Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Svi nam igrači igraju večeras, što nije nimalo loše, jedino Čile sutra, tj večeras poslije ponoći u 01:00 al njima je to svejedno tamo u po' dana 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kako svi kada nema ni Velsa a ni Ceske veceras?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Mikel Arteta set to return for Arsenal vs Man U. Koscielny out for Man U. Olivier Giroud likely to feature at WBA. (Telegraph)
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ubleha. Sve je adute potrosio i sad su mu Messi i Ronaldo slamka spasa kako bi nekom ostao interesantan. Inace, njegove izjave vise nikom nisu interesantne. Komentarise kao sto i radi, znaci veoma lose.BigBigBang je napisao/la:http://www.sportklub.rs/venger-tvrdi-go ... isu-mesija
E pogledajte vi cime se ova francuska spodoba bavi![]()
Nama igra raspad sistema, Anderleht nas umalo okrenu sa 3-0 a on o Messiju i Ronaldu
![]()
![]()
„Kada Mesi vidi da Ronaldo postiže toliki broj golova, to će uticati na njegov moral. Mislim da će buiti nesrećan zbog toga. Mislim da on igra na pogrešnoj poziciji“, rekao je Venger.
A njegova prava pozicija je defanzivni vezni![]()
Citam jos jednu glupost. Wenger bio prisiljen da se rukuje sa Mourinhom.
**** ti zivot, bokseri, karatasi i svi ostali koji se tuku, malte ne ubijaju, poslije borbe pruze jedan drugom ruku. Wenger fol faca, sjedi za 10 miliona i fol nece da se rukuje.
Kako mi iz dana u dan postaje sve odvratniji i odvratniji... Mozda ga i mrzim.
Mogao se oprostiti kao gospodin, da svi zale sto je otisao, ali ovako ce svi jedva cekati da ode.
zar vels igra još utakmica ???Gunner4 je napisao/la:Kako svi kada nema ni Velsa a ni Ceske veceras?
Nijedan nam se igrač nije povrijedio zasad

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Danny je imao nekih manjih problema sa mišićem, valjda će biti sve uredu snjim.topnik1 je napisao/la:zar vels igra još utakmica ???Gunner4 je napisao/la:Kako svi kada nema ni Velsa a ni Ceske veceras?
Nijedan nam se igrač nije povrijedio zasad![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovi naši bi tražili još.''Moja karijera u Arsenalu je tekla sve uspješnije sve dok se nisam zamjerio Vieri. Igrao sam protiv Fulhama na Highburyju i sjećam se da sam primio loptu od Bergkampa, prošao lako golmana, i nekako poslao loptu pored gola u zadnjem minutu. To se desilo samo zbog toga što mi je sunce zasmetalo. Nije bila moja greška! Kakogod, Viera je gledao u mene, i znao sam da sam u problemu. Kasnije, na tuširanju, napao me verbalno, i ja sam jednostavno pukao. Znam da nisam trebao, ali nazvao sam ga '‘seronja sa vitkim udom.'’
Gledao me je sa njegovim udubljenim očima. Onda…
BAM!
Udario me je njegovim penisom preko čitavog lica. Samo jednom, ali me to odguralo nekoliko koraka unazad. Kao da sam udaren mokrim lososom. Niko od igrača nije mogao da vjeruje u to šta su upravo vidjeli. Možete li da zamislite kako je sramotno biti udaren po licu sa 14 inča dugim svinjećim mačom pred saigračima? Najgori trenutak u mom životu. Niko nije ništa progovarao, za ono što se činilo kao vječnost sve dok Ashley Cole nije zapitao: ''je li moj red?'' Znao sam da je trenutak da odem. Kada je Wenger saznao šta se desilo rekao mu je da baci pet i da je zato kapiten. PUF! ''Pogledaj tu stvar!''
-Nicolas Anelka u svojoj autobiofgrafiji.
-
- Kontakt:
najjaci dioZnao sam da je trenutak da odem. Kada je Wenger saznao šta se desilo rekao mu je da baci pet i da je zato kapiten. PUF! ''Pogledaj tu stvar!''

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kako bi Giroudu oke zasijale u toj sitaciji. 
A znaci Wenger tako bira kapitene? Ko ima veci i koji je najveci ploditelj novi kapiten. Inace Arteta 5 djece.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

A znaci Wenger tako bira kapitene? Ko ima veci i koji je najveci ploditelj novi kapiten. Inace Arteta 5 djece.

14 inča je 35.5 cm..
Pa kako je taj igrao fudbal onda a nije se saplitao od njeg.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Re: $: Arsenal
Prebacivao preko ledja, glumio benzinsku pumpu.gaston je napisao/la:14 inča je 35.5 cm..
95-caGunner4 je napisao/la:Prebacivao preko ledja, glumio benzinsku pumpu.gaston je napisao/la:14 inča je 35.5 cm..

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Lik je yebena masina,anell je napisao/la:[youtube][/youtube]
Malo slabiji od Sanoga ali tu je to

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
"I thought, I’m going buy a solid defensive midfielder for that."
Wojciech Szczesny was showing a Polish journalist around his house, and whilst doing so decided to show him a bit of FIFA 15.
In the game, Szczesny sells himself to Manchester United for £18.5 million, saying "I thought, I’m going buy a solid defensive midfielder for that."
He may have his moments in goal where he gets a rush of blood to the head and gives us a fright, but when it comes to managing in FIFA 15 it looks like he's got his priorities straight - not to mention the fact he bought Zlatan Ibrahimovic (a player Wenger was that close to getting, but couldn't seal).
Seriously though, Get. Us. A. CDM
S.H
ybo mayku
FIFA je toliko realna da ne mozes dovesti defanzivnog veznog u Arsenal. 

Ne moze,kada uneses pretrage u potrazi za DM u rezultatima dobijes samo ofanzvine vezne i krilne igrace,visine do 170cm i tezine do 65 kg,.No ako se malo bolje zagledas primjetit ces na dnu liste Kim Kalstroma i opciju "loan"Gunner4 je napisao/la: FIFA je toliko realna da ne mozes dovesti defanzivnog veznog u Arsenal.

Piše se da ste se dogovorili sa Čechom 

Koji ce nam on krasni?gaston je napisao/la:Piše se da ste se dogovorili sa Čechom

Chelsea prihvatio ponudu Arsenala od 7 miliona funti za Cecha, prvog januara naredne godine transfer ce zvanicno biti objavljen!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.