Dovescemo kakvog crnju da ga ganjalafomamone je napisao/la:Jos upariti Misketa i Stojceva buahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa to ce valcer i tango da bude na terenu, samo Cimi ima da se ushere trceci za obojicu![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dovescemo kakvog crnju da ga ganjalafomamone je napisao/la:Jos upariti Misketa i Stojceva buahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa to ce valcer i tango da bude na terenu, samo Cimi ima da se ushere trceci za obojicu![]()
![]()
Ja se sjecam za Partizan kad je igrao bio je bas ono radilica kao Besic i jako kvalitetan isao je na svaku loptu. Malo je pao sada sam jos uvijek je solidan. Ima 44 nastupa za Crnu Goru i jos nesto za SCG.muhamedkonjic je napisao/la: @Ajax i ja istoPratim ga od ona vremena kada je igrao za Sporting i Blackburn kada je rasturao
Znam da trenutno igra u Grckoj.
Radovac klupalafomamone je napisao/la:Jos upariti Misketa i Stojceva buahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajax je napisao/la:
Ja se sjecam za Partizan kad je igrao bio je bas ono radilica kao Besic i jako kvalitetan isao je na svaku loptu. Malo je pao sada sam jos uvijek je solidan. Ima 44 nastupa za Crnu Goru i jos nesto za SCG.
Ma nema sanse, prije ce biti prodaja nekoga 100%, a i vakat jeAjax je napisao/la:Radovac klupalafomamone je napisao/la:Jos upariti Misketa i Stojceva buahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Onaj igrac iz Partizana je bio ofanzivan samo pored toga je bio jos jako dobar defanzivno skoro neprelazan i ogromno je pretrcao. Napadao je po krilima. Neznam dali je imao kakvu vecu povredu jer vec tada je bio po kvalitetu igrac za Englesku prvu ligu i to sa 20 godina.muhamedkonjic je napisao/la: Ja sam ga uvijek gledao kao vise ofanzivni igrac ali posto sto ti kazes da je u isto vremenu radilica mogao bi se upariti sa Cimirotem na sredinu onda Miske ipsred koji trio covjece.
Ako stvarno potpise Vukcevic onda bi mozda trebalo prodati Cimija. Vjerovatno je to taj plan.lafomamone je napisao/la: Ma nema sanse, prije ce biti prodaja nekoga 100%, a i vakat je![]()
mora da cemo nekoga masno tusnuti
Vukcevic je isto tako dosta problematican igrac,istjerali su ga iz Sportinga i Blackburna i od tada je mijenjao dosta klubova mozda da su Grci raskinuli sa njim zbog nekih problema ili kako sto ti kazes da je slucaj " Hajrovic " da moze otici kao free agent zbog nesiplacenih plata ali momak je extra igrac!Benko je napisao/la:simon ima ugovor do 2016 i mislim da nema sanse da dajemo lovu za igraaca od 27 godina. Jedino ako moze raskinuti ugovor jer se zna da u grckoj osim u dva - tri kluba, nema plata redovnih...
Temparamentan je kao Besic nije mlak kao Hajrovic. Takav treba jedan u sredini terena da se malo potuce i razgrnemuhamedkonjic je napisao/la: Vukcevic je isto tako dosta problematican igrac,istjerali su ga iz Sportinga i Blackburna i od tada je mijenjao dosta klubova mozda da su Grci raskinuli sa njim zbog nekih problema ili kako sto ti kazes da je slucaj " Hajrovic "
Ma Meho je gospodin na ponos FK Sarajevu, Mostaru i cijeloj BiH.AlanSmith14 je napisao/la:Tek sad odgledah ovaj Mehin intervju za Face ... koji je to gospodin čovjek i kako jasan i precizan vokabular posjeduje ...![]()
Jednostavno je nemoguće da čovjek koji ovako odgovara na pitanja ne bude stručan u svom poslu.
Upravu si brate treba jedan takav na sredini fali nam takav jedan igrac. U vezi Hjarovica mislio sam vise ono sto se dogodilo oko ugovoraAjax je napisao/la:
Temparamentan je kao Besic nije mlak kao Hajrovic. Takav treba jedan u sredini terena da se malo potuce i razgrne![]()
Ajax je napisao/la:LIGA PRVAKAaS_Roma je napisao/la:
Klupa:
1. Bandovic
2. Baric
3. Dupovac ???
4. Stojcev
5. Duljevic
6. Bilbija
7. Bekic
8: Radovac
9. Kostic
10. Mitrevski
11. Puric
12. Protić
13. Kouadio
14. Kovacevic
15. Okic
16. Todorovic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takoooooo je lave mislim takodje da cimi ide i mislim da ćemo okrenut dobre pare za njega nije vise djabe... Nema djabe ni u stare babe samo kod ade!muhamedkonjic je napisao/la:Upravu si brate treba jedan takav na sredini fali nam takav jedan igrac. U vezi Hjarovica mislio sam vise ono sto se dogodilo oko ugovoraAjax je napisao/la:
Temparamentan je kao Besic nije mlak kao Hajrovic. Takav treba jedan u sredini terena da se malo potuce i razgrne![]()
Njegov temparament je slican Besicu sto ti kazes a uz to je tehnicar kao Miske
Kao sto si prije napisao mozda da se sprema prodaja Cimirota pa zato se krenulo po Vukcevica uglavnom ako se sprema Vuk i Miske onda je to neka debela cifra za Cimija
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, epidemija, Haksss, mosarajvosa83, N3R3D, napoleon72 i 51 gost.