Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kakav treci ?Mandrak je napisao/la:Utakmica je sad otvorena sa obje strane,treci gol je sasvim izvjestan...valjda cemo ga mi zabiti prije njih.
moje skromno misljenje je da smo i sa bodom SAMPIONI. sad ce se sve rijesiti u naredna 4 kola, pazite sta sam rekao (napisao)tanzla je napisao/la:Ipak Bajić zabio gol. Sad Lazo little reverend da zabije, i mi šampioni
Pa dosad su pala dva gola..malo razmišljaj jbg.MaliMemo je napisao/la:kakav treci ?Mandrak je napisao/la:Utakmica je sad otvorena sa obje strane,treci gol je sasvim izvjestan...valjda cemo ga mi zabiti prije njih.
treci na utakmici drugi za nas ABDMaliMemo je napisao/la:kakav treci ?Mandrak je napisao/la:Utakmica je sad otvorena sa obje strane,treci gol je sasvim izvjestan...valjda cemo ga mi zabiti prije njih.
1+1=2MaliMemo je napisao/la:kakav treci ?Mandrak je napisao/la:Utakmica je sad otvorena sa obje strane,treci gol je sasvim izvjestan...valjda cemo ga mi zabiti prije njih.
usao je h. beslijaamer_zeljoo je napisao/la:cini mi se mesanovic usao... ajmo ALENE!
A_d_0 je napisao/la:1+1=2MaliMemo je napisao/la:kakav treci ?Mandrak je napisao/la:Utakmica je sad otvorena sa obje strane,treci gol je sasvim izvjestan...valjda cemo ga mi zabiti prije njih.
1+1+1=3
ukljuci mozak i razmisljaj sad ide popovic lazo za potpuni preokret iz 1 u 2Mandrak je napisao/la:Pa dosad su pala dva gola..malo razmišljaj jbg.MaliMemo je napisao/la:kakav treci ?Mandrak je napisao/la:Utakmica je sad otvorena sa obje strane,treci gol je sasvim izvjestan...valjda cemo ga mi zabiti prije njih.
Igra se dok Slavija ne pogodi.TheManiacs je napisao/la:8 minuta produzeno u lukavici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nasa liga sva je kriminalna