Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
Ko da gledam doci ce neko tipa barbarez ili bolic ili tako nesto...ugl neko ko nikad nije bio trener nigdje . Ko i obicno sto se radilo 

=\_1921_/=
Koga nakon Sušića?
Jeste dosadni sa vasom Zeljo-Sarajevo pricom. Nista sa ovom temom, a ima i podforum za vas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
ima li neko upucen da napise par stvari o mesi bazdarevicu kao treneru jer nisam ga bog zna kako upratio. kakav je njegov takticki pristup, je li fleksibilan tj da li se podredjuje igracima ili ima formaciju koje se drzi i po njoj sklapa ekipu? kakav je njegov odnos sa igracima, da li je gonic robova i showman kao ciro ili nesto introvertniji tip kao pape? stvarno mi je nepoznata njegova fudbalska filozofija.
te ljude obavezno treba ubaciti u strucni stab kao trenere ili cak kao selektore mladjih reprezentacija, te ih na taj nacin spremati za eventualno preuzimanje A reprezentacije nekada u buducnosti.invincible1921 je napisao/la:Ko da gledam doci ce neko tipa barbarez ili bolic ili tako nesto...ugl neko ko nikad nije bio trener nigdje . Ko i obicno sto se radilo
Hoce Vaha samo nece on da se to rijesava kroz novine...
Ako mu ponude mjesto uzece 99%...
Ako mu ponude mjesto uzece 99%...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Bit će onaj koga prihvate predstavnici RS.
A mogao bi biti netko i iz njihovog tabora. Red je na brata srbina

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
No problemo....Neka bude strucan pa nek se zove i Vojislav Seselj.... Dobrobit reprezentacije je iznad svega... 

Gledam sinoć onu emisiju na N1 i nešto kontam...koliko od vas puši onu Ćirinu priču o rodoljublju??
Ja mu nekako ne vjerujem ni grama...mada ne znam za neku provjerenu priču o njemu...pa ima li ko kakav provjeren dokaz koji bi me uvjerio da je samo dobar "političar" i da nam prodaje maglu...jer sam 90% uvjeren da ga ne želim na klupi ni po koju cijenu...pa da budem na 100%

Ja mu nekako ne vjerujem ni grama...mada ne znam za neku provjerenu priču o njemu...pa ima li ko kakav provjeren dokaz koji bi me uvjerio da je samo dobar "političar" i da nam prodaje maglu...jer sam 90% uvjeren da ga ne želim na klupi ni po koju cijenu...pa da budem na 100%

Neka vam nesudeni selektor srpske republike palamudi ko treba biti selektor
kad gledam ovaj cirkus sa potencijalnim kandidatima misljenja sam da se bezze sekiramo i nadamo , nazalost. niti je ko s kojim razgovarao niti ljudi pojma imaju o cemu se prica ....antic , prosinecki , bazdarevic, vaha. novinari licitiraju s imenima a na kraju ce kao ranije biti da se zainteresovani mora prijaviti na konkurs za upraznjeno mjesto
safet nije pojedinac koji je kvario sistem koji inace funkcionise , nego je safet primjer i produzena ruka tok sistema koji niti je sposoban nesto odrzati niti je u stanju nesto napraviti.
smijesno je zaista raspravljati o plejadi njegovih neozbiljnih poteza , da se ne izrazim grublje ,pocevsi od pracenja kandidata , komunikacije , psiholoskih priprema utakmica , taktika , gledanja i procjene protivnika , prognoze meca , zamjena na terenu , do tvrdoglavosti i sujete , rekreativnih treninga i kasnjenja na avione i sl.
i kad vidim onda ove novinare i trenere , celnike saveza pa i vecinu stanovnistva sta pricaju , misle i prognoziraju , cini mi se da, na zalost , poslije safeta slijedi - safet

safet nije pojedinac koji je kvario sistem koji inace funkcionise , nego je safet primjer i produzena ruka tok sistema koji niti je sposoban nesto odrzati niti je u stanju nesto napraviti.
smijesno je zaista raspravljati o plejadi njegovih neozbiljnih poteza , da se ne izrazim grublje ,pocevsi od pracenja kandidata , komunikacije , psiholoskih priprema utakmica , taktika , gledanja i procjene protivnika , prognoze meca , zamjena na terenu , do tvrdoglavosti i sujete , rekreativnih treninga i kasnjenja na avione i sl.
i kad vidim onda ove novinare i trenere , celnike saveza pa i vecinu stanovnistva sta pricaju , misle i prognoziraju , cini mi se da, na zalost , poslije safeta slijedi - safet
E cuj Trapattoni i Zakeroni poslali mail u savez sa svojim podacima i CV-em.

1946
Nemoguce je dobiti Safeta poslije Safeta, ne postoje dvije osobe na svijetu koje imaju onako sirok dijapazon losih osobina....arius je napisao/la:kad gledam ovaj cirkus sa potencijalnim kandidatima misljenja sam da se bezze sekiramo i nadamo , nazalost. niti je ko s kojim razgovarao niti ljudi pojma imaju o cemu se prica ....antic , prosinecki , bazdarevic, vaha. novinari licitiraju s imenima a na kraju ce kao ranije biti da se zainteresovani mora prijaviti na konkurs za upraznjeno mjesto![]()
![]()

Jedan je Safet

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
"Bajević je jučer poručio kako ga selektorska funkcija ne zanima zbog obaveza u AEK-u, ali svi koji poznaju ovog istinskog gospodina i profesionalca, shvataju da je to samo njegova poruka kako se ne misli sam kandidovati i utrkivati za selektorsku funkciju, te da je na istu spreman doći samo kao jedini kandidat kojega će odabrati rukovodstvo Saveza i doći mu sa konkretnom ponudom “lice u lice”."
to je sto hocu da kazem , dakle trebaju otici dusku ili vahi ( meni je draze dusku ) i ozbiljno u 4 oka iznijeti planove i ponudu . konkretno , jasno i precizno i covjek ce pristati .
to je sto hocu da kazem , dakle trebaju otici dusku ili vahi ( meni je draze dusku ) i ozbiljno u 4 oka iznijeti planove i ponudu . konkretno , jasno i precizno i covjek ce pristati .
doduse .....slazem seHusika je napisao/la:Nemoguce je dobiti Safeta poslije Safeta, ne postoje dvije osobe na svijetu koje imaju onako sirok dijapazon losih osobina....arius je napisao/la:kad gledam ovaj cirkus sa potencijalnim kandidatima misljenja sam da se bezze sekiramo i nadamo , nazalost. niti je ko s kojim razgovarao niti ljudi pojma imaju o cemu se prica ....antic , prosinecki , bazdarevic, vaha. novinari licitiraju s imenima a na kraju ce kao ranije biti da se zainteresovani mora prijaviti na konkurs za upraznjeno mjesto![]()
![]()
i kad vidim onda ove novinare i trenere , celnike saveza pa i vecinu stanovnistva sta pricaju , misle i prognoziraju , cini mi se da, na zalost , poslije safeta slijedi - safet![]()
Jedan je Safet

- Principatus
- Kontakt:
Antic ili Dusan i sve je ok. Inace Halilhodzic ili Prosinecki. Neko drugi ne dolazi u obzir.dubrava je napisao/la:Bit će onaj koga prihvate predstavnici RS.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Samo ne znam kako ćemo Antiću oprostiti sve ovo,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Principatus je napisao/la:Antic ili Dusan i sve je ok. Inace Halilhodzic ili Prosinecki. Neko drugi ne dolazi u obzir.dubrava je napisao/la:Bit će onaj koga prihvate predstavnici RS.
kakav antic ....gdje ces porediti duska i antica ? isto da poredis divjaka i mladica
- Principatus
- Kontakt:
@Virtual
Nisam znao za tu izjavu, onda naravno i on otpada.
Nisam znao za tu izjavu, onda naravno i on otpada.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Antić odbio da preuzme reprezentaciju BiH!
Srpski fudbalski stručnjak Radomir Antić odbio je da preuzme selekciju Bosne i Hercegovine. Popularni "zmajevi" su od ponedeljka bez selektora pošto je otkaz dobio Safet Sušić zbog loših rezultata u kvalifikacijama za EP 2016. godine. Mediji u Sarajevu navode da je Antić imao kontakte sa FS BiH od završetka SP u Brazilu gde su izabranici Safeta Sušića eliminisani posle prve faze takmičenja. Srbin je odbio da preuzme BiH po završetku Mundijala, a Sušić je onda produžio ugovor. Međutim, Sušić je posle loših rezultata u kvalifikacijama za EP 2016. smenjen, a FS BiH je ponovo kontaktirao Antića, koji je rekao da nije zainteresovan da vodi "zmajeve". Antić (65) je bio trener Saragose, Reala, Ovijeda, Atletika, Barselone, Selte, selekcije Srbije i Šandonga, a trenutno je bez angažmana. Kao najozbiljniji kandidati za novog selektora BiH pominju se Robert Prosinečki, Mehmed Baždarević i Vahid Halilhodžić.
Srpski fudbalski stručnjak Radomir Antić odbio je da preuzme selekciju Bosne i Hercegovine. Popularni "zmajevi" su od ponedeljka bez selektora pošto je otkaz dobio Safet Sušić zbog loših rezultata u kvalifikacijama za EP 2016. godine. Mediji u Sarajevu navode da je Antić imao kontakte sa FS BiH od završetka SP u Brazilu gde su izabranici Safeta Sušića eliminisani posle prve faze takmičenja. Srbin je odbio da preuzme BiH po završetku Mundijala, a Sušić je onda produžio ugovor. Međutim, Sušić je posle loših rezultata u kvalifikacijama za EP 2016. smenjen, a FS BiH je ponovo kontaktirao Antića, koji je rekao da nije zainteresovan da vodi "zmajeve". Antić (65) je bio trener Saragose, Reala, Ovijeda, Atletika, Barselone, Selte, selekcije Srbije i Šandonga, a trenutno je bez angažmana. Kao najozbiljniji kandidati za novog selektora BiH pominju se Robert Prosinečki, Mehmed Baždarević i Vahid Halilhodžić.
mislim da bi bazdarevic bio katastrofa. previse je paralela izmedju njega i susica. obojica bili dobri igraci, kasnije propali kao treneri, obojica "francuzi". instinkt mi govori da ga treba zaobici
Evo ga:samo_lijevo je napisao/la:http://ba.****/a9128/Sport-Klub/N ... nalin.html
nadam se da ce biti i video postavljen,pa da se pogleda emisija.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 34 gosta.