Safet Sušić - Pape
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Glupo mu pitanjeHead je napisao/la:Ko je Amar iz Visokog

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
[youtube][/youtube]
- DonCorleone
- Kontakt:
Ciro nije dao ni jedan iskren odgovor. Prvo kaze da za selektora mora doci covjek sa referensama, a onda predlaze prefigano Prosineckog
.

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 18 nov 2014, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kako Ciro rece momku glupo ti je pitanje
Boze sacuvaj.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
nije zaradio nista, trosio je svoje pare. najveci sin travnickiDonCorleone je napisao/la:Ciro nije dao ni jedan iskren odgovor.

Kada Real izgubit od Elchea to odmah odredi tok sezoneSabinho je napisao/la:Poraz od Kipra je odredio tok ovih kvalifikacija. To spada u los ciklus.Otelo je napisao/la:Jedno je los ciklus a drugo je osramotiti citavu naciju na Bilinom Polju gubeci od Cipra.Sabinho je napisao/la:Dva dobra ciklusa pa jedan los, potpisao bih odmah. Nemamo produkciju igraca koja nam moze garantovati dugorocne uspjehe. Jedna Hrvatska i Srbija imaju 20x vecu pa propustaju velika takmicenja.
Sreca nasa pa je zvao sve moguce igrace koje je imao jer da nije bilo bi nam teze 3x

Poraz od Cipra je lako mogao biti neutraliziran sa 7 bodova iz naredne 3 tekme no Safet je osvojio CAK 2

Safete vrati se. Najbolji si.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da si malo pametniji pomislio bi da Real ima 37 kola do kraja. 5 bodova je bio maksimum uzimajuci u obzir sta se sve desilo zadnje kolo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
soccerfan je napisao/la:Kako Ciro rece momku glupo ti je pitanje![]()
![]()
Boze sacuvaj.

Da, za tele poput Susica.Sabinho je napisao/la:Da si malo pametniji pomislio bi da Real ima 37 kola do kraja. 5 bodova je bio maksimum uzimajuci u obzir sta se sve desilo zadnje kolo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DonCorleone
- Kontakt:
Baho iritira samog sebe, skace sa teme na temu i sam se pogubi, sta je ovo
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne. Raspravljalo se o tome zasto su igraci iz EPL koji nastupaju za Vels losiji od gledalaca sa tribina Freiburga i Werdera koji su neizostavni clanovi nase reprezentacije.Otelo je napisao/la:Da, za tele poput Susica.Sabinho je napisao/la:Da si malo pametniji pomislio bi da Real ima 37 kola do kraja. 5 bodova je bio maksimum uzimajuci u obzir sta se sve desilo zadnje kolo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Svida mi se njegov prijedlog za selektora. Mesa i Barbarez. Nebi bilo lose.DonCorleone je napisao/la:Baho iritira samog sebe, skace sa teme na temu i sam se pogubi, sta je ovo.
Jer je tele teleSabinho je napisao/la:Ne. Raspravljalo se o tome zasto su igraci iz EPL koji nastupaju za Vels losiji od gledalaca sa tribina Freiburga i Werdera koji su neizostavni clanovi nase reprezentacije.Otelo je napisao/la:Da, za tele poput Susica.Sabinho je napisao/la:Da si malo pametniji pomislio bi da Real ima 37 kola do kraja. 5 bodova je bio maksimum uzimajuci u obzir sta se sve desilo zadnje kolo.

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kako Mesha i Barbarez ? , jedino da Barbarez bude pomocnik , sto mislim da je previse ufuran da nebi pristaosoccerfan je napisao/la:Svida mi se njegov prijedlog za selektora. Mesa i Barbarez. Nebi bilo lose.DonCorleone je napisao/la:Baho iritira samog sebe, skace sa teme na temu i sam se pogubi, sta je ovo.

Nama samo moze pomoci "gonić robova"

- DonCorleone
- Kontakt:
Ako Vaha sada ne dodje, nece ama bas nikada. Ciro je pravi cirkusant, katastrofa. Ne svidja mi se njegov nacin izlaganja, jer je potpuno neiskren.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 18 nov 2014, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U tandemu, kao što je bio slučaj u ŠvedskojKobe Bryant je napisao/la: Kako Mesha i Barbarez ? , jedino da Barbarez bude pomocnik , sto mislim da je previse ufuran da nebi pristao![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da Mesa selektor, Barbarez pomocnik. Eh sad drugi je par cipela da li je Barbarez previse ufuran za takvo sto. Ali smatram da bi bio dobar balans iskustva, patriotizma , mladosti i modernog fudbala. Medutim, ovo sve samo u slucaju da Vaha odbije biti selektor. Vaha mi je i dalje broj 1 izbor.Kobe Bryant je napisao/la:Kako Mesha i Barbarez ? , jedino da Barbarez bude pomocnik , sto mislim da je previse ufuran da nebi pristaosoccerfan je napisao/la:Svida mi se njegov prijedlog za selektora. Mesa i Barbarez. Nebi bilo lose.DonCorleone je napisao/la:Baho iritira samog sebe, skace sa teme na temu i sam se pogubi, sta je ovo.
![]()
Nama samo moze pomoci "gonić robova"![]()

Topalbećirević ponovo izgubljen u vremenu i prostoru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
Jedini izgubljen u vremenu i prostoru je bio tvoj idol... Planira pobjediti Belgiju nakon sto su ga pobjedili Kipar i IzraelVirtu4l je napisao/la:Topalbećirević ponovo izgubljen u vremenu i prostoru.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.