LIGA PRVAKAaS_Roma je napisao/la:
Klupa:
1. Bandovic
2. Baric
3. Dupovac ???
4. Stojcev
5. Duljevic
6. Bilbija
7. Bekic
8: Radovac
9. Kostic
10. Mitrevski
11. Puric
12. Protić
13. Kouadio
14. Kovacevic
15. Okic
16. Todorovic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
LIGA PRVAKAaS_Roma je napisao/la:
Klupa:
1. Bandovic
2. Baric
3. Dupovac ???
4. Stojcev
5. Duljevic
6. Bilbija
7. Bekic
8: Radovac
9. Kostic
10. Mitrevski
11. Puric
12. Protić
13. Kouadio
14. Kovacevic
15. Okic
16. Todorovic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gledao sam ga vise putamuhamedkonjic je napisao/la: Simon Vukcevic
Nije viidim po praznom tanjiru pred Misketom.lafomamone je napisao/la:
Bog te j... je li ovo fotomontaza ili fakat
Koji bi haos tek onda bio kad bi svi potpisaliaS_Roma je napisao/la:mi smo i sa 50 % mogucih pojacanja prezadovoljni , samo da hoce trica iz tuzle leci i da molimo Boga da potpisu
Koju poziciju igra?Ajax je napisao/la:Gledao sam ga vise putamuhamedkonjic je napisao/la: Simon Vukcevic![]()
Jako borben igrac.
Brae to je Said...Aragon je napisao/la:Mozda me mnogi sad napadnu, ali ja Saida u ovoj situaciji ne zelim nazad.
NIti jednog drugog bivseg igraca.
Po transfermarketu glavna pozicija je desni vezni, a moze igrati centralnog i lijevogcobefks je napisao/la:Koju poziciju igra?Ajax je napisao/la:Gledao sam ga vise putamuhamedkonjic je napisao/la: Simon Vukcevic![]()
Jako borben igrac.
@Ajax i ja istoAjax je napisao/la:Gledao sam ga vise putamuhamedkonjic je napisao/la: Simon Vukcevic![]()
Jako borben igrac.
Ma volim ga i ja ko brata, ali daj Boze da ista vise ima od njega. Preteske dvije povrede su iza njega.Sarajlijc@ je napisao/la:Brae to je Said...Aragon je napisao/la:Mozda me mnogi sad napadnu, ali ja Saida u ovoj situaciji ne zelim nazad.
NIti jednog drugog bivseg igraca.
Ma igra sve ofanzivne pozicije. Desno krilo, centralni vezni. Ja sam ga gledao i prije 7,8 godina kada je igrao za Partizan i sjecam se da je bio jedan od njihovih najborbenijih i najboljih igraca tada. Tada je igrao vise krilo.cobefks je napisao/la: Koju poziciju igra?
U takvoj situaciji, realno Milos ispada iz prvih 11.lafomamone je napisao/la:Jos upariti Misketa i Stojceva buahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa to ce valcer i tango da bude na terenu, samo Cimi ima da se ushere trceci za obojicu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, epidemija, Haksss, mosarajvosa83, N3R3D, napoleon72 i 45 gostiju.