meho-medo je napisao/la:Haj ljudi pomozite, Jose Mourinho vidim da se razumijes pa de reci u cemu je problem kod mene
skino citavu igru
skino ovaj fix i instaliro ga u isti folder u kojem je igra, skino cak i ova DX patch, skino net framework 4.5 i kada pokrenem igru izbaci " program can not start because MSVCR100.dll is missing from your computer" taj prozorcic iksiram i nakon toga mi izbaci " a serious error was encountered and the aplication will close an error file has been generated in:C:Users:zemo:documents/sports interactive/football manager 2015:crash dumps ; FM 2015 v15.1,3.572980..."
da li treba jos nesto da skinem, mozda javu??
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?msvcr100" onclick="window.open(this.href);return false;
klikni na trece download zip, raspakuj i stavi u folder menadzera, ako ne bude radilo stavi u c/windows/system32
Head je napisao/la:RAdi sve, ubacio sam i facepack.
Ima nasa liga uradjena na fm serbia al nije realno sekunde.
@JoseM
kad ce biti gotovo to vase, imate li vi facepack za nasu ligu posto u ovom velikom nema za svakog igraca
tu preradjujem srpsku jer ima do nekih liga koje nisam ni znao da postoje, jbg baza ona default je nije znao toliko momak o nasoj ligi, uglavnom radim veceras bi trebalo odradio sam vecinu posla, jos malo testiranja i sl.
ako ko ima slobodnog vremena nek javi pa nek malo istestira, pregleda i sl. ustedit ce meni na vremenu
@Donnie Darko
pokusaj sa onim c++ da i njih instaliras