Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DANTES
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la DANTES » 18 nov 2014, 11:32

Clutch je napisao/la:Ima neko ideju kako lakše zaspati?

Kad god trebam rano ustati, nema šanse da zaspem yebo ga led više
ovaj sex?
nema veze ako nemaš curu.. budi sam svoj majstor :mrgreen:

@cautinho pastile neke, septolete ili tako nešto... pazi to se ne pije, već topi u ustima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 nov 2014, 13:33

Znal neko u koliko sati budu oglasi na BM radiu?

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 nov 2014, 14:10

sve je to zbog cigareta. :mrgreen:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 nov 2014, 14:11

[youtube][/youtube]
:zviz:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 nov 2014, 14:41

xinxee je napisao/la:

Radi nesto brate...budi više fizički aktivan,ili pocni vježbati..ne mora to biti teretana odmah,mozes i u kuci raditi neke kalsicne vjezbe (ali kad mislim na vjezbanje,mislim na ono da radis dok ne mogneš čašu podignuti )
Tako je Nagibe, reci mu nek vježba, nek se malo aktivira. :D

A navečer kad legneš razmišljaj samo pozitivno i brzo ćeš zaspati, ja vazda počnem nešto lijepo razmišljati i zaspim i ujutro sve to zaboravim, a vala nekad i po danu kad hoću da razmišljam nešto legnem malo, jer sjedeći ne mogu. :D

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 nov 2014, 17:41

http://www.24sata.hr/nogomet/stize-uefi ... ook+status" onclick="window.open(this.href);return false;

Penali su lutrija na kojoj Englezi nikad ne dobivaju. Tako se nekako mogu spojiti dva pojma koja oslikavaju očaj engleskih navijača u trenutku kad shvate da njihovi reprezentativci kreću prema bijeloj točki. Englezi su na posljednjem Euru ispali od Italije na penale šesti put u sedam takvih slučajeva u svojoj povijesti.

Iz Uefe stiže moguće uvođenje novog revolucionarnog pravila. Izvođenje penala uoči utakmica. Britanski Independent piše kako će Uefa razmatrati ovo pravilo na seminaru, a odnosilo bi se na utakmice nokaut faze na velikim natjecanjima.
Prije susreta izvodili bi se penali. Utakmica bi počela. Ako bi završila bez pobjednika odmah bi se išlo u produžetke. Ako ni tada ne bi bilo pobjednika, u obzir bi se uzeo ishod raspucavanja penala uoči susreta. Zvuči zaista revolucionarno.
Uefa ovaj prijedlog razmatra jer je sve više klubova koji se brane 120 minuta pa traže šansu za prolazak protiv jačih klubova preko penala. Uefa navodi primjer iz 1986. godine kad je Steaua tako pobijedila Barcelonu. S takvim pravilom možda ne bismo zaspali tijekom finala Lige prvaka između Juventusa i Milana 2003. godine...

Loša stvar je što bi ovo moglo donijeti "kontraefekt." Momčad bi nakon izvođenja penala na početku susreta znala da ih remi vodi dalje pa bi još jače "parkirala autobus". S druge strane, ekipa koja je izgubila na penale krenula bi u utakmicu bez kalkulacija jer bi znala da im remi donosi samo - poraz.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 18 nov 2014, 21:21

filip13 je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/stize-uefi ... ook+status

Penali su lutrija na kojoj Englezi nikad ne dobivaju. Tako se nekako mogu spojiti dva pojma koja oslikavaju očaj engleskih navijača u trenutku kad shvate da njihovi reprezentativci kreću prema bijeloj točki. Englezi su na posljednjem Euru ispali od Italije na penale šesti put u sedam takvih slučajeva u svojoj povijesti.

Iz Uefe stiže moguće uvođenje novog revolucionarnog pravila. Izvođenje penala uoči utakmica. Britanski Independent piše kako će Uefa razmatrati ovo pravilo na seminaru, a odnosilo bi se na utakmice nokaut faze na velikim natjecanjima.
Prije susreta izvodili bi se penali. Utakmica bi počela. Ako bi završila bez pobjednika odmah bi se išlo u produžetke. Ako ni tada ne bi bilo pobjednika, u obzir bi se uzeo ishod raspucavanja penala uoči susreta. Zvuči zaista revolucionarno.
Uefa ovaj prijedlog razmatra jer je sve više klubova koji se brane 120 minuta pa traže šansu za prolazak protiv jačih klubova preko penala. Uefa navodi primjer iz 1986. godine kad je Steaua tako pobijedila Barcelonu. S takvim pravilom možda ne bismo zaspali tijekom finala Lige prvaka između Juventusa i Milana 2003. godine...

Loša stvar je što bi ovo moglo donijeti "kontraefekt." Momčad bi nakon izvođenja penala na početku susreta znala da ih remi vodi dalje pa bi još jače "parkirala autobus". S druge strane, ekipa koja je izgubila na penale krenula bi u utakmicu bez kalkulacija jer bi znala da im remi donosi samo - poraz.
debilniju ideju nisam čuo godinama :facepalm: :facepalm:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 nov 2014, 21:23

Glavni primjer Barcelona :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 nov 2014, 21:31

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Idemooooo Samo Veseloooo. :cool:

Joj Pape bacio si me u depresiju, jeb bem ti loptu. :evil:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 nov 2014, 21:36

DANTES je napisao/la:

ovaj sex?
nema veze ako nemaš curu.. budi sam svoj majstor :mrgreen:

@cautinho pastile neke, septolete ili tako nešto... pazi to se ne pije, već topi u ustima
Jedna moja komšinica je tako fino popila te tablete. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 nov 2014, 22:59

:urnebes: :urnebes: :rol:

Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 19 nov 2014, 00:18

Kako je ovaj ETF trivijalan, ne vjerujem, sad znam zašto veliki Gaus nije htio upisat ovu smijuriju :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 nov 2014, 01:53

Sjedim skkro u 2 ujjtru ispred kuce u dvoristu, pijem polovku, grickam sjemenke i razmisljam o smislu zivota dok me mati gleda sa prozora i cas subhana cas se krsti...sva sreca pa ima wifi pa mogu nsfafat i sabana i sinana i ovaj forum...lijepa noc za razmisljsnje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 19 nov 2014, 02:19

I kad si ne znam kako pijan mozes tipkati pravilno.To kvarenje riječi je samo neko bezvezno dokazivanje.Trenutno vidim na svom primjeru.
Keep walking.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 nov 2014, 02:43

Ma nisam pijan, zta ti je. Kucam sa mobitela i mrsko mi ispravljat rijdci jbg ti :)
Kakvo crno dokazivanje, sta ti je :D Marsal kad je pijan ne moze potrefit dugme da upapi racunar kamoli jos da pogodim lassword na mobitelu. Nego debeli prsti i ljenost, pa to ti je to.

Haj sad idi vozi tamica i pritisni duplo kvacilo :D

iskusnikladionicar
Kontakt:

Post Postao/la iskusnikladionicar » 19 nov 2014, 02:59

Marsale izdrzi,bio sam u skoro istoj situaciji kao ti(mrsko mi prepricavati) pa sam nekako pregurao. U pocetku mislis da nece nikad biti bolje i da ce ti svaki dan biti depresivan i volio bi u tim trenucima biti s tom osobom makar i kao prijatelj. Ali vjeruj mi bude ti bolje nakon sto tu osobu ne vidis odredjeni period. Radi neke druge stvari,pokusaj skrenuti misli s toga,treniraj uci ako studiras,radi na sebi. Sam si sebi najpreci yebo ostale,sta znas mozda jednog dana i budes sa njom kad se sve poklopi,ali trenutno nije tvoje vrijeme. Sretno :)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 nov 2014, 09:46

iskusnikladionicar je napisao/la:Marsale izdrzi,bio sam u skoro istoj situaciji kao ti(mrsko mi prepricavati) pa sam nekako pregurao. U pocetku mislis da nece nikad biti bolje i da ce ti svaki dan biti depresivan i volio bi u tim trenucima biti s tom osobom makar i kao prijatelj. Ali vjeruj mi bude ti bolje nakon sto tu osobu ne vidis odredjeni period. Radi neke druge stvari,pokusaj skrenuti misli s toga,treniraj uci ako studiras,radi na sebi. Sam si sebi najpreci yebo ostale,sta znas mozda jednog dana i budes sa njom kad se sve poklopi,ali trenutno nije tvoje vrijeme. Sretno :)
Ma normala jarane..sad se malo posvetit knjigi malo koju nisam pkla godine uzek zbog nje, takodjer idu treninzi u teretani i kada je vrijeme lijepo bajk i trcanje :D

Osim toga, pocetkom iduce godine tj krajem februara ili pocetkom marta odoh na nekih mjesec dana u Ameriku kod sestre, ja san vec danas dobar i ok. Njoj sve najbolje zelim, nek bude sretna jer na kraju krajeva dobra je ona djevojka ba :D

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 19 nov 2014, 11:45

U procesu je pravljenje divne aplikacije za Android telefone https://www.facebook.com/prakticniregistarlijekova" onclick="window.open(this.href);return false;. Ako mislite da vrijedi, podržite je glasom na stranici http://openideas.me/project/prakticni-r ... -lijekova/" onclick="window.open(this.href);return false;. Hvala vam.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 19 nov 2014, 12:31

Ima li ko iz Zenice?? Jel ima plakata za Hladno Pivo (22.11)?? Gdje ima kupit karte?? :think:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 19 nov 2014, 15:32

slika

E vala ako hoće poklon za 8. Mart morat će i one meni za 19. Novembar. :D

Nek nam je sretan. :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.