Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
@Ajax i ja isto Pratim ga od ona vremena kada je igrao za Sporting i Blackburn kada je rasturao Znam da trenutno igra u Grckoj. Neznam kakva mu je forma sada ali to je vrhunski evropski igrac a la Miske ljudi mozda cak i bolji koja je ovo igracina ali on i Misimovic igraju istu poziciju pa neznam kako ce to izgledati samo ako obadva potpisu.
Za one koji ga nikada nisu gledali : " onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 19 nov 2014, 00:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Aragon je napisao/la:Mozda me mnogi sad napadnu, ali ja Saida u ovoj situaciji ne zelim nazad.
NIti jednog drugog bivseg igraca.
Brae to je Said...
Ma volim ga i ja ko brata, ali daj Boze da ista vise ima od njega. Preteske dvije povrede su iza njega.
Od zadnjih 6,7 godina, on je mozda dvije prave sezone sastavio.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ma igra sve ofanzivne pozicije. Desno krilo, centralni vezni. Ja sam ga gledao i prije 7,8 godina kada je igrao za Partizan i sjecam se da je bio jedan od njihovih najborbenijih i najboljih igraca tada. Tada je igrao vise krilo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 nov 2014, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
lafomamone je napisao/la:Jos upariti Misketa i Stojceva buahahahah
pa to ce valcer i tango da bude na terenu, samo Cimi ima da se ushere trceci za obojicu
U takvoj situaciji, realno Milos ispada iz prvih 11.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"