Pa nije posao selektora A reprezentacije da lobira za djecu iz inostranstva od 15-16 godina. To je posao ljudi u savezu.SjeverniVjetar je napisao/la:Meni bi, kod Prosineckog, mogao biti problem koliko bi on imao volje i zivaca da se bavi igracima iz dijaspore.
Vjerovatno bi bio fokusiran na kadar koji ima i kako da izbori plasaman, a nama treba neko ko ce hodati i lobirati mlade igrace iz inostranstva, sto se ostalog tice , meni je Prosinecki u redu.
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
U pravu si ali tesko da Barbarez moze doci u obzir, kao i Bajramovic i to iz vise razloga.Rusilac je napisao/la:U principu najbitnije je slijedece.Ako ne mozemo naci pravog trenera,u pravom smislu te rijeci(Vaha,Bajevic..)onda ne trebamo vala ni spasavati propale trenerske karijere Hadzibegica i Bazdarevica.Ta greska je napravljena sa Susicem,reprezentacija i svi mi skupa sa njom je podredjena tome da Safet Susic(ko je taj covjek iz perspektive reprezentacije BiH i njenih navijaca,niko) ozivi i spasi svoju propalu trenersku karijeru.
To se vise nikad ne smije desiti.
Meša ne moze trenirati nikog,Hadzibegic ne moze trenirati nikog a vodili bi reprezentaciju.E ne bi trebalo da moze to.
Pitao bi ove lokal patriote,navijace Želje i Sarajeva(i usput ih zamolio da od.ebu sa svojim fol klubovima od reprezentacije),kakva je razlika dati sansu Barbarezu,Bajramovicu,Kodri....ili Bazdarevicu i Hadzibegicu?
Kazete da prvi nemaju iskustva,OK nemaju ali ni drugi nemaju nikakvu ozbiljnu ponudu,cak ni arapskih klubova ili nekih evropskih drugoligasa.
Sta sad mi trebamo,opet gurati kojekakve "legende" sarajevskih klubova i spasavati njihove propale karijere?
Onda radije dati sansu NASIM reprezentativcima koji su stvarali ovu reprezentaciju i bolje,postenije,casnije je malko pogurati njihove karijere,zar to nije posteno?
Ako ni to,onda radije Amar nego Meša ili Hadzibegic.
Da ponovim navijacima sarajevskih klubova,svoje "legende" uhljebite u svoje klubove,od.ebite od reprezentacije,vi ste je takvim stvarima i unistili.
Barba bi bio super ali ja to ne vidim ni kao opciju , a kamoli favorita.
Rusilac je napisao/la:U principu najbitnije je slijedece.Ako ne mozemo naci pravog trenera,u pravom smislu te rijeci(Vaha,Bajevic..)onda ne trebamo vala ni spasavati propale trenerske karijere Hadzibegica i Bazdarevica.Ta greska je napravljena sa Susicem,reprezentacija i svi mi skupa sa njom je podredjena tome da Safet Susic(ko je taj covjek iz perspektive reprezentacije BiH i njenih navijaca,niko) ozivi i spasi svoju propalu trenersku karijeru.
Meša ne moze trenirati nikog,Hadzibegic ne moze trenirati nikog a vodili bi reprezentaciju.E ne bi trebalo da moze to.
Pitao bi ove lokal patriote,navijace Želje i Sarajeva(i usput ih zamolio da od.ebu sa svojim fol klubovima od reprezentacije),kakva je razlika dati sansu Barbarezu,Bajramovicu,Kodri....ili Bazdarevicu i Hadzibegicu?
Kazete da prvi nemaju iskustva,OK nemaju ali ni drugi nemaju nikakvu ozbiljnu ponudu,cak ni arapskih klubova ili nekih evropskih drugoligasa.
Sta sad mi trebamo,opet gurati kojekakve "legende" sarajevskih klubova i spasavati njihove propale karijere?
Onda radije dati sansu NASIM reprezentativcima koji su stvarali ovu reprezentaciju i bolje,postenije,casnije je malko pogurati njihove karijere,zar to nije posteno?
Da ponovim navijacima sarajevskih klubova,svoje "legende" uhljebite u svoje klubove,od.ebite od reprezentacije,vi ste je takvim stvarima i unistili.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
@plavipatriota
moj prijedlog ti je da pises krace postove, ne ide ti brate, gubis se ko signal..
moj prijedlog ti je da pises krace postove, ne ide ti brate, gubis se ko signal..
-
Ma znam ja to, o tome su vec napisani eseji...Igrac , koji ima izbor i mjesto u drugoj reprezentaciji, tesko ce pristati da igra za nas bez garancija, a garancije, da ce biti pozvan, moze dati samo selektor, tako da ne stoji to da nove igrace lobira samo savez, selektor na koncu odlucuje.Clutch je napisao/la:Pa nije posao selektora A reprezentacije da lobira za djecu iz inostranstva od 15-16 godina. To je posao ljudi u savezu.SjeverniVjetar je napisao/la:Meni bi, kod Prosineckog, mogao biti problem koliko bi on imao volje i zivaca da se bavi igracima iz dijaspore.
Vjerovatno bi bio fokusiran na kadar koji ima i kako da izbori plasaman, a nama treba neko ko ce hodati i lobirati mlade igrace iz inostranstva, sto se ostalog tice , meni je Prosinecki u redu.
Rusilac je napisao/la:U principu najbitnije je slijedece.Ako ne mozemo naci pravog trenera,u pravom smislu te rijeci(Vaha,Bajevic..)onda ne trebamo vala ni spasavati propale trenerske karijere Hadzibegica i Bazdarevica.Ta greska je napravljena sa Susicem,reprezentacija i svi mi skupa sa njom je podredjena tome da Safet Susic(ko je taj covjek iz perspektive reprezentacije BiH i njenih navijaca,niko) ozivi i spasi svoju propalu trenersku karijeru.

naprijed rejal
- AsmirBegovic
- Kontakt:
Poceli su pojedini novinarcici i forumasi da javno agituju za svoje kandidate. To su najobicniji placenici i lesinari cije misljenje je potpuno bezvrijedno.
Hadzibegic je, po meni, zadnja opcija od ponudjenih kandidata po svim kriterijima. Vodio je reprezentaciju i od sest utakmica uspio pobijediti u samo dva meca. Cak je uspio i remizirati sa Farskim Ostrvima.
Pametnom je ovo dovoljno. Zbogom levatinama i nesposobnjakovicima iz pitarskog klana! 
Hadzibegic je, po meni, zadnja opcija od ponudjenih kandidata po svim kriterijima. Vodio je reprezentaciju i od sest utakmica uspio pobijediti u samo dva meca. Cak je uspio i remizirati sa Farskim Ostrvima.

-
- Kontakt:
Citao sam jucer u avazu intervju sa Vahidom i on kaze da za koji dan dolazi u Mostar na odmor ali kaze svratit ce i u Sarajevo ali nece biti price o fudbalu.
- plavipatriota
- Kontakt:
moj prijedlog je da ti ne čitaš moje postove jer si očigledno nedovoljno mentalno razvijen pa se ti izgubiš..harixs je napisao/la:@plavipatriota
Zadnja izmjena: plavipatriota, dana/u 19 nov 2014, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
MIROSLAV CIRO BLAZEVIC. Covjek koji je papetu dao gotovu ekipu,nesta slicno kao jup hejkens gvardioli. Ciro nas moze spasiti a samim tim izgraditi novu generaciju plus je dobar motivator.
Zanimljive su dvije činjenice. Prva je da, svi oni koji su podržavali papeta, odjednom sad podržavaju polutrenere poput hadžibegića i žele da isti sjede na klupu.
Druga je, da smo mi jedini koji se branimo "balkanskim mentalitetom". Kakav ba mentalitet? Sad odjednom ne može doći stranac da vodi ekipu, jer ne poznaje mentalitet kao? Pa ako je neko stručan u poslu koji radi, mentalitet države u kojoj se nalazi je potpuno nebitan, jer ne radiš ti pobogu sa 15 miliona ljudi, nego sa 24 igrača, koja, usput rečeno nisu ni odrasla u BiH (osim njih nekoliko), i sad ćemo mi da govorimo o nekom mentalitetu. Nismo mi zahlupani balkanskim mentalitetom, mi smo konjine koje jednostavno ne žele dobro svojoj zemlji, priželjkujući kojekakve polovnjake na kormilu odabrane selekcije.
Pa gledam rezime hadžibegićeve karijere, čovjek se nije zadržao u jednoj ekipi duže od jedne godine, a već 3 godine je bez angažmana.
Pape vam usadio teleće reflekse, pa ste pogubili osjećaj za kvalitetom majke mi
Druga je, da smo mi jedini koji se branimo "balkanskim mentalitetom". Kakav ba mentalitet? Sad odjednom ne može doći stranac da vodi ekipu, jer ne poznaje mentalitet kao? Pa ako je neko stručan u poslu koji radi, mentalitet države u kojoj se nalazi je potpuno nebitan, jer ne radiš ti pobogu sa 15 miliona ljudi, nego sa 24 igrača, koja, usput rečeno nisu ni odrasla u BiH (osim njih nekoliko), i sad ćemo mi da govorimo o nekom mentalitetu. Nismo mi zahlupani balkanskim mentalitetom, mi smo konjine koje jednostavno ne žele dobro svojoj zemlji, priželjkujući kojekakve polovnjake na kormilu odabrane selekcije.
Pa gledam rezime hadžibegićeve karijere, čovjek se nije zadržao u jednoj ekipi duže od jedne godine, a već 3 godine je bez angažmana.
Pape vam usadio teleće reflekse, pa ste pogubili osjećaj za kvalitetom majke mi
naprijed rejal
razvijen sam ja, pogotovo u donjem dijeluplavipatriota je napisao/la:moj prijedlog je da ti ne čitaš moje postove jer si očigledno nedovoljno razvijen pa se ti izgubiš..harixs je napisao/la:@plavipatriota

Moj prijedlog je Prosinceki. Roberte povedi naas padavicare u bolje sutra.
- plavipatriota
- Kontakt:
očito ti sav razvoj u donji dio otišao..harixs je napisao/la:razvijen sam ja, pogotovo u donjem dijeluplavipatriota je napisao/la:moj prijedlog je da ti ne čitaš moje postove jer si očigledno nedovoljno razvijen pa se ti izgubiš..harixs je napisao/la:@plavipatriota
moj prijedlog ti je da pises krace postove, ne ide ti brate, gubis se ko signal..![]()
Moj prijedlog je Prosinceki. Roberte povedi naas padavicare u bolje sutra.
I ovdje se treba opasno to prostudirati a ne ici ja bi zelio ovoga ja bi volio onoga.
Kod nas je veoma zeznuto sto bi mi svi strucnjaka i nekoga ko ce moljakati dijasporce da zaigraju za nas.
Nama je u ovom trenutku veoma bitno naci 1-2 skauta koji ce agitovati igrace koji su porijeklom iz BiH, a svaki predlozeni selektorje miljama iskorak u odnosu na tele.
I da dodam na kraju smjesni su mi ovi sto potenciraju "francusku skolu" a forsiraju Vahu.
Kod nas je veoma zeznuto sto bi mi svi strucnjaka i nekoga ko ce moljakati dijasporce da zaigraju za nas.
Nama je u ovom trenutku veoma bitno naci 1-2 skauta koji ce agitovati igrace koji su porijeklom iz BiH, a svaki predlozeni selektorje miljama iskorak u odnosu na tele.
I da dodam na kraju smjesni su mi ovi sto potenciraju "francusku skolu" a forsiraju Vahu.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Kakvo je ovo razmišljanje?iskusnikladionicar je napisao/la:Da je ratni zlocinac libo me ako je dobar strucnjak i ako ce izvlaciti maximum iz igraca. Nema sad mjesta patriotizmu
Taman bili u rangu Andore do kraja vijeka, neke stvari ne treba izbrisati. Pa, nije biznis sve na svijetu, majku mu.
Ontopic: što neko napisa na twitteru, sačekajte malo sa diskusijom, nemojte sve za jedan dan, valja rasporediti do decembra.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
- Kontakt:
Moj prijedlog je da mi ga obojica poppusite. Odyebite sa internim raspravama.
Bada ma to je metaforicki
Bada ma to je metaforicki
Ne treba nam čovjek koji je za vrijeme agresije na BiH rekao : "BiH NE POSTOJI I NIKADA NECE IMATI SVOJU REPREZENTACIJU" ,to nažalost mnogi ovdje zaboravljaju..To je jedan obicni manipulator,u Iranu govorio da podrzava njihove atomske bombe,pa kod nas govorio sve i svašta..iskusnikladionicar je napisao/la:MIROSLAV CIRO BLAZEVIC. Covjek koji je papetu dao gotovu ekipu,nesta slicno kao jup hejkens gvardioli. Ciro nas moze spasiti a samim tim izgraditi novu generaciju plus je dobar motivator.
-
- Kontakt:
Pape ili ciro koga bi ti ? Da moras birati aa xinkseee?
Ja ne bi volio stranca,zato jer veze on nema ko je Stilic,ko je Mahmutovic itd.Da bi pohvato sve ove nase potencijalne reprezentativce mora mu neko pomoc,tad bi 'pomoc' dolazila sa svih strana i svako bi svoje tu guro,i dobili bi isto ko i sa Safetom.
I opet kad pogledamo nijedan stranac se nije na Balkanu proslavio,reprezentacija Srbije nam je frisak dokaz
I opet kad pogledamo nijedan stranac se nije na Balkanu proslavio,reprezentacija Srbije nam je frisak dokaz

Nad tobom sunce najljepše sja
Svejedno. Razumijem ja, ali neke stvari se ni u šali ne govore.iskusnikladionicar je napisao/la: Bada ma to je metaforicki
Živio.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Lekqqq1921, Muumii i 28 gostiju.