Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Kad vidim kakav je Amar pitarima ostavio pustoš u mozgovima i koje traume i komplekse ne mogu a da se ne složim sa mnogima koji kažu da bi napravio čuda u reprezentaciji sa Džekom , Štiličem i ostalim. Čovjek je stvarno kapacitet trebače im najmanje još 20 godina da se oporave a do tad če se rasformirat ko kk bosna
-
- Kontakt:
Sead Sušić bi bio najadekvatnija zamjena u ovom trenutku,iako nista protiv ne bih imao da vrate Safeta ponovo. Ipak nas je on uvalio u ova ****,red bi bio da nas i izvadi iz njih. 
Potpis : brat od calcia

Potpis : brat od calcia
-
- Kontakt:
O ti navijaču zelezničara iz Buča Potoka, hebe te malo ć i čbojamora je napisao/la:Kad vidim kakav je Amar pitarima ostavio pustoš u mozgovima i koje traume i komplekse ne mogu a da se ne složim sa mnogima koji kažu da bi napravio čuda u reprezentaciji sa Džekom , Štiličem i ostalim. Čovjek je stvarno kapacitet trebače im najmanje još 20 godina da se oporave a do tad če se rasformirat ko kk bosna

FKs je buducnost strumfiču, ono sto je Apple bio 80-tih to je FKS u nasem fudbalu danas

dok vi jos uvijek berete kupine pored pruge, vozovi prolaze

Zadnja izmjena: lafomamone, dana/u 19 nov 2014, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To ti Ćiru pitaj, ja samo prenosim šta je on kazao.Ajax je napisao/la:Bilic sada rastura bez "zutog" u Besiktasu a gdje je Prosinecki ??DukeOfWellington je napisao/la:Ćiro veli da je Prosinečki kao Bilićev pomoćnik vukao konce i da je on najzaslužniji za Bilićev uspjeh.
Papak ako nisi znao prave Sarajlije su uvijek miješale č i ć što ti očito nisi il ti otac nijelafomamone je napisao/la:O ti navijaču zelezničara iz Buča Potoka, hebe te malo ć i čbojamora je napisao/la:Kad vidim kakav je Amar pitarima ostavio pustoš u mozgovima i koje traume i komplekse ne mogu a da se ne složim sa mnogima koji kažu da bi napravio čuda u reprezentaciji sa Džekom , Štiličem i ostalim. Čovjek je stvarno kapacitet trebače im najmanje još 20 godina da se oporave a do tad če se rasformirat ko kk bosna

LIMENI za trenera

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 nov 2014, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ova tema konkuriše za najgluplju temu na forumu 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ajax druze ne ljuti se al ti prijedlozi sa 2 selektora, Ćiro i Barba i bilo ko drugi su smjesni,zaboravi to
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 19 nov 2014, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kakav Ćiro, ovo je trener svih trenera.Ajax je napisao/la:
![]()
[youtube][/youtube]
"Prođi ga, ne inetersuje me.... prođi i njega!"

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Sta kazu roditelji kada te uciteljica ruzila da si duduk i da te hebe izgovor...ne sekiraj se sine mi prave sarajlije smo vazda brkali ć i č...Papak ako nisi znao prave Sarajlije su uvijek miješale č i ć što ti očito nisi il ti otac nije

Stumfiču stumfiču, nije ćudo sto navijas za zeleznićar

Ne brukaj se, neka ti LSD to lektorise, on je najpametniji u vas

Zadnja izmjena: lafomamone, dana/u 19 nov 2014, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseMourinho
- Kontakt:
ne znam sto se raspravljate na lafosarajlijom, svako zna kakvo je stanje i da nikad nije bio problem hodat carsijom sa salom ili duksom zelje, mislim glupost sad ispade nema zeljovaca u starom gradu
vidi se da nisi odavde 
ovi sto spominju buvaca i primorca nema sanse da bi oni ostavili trenutne poslove rad repke, takodzer bajevic je izricito reko ne, kek isto nije opcija covjek ima poso, magati hitzfeldi i sl. je nebuloza cak i spomenuti...
zna se ko su kandidati njih 4-5 samo je sad na savezu i njima s kim ce se dogovorit i izabrat ga

ovi sto spominju buvaca i primorca nema sanse da bi oni ostavili trenutne poslove rad repke, takodzer bajevic je izricito reko ne, kek isto nije opcija covjek ima poso, magati hitzfeldi i sl. je nebuloza cak i spomenuti...
zna se ko su kandidati njih 4-5 samo je sad na savezu i njima s kim ce se dogovorit i izabrat ga

- plavipatriota
- Kontakt:
vidim spominjete prosinečkog, prvo čuo sam da je kockar, a dalje, 313 reklama je snimio, znači frajer za pare bi i lizo always uloške.. njemu daš 10 milja i on kvržića na gol stavi mjesto asmira.. takav osjećaj imam..
i sergej igrao poker i kockao se, al bar je patriota čovjek, nešto imam osjećaj da bi ga moral i čast spriječila u tome da gledamo nove hadžiće i kvržiće..
i sergej igrao poker i kockao se, al bar je patriota čovjek, nešto imam osjećaj da bi ga moral i čast spriječila u tome da gledamo nove hadžiće i kvržiće..
-
- Kontakt:
Niko ne kaze da nema, samo ih nikada niko nije vidio, traju onoliko dugo koliko je potrebno lokalnom radaru da ih detektujene znam sto se raspravljate na lafosarajlijom, svako zna kakvo je stanje i da nikad nije bio problem hodat carsijom sa salom ili duksom zelje, mislim glupost sad ispade nema zeljovaca u starom gradu![]()
![]()
vidi se da nisi odavde

Pa dobro i ja sam rekao da Barbarez nebi bio pomocnik nikome osim mozda Ciri za tih 6 utakmica. Jer poslje bi mogao da bude on selektor. A mozda grijesim **** ga ko ce ga znati. Jer i ja bi volio da nekad Barbarez bude selektor samo direktno sada nema sanse to znas i ti. Ili da par godina vodi klubove ili mlade selekcije. Ovo sa 6 utakmica bi mu bio najbrzi put a jos bi i naucio stosta od Cire.mirzatele je napisao/la:Ajax druze ne ljuti se al ti prijedlozi sa 2 selektora, Ćiro i Barba i bilo ko drugi su smjesni,zaboravi to
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 nov 2014, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Pojedinci unistise temu
De se malo suzdrzite od fkt odvratne diskusije,imate temu derbija pa kenjajte do ujutru.
Moj stav oko izbora selektora se nece promjeniti do samog izbora.Vaha je apsolutno najbolji izbor,ali ako iz bilo kojeg razloga ne dodje do imenovanja onda bih volio da to ipak bude domaci strucnjak.Yebo Robija,nek ide u Hr.imamo mi boljih sigurno.Ovo je generacija igraca koja jos moze mnogo toga dati,neka nasi trenera kupe lovorike.Dakle i Amar i Mesa i Hadzija prije Robija.

Moj stav oko izbora selektora se nece promjeniti do samog izbora.Vaha je apsolutno najbolji izbor,ali ako iz bilo kojeg razloga ne dodje do imenovanja onda bih volio da to ipak bude domaci strucnjak.Yebo Robija,nek ide u Hr.imamo mi boljih sigurno.Ovo je generacija igraca koja jos moze mnogo toga dati,neka nasi trenera kupe lovorike.Dakle i Amar i Mesa i Hadzija prije Robija.

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
S obzirom da je Vaha nedostupan. Meša Baždarević... trebao je po meni biti prvi izbor i prošli put, ali eto.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Izgleda da će to biti Meša...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Mesa je skroz ok likFaraonTM je napisao/la:Izgleda da će to biti Meša...

Slusajuci Mesu veceras, nekako se osjeti da bas ima zelju voditi reprezentaciju.
Sto se mene tice, on bi bio OK izbor.
Nadam se da bi dobio potporu saveza i odrijesene ruke.
Sto se mene tice, on bi bio OK izbor.
Nadam se da bi dobio potporu saveza i odrijesene ruke.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"