Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Vaha je cini mi se skoro izjavio da dinamo nema para za njega nesto u tom smislu, mislim da nemamo ni mi i da nece biti selektor.
Vaha, Vaha E E. Vaha rekao da su šanse male, ALI IPAK POSTOJE. Ajde Vaha spasi nas molim te
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Meni se cini da kod Vahe nisu pare toliko problem nego stanje na tabeli, vjerovatno kalkulise i gleda postoje li realne sanse... Daj Vaha, imas dvije utakmice koje moras dobiti, Vels i Izrael kod kuce. Andoru dva puta uzimamo bez problema, a Kipar u gostima cemo pobjediti 9 puta od 10. A taj nesretni deseti put smo vec potrosili kod kuce protiv njih.
Vels ima tezak raspored i oni ce svakako sada da padaju na tabeli sto nama otvara put da uzmemo njihovo mjesto.
I u slucaju da ne bi uspio ne vjerujem da bi mu puno zamjerali.

Vels ima tezak raspored i oni ce svakako sada da padaju na tabeli sto nama otvara put da uzmemo njihovo mjesto.
I u slucaju da ne bi uspio ne vjerujem da bi mu puno zamjerali.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 19 nov 2014, 18:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Meni se cini na osnovu ovih izjava da su pare problem.mirzatele je napisao/la:Vaha, Vaha E E. Vaha rekao da su šanse male, ALI IPAK POSTOJE. Ajde Vaha spasi nas molim te
Calcio i Virtualni jos uvijek pisu. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kao što su pisali dok si ti pohađao osnovnu školuGreivis je napisao/la:Calcio i Virtualni jos uvijek pisu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta treba od papira i gdje treba predati za mjesto selektora 

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- calcio
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Kao što su pisali dok si ti pohađao osnovnu školuGreivis je napisao/la:Calcio i Virtualni jos uvijek pisu.

- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se.calcio je napisao/la:Meni se cini da kod Vahe nisu pare toliko problem nego stanje na tabeli, vjerovatno kalkulise i gleda postoje li realne sanse... Daj Vaha, imas dvije utakmice koje moras dobiti, Vels i Izrael kod kuce. Andoru dva puta uzimamo bez problema, a Kipar u gostima cemo pobjediti 9 puta od 10. Vels ima tezak raspored i oni ce svakako sada da padaju na tabeli sto nama otvara put da uzmemo njihovo mjesto.
Trenutna situacija je glavni ''krivac'' i naravno opcenito stanje kad si selektor BiH, ni to mu se ne svidja. Ali isto tako brte, prosao je kroz svakakve p.izdarije u Alziru i Obali Slonovace, u Obali je i napustio repku prije SP, tako da se moze nositi i sa ovim nasim ''lesinarima''

Pare apsolutno nisu problem, dobio je ionako milionsku odstetu od Trabzona, tako da ce preboliti i 25.000 € mjesecnu platu ako bi sjeo na klupu repke.
Bice tesko, ali vjerujem da bi mozda mogao preuzeti.
- maximusdecimus
- Kontakt:
odakle nasem savezu milion maraka godisnje?? Hrvatski savez ne moze dati selektoru toliko love, a imaju mnogo jace sponzorske ugovore od nas. sta vam je, nece se sva zarada sa SP-a utuci za Vahinu platu. valja finansirati sve muske i zenske reprezentacije, svake pripreme kostaju brdu love.emil02in je napisao/la: Ma zašto je previše?Pa pogledajte koliko troškova naprave ljudi usavezu koji u godini nemaju mjesec dana rada?
MI BI NEŠTO JEFTINO A KVALITETNO,E NE MOŽE!
Ako već neće Vaha,onda je najbolje da se vrate Kodr i Bolić da nastave gdje su stali.Hadžibegić,Baždarević su bez posla godinama,nema ih u poslu ljudi moji i sada bi vodili reprezentaciju?E oni su skupi nije skup Vaha.
plus sto kod Vahe mozda i nisu pare neki problem nego trenutna situacija u kojoj imamo vrlo male sanse da izborimo EP, pa nece covjek da mu neki primitivni Balkanac sa dva zuba u glavi yebe majku, jer nije uzeo bod U Belgiji
Da nisi zainteresovanLampard8 je napisao/la:Šta treba od papira i gdje treba predati za mjesto selektora

Radio sam jedno vrijeme na Balkanu i mislim da mnogi znaju zašto ne pristajem da se vratim. Ima tu privatnih, ali i fudbalskih razloga.calcio je napisao/la:Meni se cini da kod Vahe nisu pare toliko problem nego stanje na tabeli, vjerovatno kalkulise i gleda postoje li realne sanse...
Plus ovo:
mrjasmin je napisao/la: Izbor po nacionalnom osnovu saradnika je jedan od razloga 100%..
Ja i dalje mislim da bi Vaha radio i đabe, ali ima tu puno razloga. Jednom prilikom je jedan od braće rekao šta je to BiH dala za njega, sjetimo ga se kad napravi uspjeh sa nekom repkom ili kad zagusti za mjesto selektora, valjda je zaslužio više od toga.
Stvarno ne mogu da nađem taj razgovor, ali ne mogu ako ko ima neka nam postavi. Hvala ko pomogne

vaha se pozdravio sa balkanom, ne zanosite se... amar ili prosinečki, to nam je sudbina
Šta bi trebali? Dati mu ulicu?Janez je napisao/la:Jednom prilikom je jedan od braće rekao šta je to BiH dala za njega, sjetimo ga se kad napravi uspjeh sa nekom repkom ili kad zagusti za mjesto selektora, valjda je zaslužio više od toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi nasi sto zive po inostranstvu bi se mozda vratili ako nadjemo Titovu dlaku i kloniramo ga te se uclanimo u savez Nesvrstanih i postanemo svi u drzavi Ateisti 

Susiceva plata je bila haman milionce godisnje.
Ko je kriv glupanima sto su neznalici ponudili tolike pare.
Normalno, za 50 milja bi na glavi stoj'o pored aut linije 90 i kususr minuta, i ponekad bi zagalamio na kogaterabajt je napisao/la:Da nisi zainteresovanLampard8 je napisao/la:Šta treba od papira i gdje treba predati za mjesto selektora

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ne znam brate, ja samo kažem šta je jedan od burazera izjavio. Možda nije mislio ulicu, ali da ga se pozove na večeru Rođenih, da mu se da neka nagrada nešto da bude i on spomenut i da ga se sjetimo mimo uspjeha i kad nam treba novi selektor. Zato sam zamolio ako ko se sjeća tog intervjua da mi pomogne da ga nađemo.Virtu4l je napisao/la:Šta bi trebali? Dati mu ulicu?Janez je napisao/la:Jednom prilikom je jedan od braće rekao šta je to BiH dala za njega, sjetimo ga se kad napravi uspjeh sa nekom repkom ili kad zagusti za mjesto selektora, valjda je zaslužio više od toga.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Primjera radi Susiceva plata u Seriji A bi bila top 5-6 plata u ligi..I sta sad treba da ga zalimoMozambik je napisao/la:Susiceva plata je bila haman milionce godisnje.
Ali sada cujete onu, necu traziti pare? Znate sto nece, jer se utalio sa ljudima u savezu. Potpisu ugovor i onda njima idu procenti njegove plate, a sve sto se papirologije tice legalno.
Zato i jesu htjeli da crknu kad su ga otpustali..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 19 nov 2014, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Kontakt:
I prije nego sto je dosao u Dinamo govorio je da nikad ne bi radio na prostoru bivse drzave. Meni ta izjava ne znaci nista. Ako se sve poklopi, on bi dosao.Janez je napisao/la:Radio sam jedno vrijeme na Balkanu i mislim da mnogi znaju zašto ne pristajem da se vratim. Ima tu privatnih, ali i fudbalskih razloga.calcio je napisao/la:Meni se cini da kod Vahe nisu pare toliko problem nego stanje na tabeli, vjerovatno kalkulise i gleda postoje li realne sanse...
I ovo o nacionalnom kljucu je suplja, nema toga sto se tice izbora igraca, imao bi slobodne ruke da zove koga zeli.
Pitanje je takodje kakve druge ponude ima, ako ga zeli neki klub koji igra ligu prvaka ii nesto slicno, onda mozemo zaboraviti da ce biti selektor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.