Sve i da ne dođe Miske, ja nisam razocaran. Ova uprava ocigledno ima vise opcija, rade svoj posao vrhunski i jedva cekam da u narednom periodu vidim kakava su nam sve slicna iznenađenja spremili.
Steph, vjeruj mi najlaksi nacin je da ga stavis na lisu ignorisanih, frajer je smor, covjek je napravio toliko mailova za registraciju novih profila da su ga ovi iz hotmaila blokirali sedam dana tako da smo uzivali dok ga nije bilo.
Steph je napisao/la:Daj ba ignorišite ove pojedine likove.. I Tan je bio imaginaran, pa eto dođe.
Pa bio je i Benko,pa Jajalo,pa..
koji bolan Benko. nadi kad je momak imao posljednju utakmicu, ako budes moga naci.
Zao mi je jarane,ali ti moram reci da si jako bolesna licnost.
Pa Benko je prije par godina,proglasen za najboljeg igraca Hrvatske lige.Covjek koji ima mjesecnu platu ,kao prvi tim Zelje.Da nije otisao za parama u Kinu,dobio bi poziv da igra za svoju zemlju....Isto tako si pricao za Jajala,sad je taj igrac pozvan u repku Hrvatske.Said nije igrao ,pa šta. Halo ima 3 mjeseca priprema,prijateljski utakmica,zar je to malo.
Inace ja sa sortom tipa kao ti ne zelim komunicrati,ali eto nešto me natjera da ti odgovrim.
Imas lijep pozdrav.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 nov 2014, 16:38, ukupno mijenjano 3 puta.
Steph je napisao/la:Daj ba ignorišite ove pojedine likove.. I Tan je bio imaginaran, pa eto dođe.
Pa bio je i Benko,pa Jajalo,pa..
koji bolan Benko. nadi kad je momak imao posljednju zvanicnu utakmicu, ako budes moga naci.
Pa šta hoćeš reći? Da je **** od igrača ili?
gdje si ti vidio da sam napisao da je loš igrac. benko je extra napadac za ove lige, ne extra nego vrh ali da je igrao u nekom klubu, dosao kod vas i poce odmah igrati.
ovako pisati o staroj slavi momka koji nije igrao vise od 6.mjeseci je suludo. utakmice su tito, a kad igrac ne igra on moze biti ronaldo Boga pitaj sta bi bilo s njim, a ne s Benkom.
Iskren, korektan i otvoren! Sada je sve do Misketa
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase