Šteta što je Randle povrijeđen

Kobe je GOAT, kome to nije jasno nek' se rani.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ne blasfemiši, cc.Balon je napisao/la:pobjeda. Kobe zamalo zajebao cijelu utakmicu na kraju onim forsiranjem i nepostojecoj odbrani, pogotovo kod zadnjeg suta, sreca pa je na liniji za tri poena ostao potpuno sam onaj Pero a ne Korver
malo bolje smo danas izgledali nego u prethodnim utakmicama ali daleko je ovo jos od dobre kosarke, daleko...
Vjerovatno Dirk neće igrati, pa postoji šansa i za treću uzastopnu pobjedu.amerosm je napisao/la:Svaka cast igracima na sinocnjoj pobjedi, iako je malo ko u istu vjerovao...
Lijepo je vidjeti da u dvije uzastopne utakmice nismo primili preko 120 poena. Vidjecemo kako ce to sutra izgledati protiv Dallasa koji ove sezone igra fantasticno.
Niko nikad i niko nece biti igrac kao Air. Sto se toga tice to je to. Sto se tice odredjenih simpatija tu mi je, sto se tice strane kosarke, Kobe na prvom mjestu.Celikovac je napisao/la:U mojim ocima Kobe nikad nece biti veci od Aira, nece to vjerovatno biti nijedan vanjski igrac...ono je neponovljivo. Medjutim, ovi rekordi su mi izuzetno dragi zbog cinjenice da 19 godina pisa po retardiranim hejterima sirom zemaljske kugle.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.