FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sa ovih 10 bodova u 4 kola, trebamo biti i vise nego zadovoljni, i realno se nadati evropskim takmicenjima i kroz ligu a i boga mi Kup... a da li cemo biti prvaci ovisi i o mnogim drugim stvarima, jer smo svjesni kakva je liga i kako se utakmice preko noci zavrsavaju, a ruku na srce finansijska situacija u Zelji i nije takva da se takve malverzacije mogu ocekivati od nasih pulena iz uprave... Mi idemo posteno, sve na zelenom terenu,... SRCE NA TEREN... Svaka cast momcima, a posebno Amaru Osimu... 

Ne znam sta ste se upalili, ocito ste se svi promasli u tome
...a sto se tice mog kluba, bjezite samo jedan maleni bod, a mi imamo utakmicu manje...plus sto nam dolazite na, znaci bice opet meze 

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- zlaya_tm87
- Kontakt:
lakapo ba, vec ovog' trenutka zaboravljamo ligu i okrecemo se utakmici u srijedu. nadam se da su dovoljno spremni da mogu izgurati ovaj tempo, al' kad sam vidio simetov sprint proslo kolo protiv zvijezde u 90. min, s kraja na kraj terena, znam da jesu! glavni smo djetetam'

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
- Kontakt:
Hahaha bilo bi mangupski osvojiti 12 bodova iz ove 4 naredne utakmice, sto nije nemoguce... Dobiti ove dvije na Grbavici i onda se strpati u 15 tak autobusa za prijedor, i uz gromoglasnu podrsku napraviti im pravi domaci ambijent za novu tricu sa straneGiancarlo je napisao/la:Naredna 4 kola:
ŽELJO - slavija
ŽELJO - travnik
rudar - ŽELJO
ŽELJO - borac
upamtiten 12 bodova 101% i bijeg svima na tabeli.jedino listica ima minimalne sanse da zaostaje 2,3 boda.

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
brate pise da si najaktivni na sloboda tuzla ne kontamGigant je napisao/la:Ne znam sta ste se upalili, ocito ste se svi promasli u tome...a sto se tice mog kluba, bjezite samo jedan maleni bod, a mi imamo utakmicu manje...plus sto nam dolazite na, znaci bice opet meze

svoj ti pos'o !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Gigant je napisao/la:O cemu ti pricas timi???!!! kakva gradina i omladinac...jesu to oni klubovi sto ste vi igrali sa njima dok smo mi harali uefa ligom??? Klocu jedanscorpion je napisao/la:Retarde iskomplekisrani![]()
I jeste mesari kad se gore gostuje,ali dzaba vam kurve bosanske kad cete sljedece godine igrati kantonalni derbi sa gradinom i omladincem...
sama tvoja pojava ovdje govori dosta o tebi nego hajde licnu kartu trk u SDA pomozi svom klubu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Vidite da su uveli net u specijalnu skolu, zato nema potrebe da mu odgovarate...
Uzeli smo bod i treba o tome pricat a ne o kiticama i sa njima...
Uzeli smo bod i treba o tome pricat a ne o kiticama i sa njima...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ja fakat ne zelim da provociram...i kazem svaka cast zelji za ovih zadnjih par kola, uradili su pravu stvar...ali ne kontam ove net huligane, koji spominju nekakve utakmice, gostovanja, i onda danas citav dan svrsavaju uz live prijenos??!! a to gdje sam najaktivniji, je zato sto sam se nedavno registrovao upravo zbog slicnih razloga, jer oni internet huligani previse laju, a pojma nemaju o nekim stvarima...uzivajte u veselju, i ocekujem pravi derbi da odlucuje o sampionu 

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
-
- Kontakt:
Svi na Grbavicu u sedam da ih dočekamo....
@gigant, **** u skokovima bolidu jedan.
@gigant, **** u skokovima bolidu jedan.
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
zalite se uefi hebo vas suman,ljudi vas dignu 3-1scorpion je napisao/la:Retarde iskomplekisrani![]()
I jeste mesari kad se gore gostuje,ali dzaba vam kurve bosanske kad cete sljedece godine igrati kantonalni derbi sa gradinom i omladincem...
trazite li sta kod veleza da i to ponistite ,smetljari
ignore ba ovog malenog.vidite da je ljubomoran na nas.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
Ovakvu krađu na domaćem terenu još nisam vidio u ovoj ligi...
Riječima NULA minuta sudačke nadoknade!!!
Ovim sve je rečeno!
Željo danas nije smio izgubiti, to je definitivno!
ŽALOSNO
PS:Sad mi je jasno što se nije ova utakmica prenosila.
Ovim sve je rečeno!
ŽALOSNO
Pirke_TM87 je napisao/la:Hahaha bilo bi mangupski osvojiti 12 bodova iz ove 4 naredne utakmice, sto nije nemoguce... Dobiti ove dvije na Grbavici i onda se strpati u 15 tak autobusa za prijedor, i uz gromoglasnu podrsku napraviti im pravi domaci ambijent za novu tricu sa straneGiancarlo je napisao/la:Naredna 4 kola:
ŽELJO - slavija
ŽELJO - travnik
rudar - ŽELJO
ŽELJO - borac
upamtiten 12 bodova 101% i bijeg svima na tabeli.jedino listica ima minimalne sanse da zaostaje 2,3 boda.:D:D
Reko sam poslije sirokog 16/18 da osvajamo u narednih 6 kola. Dva kola prosla i vec 4/18 po planu i programu. Idemo dalje tutunjat po ligi sa plavim vlakom

1942 1983 2001
nemojte samo vi da pricate o gostovanjima.Gigant je napisao/la:Ja fakat ne zelim da provociram...i kazem svaka cast zelji za ovih zadnjih par kola, uradili su pravu stvar...ali ne kontam ove net huligane, koji spominju nekakve utakmice, gostovanja, i onda danas citav dan svrsavaju uz live prijenos??!! a to gdje sam najaktivniji, je zato sto sam se nedavno registrovao upravo zbog slicnih razloga, jer oni internet huligani previse laju, a pojma nemaju o nekim stvarima...uzivajte u veselju, i ocekujem pravi derbi da odlucuje o sampionu
obiđi malo druge portale,ljudi se šprdaju sa vama
haha smjesan je!!! pasa igralo se jos min 3 minute! sudija pogrijesio!!
- eliminator
- Kontakt:
Samo ZRINJA je napisao/la:Ovakvu krađu na domaćem terenu još nisam vidio u ovoj ligi...
Ovim sve je rečeno!
ŽALOSNO

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ajde ba udure je idi se zali uefi i fifi nemoras nama govorit covjek je pogrjesiojeli bila nadonada 2 minuteSamo ZRINJA je napisao/la:Ovakvu krađu na domaćem terenu još nisam vidio u ovoj ligi...
Ovim sve je rečeno!
ŽALOSNO
svoj ti pos'o !
bila greska ,igrale se tri minuteSamo ZRINJA je napisao/la:Ovakvu krađu na domaćem terenu još nisam vidio u ovoj ligi...
Ovim sve je rečeno!
ŽALOSNO
care ima li kaznenih udaraca
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, NeSamSafetee i 14 gostiju.