FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fantastično! Na terenu dominacija i predivan rezultat. Ovim remijem padaju i sve priče o namještaljkama!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Treba biti zadovoljan. Ako ovako dobro igramo sa sirokim i zrinjskim u gostima, ne treba ni reci sta mozemo na ostalim. Najbitnije je da smo neporazeni ostali a igrat cemo i 2 kuci. Amar je carobnjak. Ekipe se prave godinama a on se bori na 2 fronta u prvoj sezoni.
ja sam rekao dupla kruna. gdje su sad ovi pitarcici.
1.borac 38
2.ŽELJO 35
20.KOLO
ŽELJO-slavijs,borac-zvijezda
21.KOLO
ŽELJO-travnik,zrinski-borac
2.ŽELJO 35
20.KOLO
21.KOLO
Ja gledaj navijaca...svi bili u mostaru, pa se vratili...pravi internet huligani 

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
I ako Bog da prvo mjesto i titulacrespo je napisao/la:1.borac 38
2.ŽELJO 35
20.KOLO
21.KOLO

Volim te Zeljo!!!
Uh kako vrijedan bod,ne mogu da vjerujem,Amar Osim ponovo sa svojim "Plavim Vozom" gazi sve pred sobom
...Svaka cast kralju,ljoZe igra kao nekad,srce mi je ko Rusija

Rotor Volgograd...
Poslije svakog kola sve sam ubjeđeniji da je ne samo titula nego i dupla kruna naša.a titulu ako Bog da ovjeravamo u 13 kolu na Hadisonu protiv njanja.pobjedom 0:3.Jug ludi,slavi.proslavljamo titulu sve do jutra.obečajemo sebi da će nam se prvorođeni sin zvati Amar
......................

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Svraka napravio penal a Bajic dao gol. Ovo je bio bod s mudima tj u zelji da se osvoje tri, a i maematicki smo sjebali jednog od konkurenata
Zadnja izmjena: djale, dana/u 22 mar 2010, 00:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Mozda mi danas nismo otisli, ali je otislo 300 drugih kumeGigant je napisao/la:Ja gledaj navijaca...svi bili u mostaru, pa se vratili...pravi internet huligani

1942 1983 2001
Željo nije lokalpatriotski klub, ima navijača širom zemlje, tako da fizički nije moguće da svi idu na utakmice! A samo padanje stranica kada igra ŽELJO govori koliki je broj navijača!Gigant je napisao/la:Ja gledaj navijaca...svi bili u mostaru, pa se vratili...pravi internet huligani
Ti provociras cijeli dan, idi oguli jabuku.Gigant je napisao/la:Ja gledaj navijaca...svi bili u mostaru, pa se vratili...pravi internet huligani
× Plava krv ispod koze ×
Sine bitno je sta je u srcu,a nisu svi u mogucnosti ici na utakmiceGigant je napisao/la:Ja gledaj navijaca...svi bili u mostaru, pa se vratili...pravi internet huligani

Rotor Volgograd...
Dajte ljudi ,ignorišite papka koji samo proziva...seljacka je to sorta...nemojte se svi odmah paliti pa mu kolektivno replicirati.
Pozabavi se ti svojom kozom koja se bori za opstanak,koja drži fener,a vrh tabele prepusti namaGigant je napisao/la:Ja gledaj navijaca...svi bili u mostaru, pa se vratili...pravi internet huligani

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Naredna 4 kola:
ŽELJO - slavija
ŽELJO - travnik
rudar - ŽELJO
ŽELJO - borac
upamtiten 12 bodova 101% i bijeg svima na tabeli.jedino listica ima minimalne sanse da zaostaje 2,3 boda.
ŽELJO - slavija
ŽELJO - travnik
rudar - ŽELJO
ŽELJO - borac
upamtiten 12 bodova 101% i bijeg svima na tabeli.jedino listica ima minimalne sanse da zaostaje 2,3 boda.
1942 1983 2001
- DULE PACOV
- Kontakt:
Željo me baš pozitivno iznenadio bit će zanimljivo u nastavku prvenstva....
Zeljo je dosta jaci od borca, igramo 2 kuci pa idemo u prijedor, pa dolazi borac na grbavicu, ali igra i borac poslije nekad 2 kuci,,,,bit ce zanimljivo