Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

invincible1921
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2014, 01:50

Ko da gledam doci ce neko tipa barbarez ili bolic ili tako nesto...ugl neko ko nikad nije bio trener nigdje . Ko i obicno sto se radilo :facepalm:
=\_1921_/=

AzRimiRzA
Kontakt:

Koga nakon Sušića?

Post Postao/la AzRimiRzA » 19 nov 2014, 03:45

Jeste dosadni sa vasom Zeljo-Sarajevo pricom. Nista sa ovom temom, a ima i podforum za vas.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 nov 2014, 07:30

ima li neko upucen da napise par stvari o mesi bazdarevicu kao treneru jer nisam ga bog zna kako upratio. kakav je njegov takticki pristup, je li fleksibilan tj da li se podredjuje igracima ili ima formaciju koje se drzi i po njoj sklapa ekipu? kakav je njegov odnos sa igracima, da li je gonic robova i showman kao ciro ili nesto introvertniji tip kao pape? stvarno mi je nepoznata njegova fudbalska filozofija.
invincible1921 je napisao/la:Ko da gledam doci ce neko tipa barbarez ili bolic ili tako nesto...ugl neko ko nikad nije bio trener nigdje . Ko i obicno sto se radilo :facepalm:
te ljude obavezno treba ubaciti u strucni stab kao trenere ili cak kao selektore mladjih reprezentacija, te ih na taj nacin spremati za eventualno preuzimanje A reprezentacije nekada u buducnosti.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 19 nov 2014, 08:14

Hoce Vaha samo nece on da se to rijesava kroz novine...
Ako mu ponude mjesto uzece 99%... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 nov 2014, 08:16

Bit će onaj koga prihvate predstavnici RS.
A mogao bi biti netko i iz njihovog tabora. Red je na brata srbina :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 nov 2014, 08:43

No problemo....Neka bude strucan pa nek se zove i Vojislav Seselj.... Dobrobit reprezentacije je iznad svega... :cool:

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 19 nov 2014, 08:48

Gledam sinoć onu emisiju na N1 i nešto kontam...koliko od vas puši onu Ćirinu priču o rodoljublju??
Ja mu nekako ne vjerujem ni grama...mada ne znam za neku provjerenu priču o njemu...pa ima li ko kakav provjeren dokaz koji bi me uvjerio da je samo dobar "političar" i da nam prodaje maglu...jer sam 90% uvjeren da ga ne želim na klupi ni po koju cijenu...pa da budem na 100% :D :D

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 19 nov 2014, 08:57

Neka vam nesudeni selektor srpske republike palamudi ko treba biti selektor

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 19 nov 2014, 09:05

kad gledam ovaj cirkus sa potencijalnim kandidatima misljenja sam da se bezze sekiramo i nadamo , nazalost. niti je ko s kojim razgovarao niti ljudi pojma imaju o cemu se prica ....antic , prosinecki , bazdarevic, vaha. novinari licitiraju s imenima a na kraju ce kao ranije biti da se zainteresovani mora prijaviti na konkurs za upraznjeno mjesto :mrgreen: :mrgreen:

safet nije pojedinac koji je kvario sistem koji inace funkcionise , nego je safet primjer i produzena ruka tok sistema koji niti je sposoban nesto odrzati niti je u stanju nesto napraviti.

smijesno je zaista raspravljati o plejadi njegovih neozbiljnih poteza , da se ne izrazim grublje ,pocevsi od pracenja kandidata , komunikacije , psiholoskih priprema utakmica , taktika , gledanja i procjene protivnika , prognoze meca , zamjena na terenu , do tvrdoglavosti i sujete , rekreativnih treninga i kasnjenja na avione i sl.

i kad vidim onda ove novinare i trenere , celnike saveza pa i vecinu stanovnistva sta pricaju , misle i prognoziraju , cini mi se da, na zalost , poslije safeta slijedi - safet

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 nov 2014, 09:14

E cuj Trapattoni i Zakeroni poslali mail u savez sa svojim podacima i CV-em. :urnebes: :rol:
1946

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 19 nov 2014, 09:18

arius je napisao/la:kad gledam ovaj cirkus sa potencijalnim kandidatima misljenja sam da se bezze sekiramo i nadamo , nazalost. niti je ko s kojim razgovarao niti ljudi pojma imaju o cemu se prica ....antic , prosinecki , bazdarevic, vaha. novinari licitiraju s imenima a na kraju ce kao ranije biti da se zainteresovani mora prijaviti na konkurs za upraznjeno mjesto :mrgreen: :mrgreen:

safet nije pojedinac koji je kvario sistem koji inace funkcionise , nego je safet primjer i produzena ruka tok sistema koji niti je sposoban nesto odrzati niti je u stanju nesto napraviti.

smijesno je zaista raspravljati o plejadi njegovih neozbiljnih poteza , da se ne izrazim grublje ,pocevsi od pracenja kandidata , komunikacije , psiholoskih priprema utakmica , taktika , gledanja i procjene protivnika , prognoze meca , zamjena na terenu , do tvrdoglavosti i sujete , rekreativnih treninga i kasnjenja na avione i sl.

i kad vidim onda ove novinare i trenere , celnike saveza pa i vecinu stanovnistva sta pricaju , misle i prognoziraju , cini mi se da, na zalost , poslije safeta slijedi - safet
Nemoguce je dobiti Safeta poslije Safeta, ne postoje dvije osobe na svijetu koje imaju onako sirok dijapazon losih osobina.... ;)
Jedan je Safet :cool:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 19 nov 2014, 09:20

"Bajević je jučer poručio kako ga selektorska funkcija ne zanima zbog obaveza u AEK-u, ali svi koji poznaju ovog istinskog gospodina i profesionalca, shvataju da je to samo njegova poruka kako se ne misli sam kandidovati i utrkivati za selektorsku funkciju, te da je na istu spreman doći samo kao jedini kandidat kojega će odabrati rukovodstvo Saveza i doći mu sa konkretnom ponudom “lice u lice”."

to je sto hocu da kazem , dakle trebaju otici dusku ili vahi ( meni je draze dusku ) i ozbiljno u 4 oka iznijeti planove i ponudu . konkretno , jasno i precizno i covjek ce pristati .

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 19 nov 2014, 09:24

Husika je napisao/la:
arius je napisao/la:kad gledam ovaj cirkus sa potencijalnim kandidatima misljenja sam da se bezze sekiramo i nadamo , nazalost. niti je ko s kojim razgovarao niti ljudi pojma imaju o cemu se prica ....antic , prosinecki , bazdarevic, vaha. novinari licitiraju s imenima a na kraju ce kao ranije biti da se zainteresovani mora prijaviti na konkurs za upraznjeno mjesto :mrgreen: :mrgreen:

Nemoguce je dobiti Safeta poslije Safeta, ne postoje dvije osobe na svijetu koje imaju onako sirok dijapazon losih osobina.... ;)
Jedan je Safet :cool:
doduse .....slazem se :D :thumbup:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2014, 09:31

dubrava je napisao/la:Bit će onaj koga prihvate predstavnici RS.
Antic ili Dusan i sve je ok. Inace Halilhodzic ili Prosinecki. Neko drugi ne dolazi u obzir.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 nov 2014, 09:40

Samo ne znam kako ćemo Antiću oprostiti sve ovo,
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 19 nov 2014, 09:52

Principatus je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Bit će onaj koga prihvate predstavnici RS.
Antic ili Dusan i sve je ok. Inace Halilhodzic ili Prosinecki. Neko drugi ne dolazi u obzir.

kakav antic ....gdje ces porediti duska i antica ? isto da poredis divjaka i mladica

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2014, 10:00

@Virtual

Nisam znao za tu izjavu, onda naravno i on otpada.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 nov 2014, 10:20

Antić odbio da preuzme reprezentaciju BiH!

Srpski fudbalski stručnjak Radomir Antić odbio je da preuzme selekciju Bosne i Hercegovine. Popularni "zmajevi" su od ponedeljka bez selektora pošto je otkaz dobio Safet Sušić zbog loših rezultata u kvalifikacijama za EP 2016. godine. Mediji u Sarajevu navode da je Antić imao kontakte sa FS BiH od završetka SP u Brazilu gde su izabranici Safeta Sušića eliminisani posle prve faze takmičenja. Srbin je odbio da preuzme BiH po završetku Mundijala, a Sušić je onda produžio ugovor. Međutim, Sušić je posle loših rezultata u kvalifikacijama za EP 2016. smenjen, a FS BiH je ponovo kontaktirao Antića, koji je rekao da nije zainteresovan da vodi "zmajeve". Antić (65) je bio trener Saragose, Reala, Ovijeda, Atletika, Barselone, Selte, selekcije Srbije i Šandonga, a trenutno je bez angažmana. Kao najozbiljniji kandidati za novog selektora BiH pominju se Robert Prosinečki, Mehmed Baždarević i Vahid Halilhodžić.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 19 nov 2014, 10:30

mislim da bi bazdarevic bio katastrofa. previse je paralela izmedju njega i susica. obojica bili dobri igraci, kasnije propali kao treneri, obojica "francuzi". instinkt mi govori da ga treba zaobici

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 19 nov 2014, 10:35

samo_lijevo je napisao/la:http://ba.****/a9128/Sport-Klub/N ... nalin.html

nadam se da ce biti i video postavljen,pa da se pogleda emisija.
Evo ga:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.