Raul_64 je napisao/la:Mozda zato sto je jedan od najvecih flopera u ligi and so on..
tačno,nekima treba crtati valjda
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Raul_64 je napisao/la:Mozda zato sto je jedan od najvecih flopera u ligi and so on..
filip13 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Mozda zato sto je jedan od najvecih flopera u ligi and so on..
dema je napisao/la:je CP3 sigurno medju najjacim u kategoriji nizerazrednih glumacaBernardBarnjak je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Mozda zato sto je jedan od najvecih flopera u ligi and so on..
Ako je to onda... mada trenutno u NBA ima jako puno flopera tako da ne nabrajam...
Kako mi se zgadio... ne mogu opisati, a gotivio sam ga baš. Da ga hoće trejdati. Ko će ga još 3 godine trpiti sa ovolikom platomakisarajevo92 je napisao/la:
Desava se ono sto sam pisao na pocetku sezone.AD bi vec nakon ove sezone mogao biti najbolji PF lige.Ako zadrzi ovakav nivo igre,od tog statusa,po meni,ga dijeli samo PO nastup,jer ne mozes biti najbolji,a nisi igrao najjace utakmice....STEVEN je napisao/la:Anthony Davis je u top 5 igraca lige.
Ja sam isto tako tvrdio da momak ima realne sanse da postane najbolji PF lige vec nakon ove sezone na sto su se pojedini smijali, ali je realnost da je on vec jako blizu toga da bude najbolji PF. Ima igru i u napadu i u odbrani, a samo mu je 21 godina.NEZALAGANJE je napisao/la:Desava se ono sto sam pisao na pocetku sezone.AD bi vec nakon ove sezone mogao biti najbolji PF lige.Ako zadrzi ovakav nivo igre,od tog statusa,po meni,ga dijeli samo PO nastup,jer ne mozes biti najbolji,a nisi igrao najjace utakmice....STEVEN je napisao/la:Anthony Davis je u top 5 igraca lige.
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Mozda zato sto je jedan od najvecih flopera u ligi and so on..
Sta mi trebas ti crtati?!?? Ne trebas ti meni nista crtati! Lijepo sam te pitao. Decko ima strasan sut, ubija. Eto ispade kao jedini u NBA koji je floper i kao od njega ti se povraca. Strasno!
je CP3 sigurno medju najjacim u kategoriji nizerazrednih glumaca[/quote]BernardBarnjak je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Mozda zato sto je jedan od najvecih flopera u ligi and so on..
Ako je to onda... mada trenutno u NBA ima jako puno flopera tako da ne nabrajam...
Bio i ostaoBernardBarnjak je napisao/la:BIHfan je napisao/la:
![]()
''Najbolji play'' u NBA
OKC nema pola ekipe, durant i westbrook povrijedjeni, a zapad super jak tako da ce biti cudo ako doguraju do PO. na new york nikada nisam gledao kao na ozbiljnu ekipu pa mi nije nikakvo iznenadjenje sto su tu gdje jesu. previse divljanja, premalo organizovane kosarke za moj ukusmuamerc je napisao/la:Prosle godine zbog posla nisam toliko pratio NBA, ali evo ove sezone sam sr malo aktivirao.sta je pvo sa NYK i OKC? Ne znam kakve su im igre ali cini mi se da su losi pravo.
OKC igra bez Duranta i Westbrooka, tako da je njihov score bio za očekivati.muamerc je napisao/la:Prosle godine zbog posla nisam toliko pratio NBA, ali evo ove sezone sam sr malo aktivirao.sta je pvo sa NYK i OKC? Ne znam kakve su im igre ali cini mi se da su losi pravo.
Ammare je napisao/la:Kako mi se zgadio... ne mogu opisati, a gotivio sam ga baš. Da ga hoće trejdati. Ko će ga još 3 godine trpiti sa ovolikom platomakisarajevo92 je napisao/la:
Mislis ko Wade?SaltCityAttack je napisao/la: Jabari i Davis kad tad ce zavrsiti u Bullsima...ebiga u istoj mahali Eagelwood su zivjeli sa Rosom
...ja sam uvjeren da kad budu bile mogucnosti da odu iz postojecih ekipa da ce prvo razmotriti ponudu Bullsa koja ce ne sumnjam biti na stolu ...Jabari sigurno je zelio u Buckse upravo zbog toga jer zeli biti blize Chicagu..sta mu je ovako 1 sat voznje ebe ga se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.