zovu Bazdarevica. Taj je spreman i ceka ko zapeta puska. Ne bi bio lose rijesenje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ne svidja mi se, ali Faruk Hadzibegic ce sigurno biti novi selektor 

Sinoć sam prećero, ha bile neke trebe pa se popele na stolove :D
- skyisthelimit
Ma nije njemu ni do para, slazem se. Uostalom zasto bi bilo, dobio je od turaka preko milion za par mjeseci. Ali ima dosta drugih faktora, kao npr, neko je vec naveo izbor saradnika po kojem on po defaultu mora da trazi podobne, a ne najbolje i one koji bi njemu odgovarali.
Sto se tice klupskih ambicija sad mu je tesko naci ( u jeku sezone ) dobar i ambiciozan klub, tako da mu samo repka dodje.
Zaboravio sam dodati gore, da bi s Mesom u tandemu najbolje 'legao' Barbarez kao pomocnik.
Da to nisi ti, licno on ?
Sto se tice klupskih ambicija sad mu je tesko naci ( u jeku sezone ) dobar i ambiciozan klub, tako da mu samo repka dodje.
Zaboravio sam dodati gore, da bi s Mesom u tandemu najbolje 'legao' Barbarez kao pomocnik.
hiperion je napisao/la:Ne svidja mi se, ali Faruk Hadzibegic ce sigurno biti novi selektor
Da to nisi ti, licno on ?

15.10 - 15.06 ...
To je gotova stvar
Sinoć sam prećero, ha bile neke trebe pa se popele na stolove :D
- skyisthelimit
Ovdje je i Amar bio gotova stvar prije 3-4 godine, pa nista od toga ne bi.
15.10 - 15.06 ...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/hadzibe ... nje/145857" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da imamo novog selektora...
Izgleda da imamo novog selektora...
Ubjedljivo najgora opcija.hiperion je napisao/la:Ne svidja mi se, ali Faruk Hadzibegic ce sigurno biti novi selektor
Vahid nece biti, mislim da je izbot izmedju Bazdarevica i Osima.
Unica grande amore
- Goalgetter
- Kontakt:
Hadzibegic je najgora opcija. 

Hadzija je gori od Papeta
Pape vrati se
Pape vrati se

mislim da su u pet deka..i jedna i drugi zakucai iq testMozambik je napisao/la:Hadzija je gori od Papeta
Pape vrati se
Unica grande amore
-
Uh, sto neko rece , Hadzibegic je upgrade verzija Susica. Najgora opcija 

Cekaj, zar ti nisi rek'o prije par danaMozambik je napisao/la:Hadzija je gori od Papeta
Pape vrati se
Mozambik je napisao/la:Brko velicanstveni ce biti izbornik, a vi cete jesti bijele bubrege

Rekoh ti ja, pazi da ti se ovo ne vrati kao bumerang...
1946
Baždarević je mnogo bolja opcija ( po meni i najrealnija ).Goalgetter je napisao/la:Hadzibegic je najgora opcija.
- skyisthelimit
Vjerujem da bi ga savez postavio jer je bio u tom komitetu. Koliko je strucan, dovoljno govori da nije nista trenirao godinama.
15.10 - 15.06 ...
Bgm nije upgrade, više je downgrade. Po meni je Pape bolji trener od njega.SjeverniVjetar je napisao/la:Uh, sto neko rece , Hadzibegic je upgrade verzija Susica. Najgora opcija
-
- Kontakt:
Hocemo.dzemaludina.muharemovica.yeaaah.ne.radi.mi.spejs.halalite.forumska.braco.
CONSIGLIERE-FORUMAS GODINE
Faruk Hadzibegic
Najveci uspjesi kao trener:
Sezona 1997/98. prelazak iz druge u prvu ligu Francuske sa FC Sochauxom.
Sezona 2000/01. prelazak iz druge u prvu ligu Španije sa Real Betisom.
Karijera kao trener:
1995–1998 FC Sochaux
1999 Bosna i Hercegovina BiH
2000 Betis
2002–2003 Troyes AC
2005 Gaziantepspor
2006 Diyarbakirspor
2006 Denizlispor
2007 Chamois Niortais
2008–2009 Dijon
2009–2010 SC Bastia
2010-2011 Arles-Avignon
Bolje trenersko iskustvo od Susica, ali mislim da je to tu negdje.
Najveci uspjesi kao trener:
Sezona 1997/98. prelazak iz druge u prvu ligu Francuske sa FC Sochauxom.
Sezona 2000/01. prelazak iz druge u prvu ligu Španije sa Real Betisom.
Karijera kao trener:
1995–1998 FC Sochaux
1999 Bosna i Hercegovina BiH
2000 Betis
2002–2003 Troyes AC
2005 Gaziantepspor
2006 Diyarbakirspor
2006 Denizlispor
2007 Chamois Niortais
2008–2009 Dijon
2009–2010 SC Bastia
2010-2011 Arles-Avignon
Bolje trenersko iskustvo od Susica, ali mislim da je to tu negdje.
Unica grande amore
iskusnikladionicar je napisao/la:Hocemo.dzemaludina.muharemovica.yeaaah.ne.radi.mi.spejs.halalite.forumska.braco.

Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987, denza, rishovski i 75 gostiju.