Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A gdje je zec '?Benko je napisao/la:u drugom pol. ulaze duljevic i okicaS_Roma je napisao/la:Mene strah , a vas ?
![]()
![]()
Slazem se! Dulja je mlad i moze biti samo bolji i bolji. A Milosa ubacivati umjesto Misketa oko 65 minute kad lipsa!arelinho je napisao/la:Nije moje da se petljam niti ista,ali mislim da treba Duljevic umjesto Stojceva.aS_Roma je napisao/la:Mene strah , a vas ?
A sta je sa Bilbijom, Bekicem i ovim onimBenko je napisao/la:u drugom pol. ulaze duljevic i okicaS_Roma je napisao/la:Mene strah , a vas ?
![]()
![]()
Ove dole sve rasprodati ne mogu nama zabiti koliko mi možemo njima zabiti.aS_Roma je napisao/la:Mene strah , a vas ?
ko ce trcatiamorovski je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Mene strah , a vas ?
U kom grmu leži Zec?HeraklitMracni je napisao/la:A gdje je zec '?Benko je napisao/la:u drugom pol. ulaze duljevic i okicaS_Roma je napisao/la:Mene strah , a vas ?
![]()
![]()
Bosna VisokoaS_Roma je napisao/la:A sta je sa Bilbijom, Bekicem i ovim onimBenko je napisao/la:u drugom pol. ulaze duljevic i okicaS_Roma je napisao/la:Mene strah , a vas ?
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, OzmoodPinglewood, Skojevska, Varijantas8 i 31 gost.