FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi smo na tim krilnim pozicijama dobro pokriveni i zaista mislim da je Stevanović višak.
Said, golman, stoper i naravno ako bude Doktor tu. Ovo bi po meni bilo super odrađen prelazni rok. E sad što se tiče odlazaka (prodaja) oni bi, ukoliko ih bude, otvarali mjesto nekom drugom.
Said, golman, stoper i naravno ako bude Doktor tu. Ovo bi po meni bilo super odrađen prelazni rok. E sad što se tiče odlazaka (prodaja) oni bi, ukoliko ih bude, otvarali mjesto nekom drugom.
Ja bi prije Saida nego Misketa ... jbg...
Al u ekipi mora igrati Okic, i Stevanovic na krilima, Benko u vrhu, vezni Cimi, Miske, Radovac. Dulja na klupi, Bilbija, Velkoski, hojjj :/
Al u ekipi mora igrati Okic, i Stevanovic na krilima, Benko u vrhu, vezni Cimi, Miske, Radovac. Dulja na klupi, Bilbija, Velkoski, hojjj :/
Al ima jos jedno ime potajno sa kojim ce se pregovarati
Spava li vam se ?
Crnogorac je

Spava li vam se ?

Crnogorac je

Ma, idi ba....aS_Roma je napisao/la:Al ima jos jedno ime potajno sa kojim ce se pregovarati![]()
Spava li vam se ?![]()
![]()
Crnogorac je
Ja moram sutra na posao

damir ,damireaS_Roma je napisao/la:Al ima jos jedno ime potajno sa kojim ce se pregovarati![]()
Spava li vam se ?![]()
![]()
Crnogorac je

@mirzatele najjači lik na forumu, zna on zašto

nema viška. biće i odlazakahilmo je napisao/la:Mi smo na tim krilnim pozicijama dobro pokriveni i zaista mislim da je Stevanović višak.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Kako je krenulo veceras to je JoveticaS_Roma je napisao/la:Al ima jos jedno ime potajno sa kojim ce se pregovarati![]()
Spava li vam se ?![]()
![]()
Crnogorac je

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Stvarno Sarajevo je izgubilo kompas dovode se za fine pare neka propala velika imena poput Benke i igrači na zalasku karijere tipa Misimović ili mačak u vreći tipa Said Husejnović Miroslav Stevanović
A kreno sma ispit da spremam prije 2 sata, Boze dragi sta mi radite 

-
- Kontakt:
Simon VukcevicaS_Roma je napisao/la:Al ima jos jedno ime potajno sa kojim ce se pregovarati![]()
Spava li vam se ?![]()
![]()
Crnogorac je

Odlazaka na način na koji sam ja apostrofirao ili..VanBasten je napisao/la:nema viška. biće i odlazakahilmo je napisao/la:Mi smo na tim krilnim pozicijama dobro pokriveni i zaista mislim da je Stevanović višak.
Znam da Todoru ističe ugovor, Faretu također.

****.š ovo, n ije interesantno više

muhamedkonjic je napisao/la:Simon VukcevicaS_Roma je napisao/la:Al ima jos jedno ime potajno sa kojim ce se pregovarati![]()
Spava li vam se ?![]()
![]()
Crnogorac je

-
- Kontakt:
Jeste bogami slazem seBenko je napisao/la:
@mirzatele najjači lik na forumu, zna on zašto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kada bi vecina navedenih došli ja bi na Hasetu dočekivao sve naredne utakmice
. Ali i polovica od navedenih neka dođe ja prezadovoljan. Počela nam uprava raditi posao, a još Slobodu nismo klepili po ušima 

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
aS_Roma je napisao/la:muhamedkonjic je napisao/la:Simon VukcevicaS_Roma je napisao/la:Al ima jos jedno ime potajno sa kojim ce se pregovarati![]()
Spava li vam se ?![]()
![]()
Crnogorac je![]()
Nemoj se zajebavati stvarno cu dobit srcani ako je ovo istina, pa Borjan,Steva,Miske i Vuk

mi smo i sa 50 % mogucih pojacanja prezadovoljni , samo da hoce trica iz tuzle leci i da molimo Boga da potpisu 

Trenutno korisnika/ca: HariTz, tajsamja, Tatamata1946 i 23 gosta.