FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

koalem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la koalem » 19 nov 2014, 00:42

lafomamone je napisao/la:Jos upariti Misketa i Stojceva buahahahah :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
pa to ce valcer i tango da bude na terenu, samo Cimi ima da se ushere trceci za obojicu :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Dovescemo kakvog crnju da ga ganja :urnebes:
4.10.2009.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 nov 2014, 00:44

muhamedkonjic je napisao/la: @Ajax i ja isto :thumbup: Pratim ga od ona vremena kada je igrao za Sporting i Blackburn kada je rasturao :thumbup: Znam da trenutno igra u Grckoj.
Ja se sjecam za Partizan kad je igrao bio je bas ono radilica kao Besic i jako kvalitetan isao je na svaku loptu. Malo je pao sada sam jos uvijek je solidan. Ima 44 nastupa za Crnu Goru i jos nesto za SCG.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 nov 2014, 00:46

lafomamone je napisao/la:Jos upariti Misketa i Stojceva buahahahah :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
pa to ce valcer i tango da bude na terenu, samo Cimi ima da se ushere trceci za obojicu :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Radovac klupa :nene: :nene: :nene: :nene: :nene:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 19 nov 2014, 00:48

Dobro ga se sjecam iz Partizana, mislio sam da ce puno vecu karijeru napraviti.
U ono vrijeme, jedan od najboljih mladih igraca Evrope.

Kakav je sad, iskreno nisam imao pojma niti gdje igra zadnjih par sezona :D
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 19 nov 2014, 00:49

Ajax je napisao/la:
Ja se sjecam za Partizan kad je igrao bio je bas ono radilica kao Besic i jako kvalitetan isao je na svaku loptu. Malo je pao sada sam jos uvijek je solidan. Ima 44 nastupa za Crnu Goru i jos nesto za SCG.

Ja sam ga uvijek gledao kao vise ofanzivni igrac ali posto sto ti kazes da je u isto vremenu radilica mogao bi se upariti sa Cimirotem na sredinu onda Miske ipsred koji trio covjece :D Znam da je imao dosta problema poslije ali iako je sada solidan on je Messi za nasu PLBIH :thumbup: Standardni je reprezentivac Crne Gore igrao od pocetka protiv Svedske na CM poziciju gledao sam citavu utakmicu i ovaj igrac je ono sto bi mi na forumu nazvali " kapitalac" i to zesciii :thumbup: :thumbup: :bow: :bow: Samo bi Radovac onda ispastao nazalost....

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 19 nov 2014, 00:53

simon ima ugovor do 2016 i mislim da nema sanse da dajemo lovu za igraaca od 27 godina. Jedino ako moze raskinuti ugovor jer se zna da u grckoj osim u dva - tri kluba, nema plata redovnih...

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 nov 2014, 00:53

Ajax je napisao/la:
Radovac klupa :nene: :nene: :nene: :nene: :nene:
Ma nema sanse, prije ce biti prodaja nekoga 100%, a i vakat je :thumbup:
mora da cemo nekoga masno tusnuti :opaopa:

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 19 nov 2014, 00:55

Tek sad odgledah ovaj Mehin intervju za Face ... koji je to gospodin čovjek i kako jasan i precizan vokabular posjeduje ... :salut:
Jednostavno je nemoguće da čovjek koji ovako odgovara na pitanja ne bude stručan u svom poslu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 nov 2014, 00:56

muhamedkonjic je napisao/la: Ja sam ga uvijek gledao kao vise ofanzivni igrac ali posto sto ti kazes da je u isto vremenu radilica mogao bi se upariti sa Cimirotem na sredinu onda Miske ipsred koji trio covjece.
Onaj igrac iz Partizana je bio ofanzivan samo pored toga je bio jos jako dobar defanzivno skoro neprelazan i ogromno je pretrcao. Napadao je po krilima. Neznam dali je imao kakvu vecu povredu jer vec tada je bio po kvalitetu igrac za Englesku prvu ligu i to sa 20 godina.
lafomamone je napisao/la: Ma nema sanse, prije ce biti prodaja nekoga 100%, a i vakat je :thumbup:
mora da cemo nekoga masno tusnuti :opaopa:
Ako stvarno potpise Vukcevic onda bi mozda trebalo prodati Cimija. Vjerovatno je to taj plan.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 19 nov 2014, 00:59

Benko je napisao/la:simon ima ugovor do 2016 i mislim da nema sanse da dajemo lovu za igraaca od 27 godina. Jedino ako moze raskinuti ugovor jer se zna da u grckoj osim u dva - tri kluba, nema plata redovnih...
Vukcevic je isto tako dosta problematican igrac,istjerali su ga iz Sportinga i Blackburna i od tada je mijenjao dosta klubova mozda da su Grci raskinuli sa njim zbog nekih problema ili kako sto ti kazes da je slucaj " Hajrovic " da moze otici kao free agent zbog nesiplacenih plata ali momak je extra igrac! :thumbup: Uglavnom saznat ce se, neocekujem njegov potpis ali ako dodje on i Miske to ce stvarno biti nerealno :pray: :pray: :bow: :bow:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 nov 2014, 01:01

muhamedkonjic je napisao/la: Vukcevic je isto tako dosta problematican igrac,istjerali su ga iz Sportinga i Blackburna i od tada je mijenjao dosta klubova mozda da su Grci raskinuli sa njim zbog nekih problema ili kako sto ti kazes da je slucaj " Hajrovic "
Temparamentan je kao Besic nije mlak kao Hajrovic. Takav treba jedan u sredini terena da se malo potuce i razgrne :D :D

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 19 nov 2014, 01:01

AlanSmith14 je napisao/la:Tek sad odgledah ovaj Mehin intervju za Face ... koji je to gospodin čovjek i kako jasan i precizan vokabular posjeduje ... :salut:
Jednostavno je nemoguće da čovjek koji ovako odgovara na pitanja ne bude stručan u svom poslu.
Ma Meho je gospodin na ponos FK Sarajevu, Mostaru i cijeloj BiH.
Za njega niko ne moze reci niti jednu ruznu rijec. Kao sto pominju u ovom interviju cak su mu i navijaci Zrinskog uputili pljesak na utakmici protiv nas i svaka im cast na tome.

Uporedite samo njega i Uscuplica :?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 19 nov 2014, 01:04

Čitam 15 puta sve ispočetka gledam sliku s misketom i placem hvala ti bože na ovome samo kad pomislim da su pregovarali sa čovjekom koji je bio najbolji asistent bundes lige... Amidza swagger! 8-)8-)8-)
Zadnja izmjena: odmazda, dana/u 19 nov 2014, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 19 nov 2014, 01:04

Ajax je napisao/la:
Temparamentan je kao Besic nije mlak kao Hajrovic. Takav treba jedan u sredini terena da se malo potuce i razgrne :D :D
Upravu si brate treba jedan takav na sredini fali nam takav jedan igrac. U vezi Hjarovica mislio sam vise ono sto se dogodilo oko ugovora :D Njegov temparament je slican Besicu sto ti kazes a uz to je tehnicar kao Miske :thumbup: Kao sto si prije napisao mozda da se sprema prodaja Cimirota pa zato se krenulo po Vukcevica uglavnom ako se sprema Vuk i Miske onda je to neka debela cifra za Cimija :D

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 19 nov 2014, 01:06

http://www.transfermarkt.com/emery-bayi ... ler/177598" onclick="window.open(this.href);return false;

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 19 nov 2014, 01:06

Ajax je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:slika

Klupa:

1. Bandovic
2. Baric
3. Dupovac ???
4. Stojcev
5. Duljevic
6. Bilbija
7. Bekic
8: Radovac

9. Kostic
10. Mitrevski
11. Puric
12. Protić
13. Kouadio
14. Kovacevic
15. Okic

16. Todorovic

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
LIGA PRVAKA :D :D :D :D :D

Auu ovakva ekipa bi bila #1 na balkanu i kad bi dosao Miske i svi nabrojani 100% LP, ako nista LE :D

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 19 nov 2014, 01:07

muhamedkonjic je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Upravu si brate treba jedan takav na sredini fali nam takav jedan igrac. U vezi Hjarovica mislio sam vise ono sto se dogodilo oko ugovora :D Njegov temparament je slican Besicu sto ti kazes a uz to je tehnicar kao Miske :thumbup: Kao sto si prije napisao mozda da se sprema prodaja Cimirota pa zato se krenulo po Vukcevica uglavnom ako se sprema Vuk i Miske onda je to neka debela cifra za Cimija :D
Takoooooo je lave mislim takodje da cimi ide i mislim da ćemo okrenut dobre pare za njega nije vise djabe... Nema djabe ni u stare babe samo kod ade!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 nov 2014, 01:11

slika
da se razumijemo, ova ekipa nikada nece moci niti smije igrati skupa, pa osim Cimirota i Tatomirovica niko ziv ovdje ne bi potrcao posteno :crazy:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 19 nov 2014, 01:11

muhamedkonjic@ imas PP :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 nov 2014, 01:13

Posalji i meni :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, hotonjskimaher i 29 gostiju.